Laptop satmak için ilan açmıştım, iki kişi bana yazdı direkt. Birine "get" yerine İstanbul'daki akrabaya gönderip oradan almasını teklif ettim, ancak kabul etmedi. Diğerine ise abartılı teklifler sundum ve hemen kabul etti, fakat profil fotoğrafı sahte gibi görünüyor. Elden almayı kabul ediyor. Şu anda laptopu boş yere İstanbul'a göndermek istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım |
Sahibinden'de troll alıcılar var mı?
-
-
dolandırıcı olma ihtimalleri var hocam dikkat etmek lazım
-
fotoğraf istedim anlık adam atamadı. diğeri de get istemesinin nedeni taksit sanırım. get güvenilir mi hocam?
-
ben olsam getle satmazdım asla
-
tamamdır brom ben de o topa girmicem
-
İstanbula kargoyla gönderiyorsun ve kargo firmasına senden önce gidip ürünü alıyor.
Bu konuya bakabilirsin. https://forum.donanimhaber.com/sahibinden-com-kargo-dolandiriciligi--154877300
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Develerium -- 23 Eylül 2024; 11:44:34 > -
Oha vay çakallar galiba onlardan birine denk geldim bilerek yolladım diyeceğim bakim ne yapacak özellikle soracak mı merak ettim
-
baktım cidden de o özelliklere uyuyor sadece kargo kodu istemedi onu da ister yolladım dersem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the radiation -- 23 Eylül 2024; 11:48:32 > -
Kargo koduna gerek olmayabilir. Telefon veya isim verdiğin zaman çoğu kargo firması direkt söylüyor.
-
oha güvenlik açığı ha ciddi anlamda, kimlik doğrulaması yapıyorlar ama genelde? ben bir kere arkadaşımı yolladım, kimlik fotosu atmak zorunda kalmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the radiation -- 23 Eylül 2024; 12:4:26 > -
Ben bir defa PTT kargoda denk geldim kimlik sorma durumuna. Diğer firmalar isim veya kargo kodu verince kargoyu veriyorlar.
-
sahibindendekilerin ağzını burnunu kırmak lazım. o kadar çok troll ve ölücü var ki. 20.000 tl'ye koyduğum laptopa (piyasa değerinin bi tık altına koydum çabuk gitsin diye) 12 13 bin gibi dalga geçer gibi rakamlar teklif edip duruyorlardı. anasına küfür edip engellediğim bir sürü kullanıcı var.
-
Evi 3 milyona satışa koydum adam bana 1.5 milyon fiyat teklif etti. Sahibinden letgo gibi olmuş
-
senin annen o kadar eder mi diye sorsaydın. haysiyetsizler ya. pazarlık adı altında fiyatı yarıya düşürmek nedir. ibreti alem olsun diye ticaretten tamamen men edeceksin böylelerini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 23 Eylül 2024; 14:36:5 > -
Teklif etmekte bir sorun görmüyorum. Şu anda nakit sahibi olan her istediği teklifi yapar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X