Şimdi Ara

Samsung M7 Monitör yanıp sönen cisim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu monitörü yeni aldım direkt kurdum ölü pikseli falan yok bulutlanma yok çok sevindim ama birden bu şey Fifa oynarken gözüme çarptı, sonra masaüstünde bile baktım böyle oluyor. Panel mi bozuk acaba?

Yoksa ekran kartı mı sıkıntı bir yardım :(

Hamza Ferliyoutube
    20 Ocak 2023
    https://www.youtube.com/watch?v=b-QSP6PHwIs

edit: ekran videosu cektim obs ile çektiğim video da gözükmüyor o cisimler %100 panel sıkıntılı değil mi arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the radiation -- 21 Ocak 2023; 14:41:46 >

• Yine piyasanın en ucuz ve neden ucuz olduğu bilinmeyen bir monitörü ve yine panel hatası gibi geldi. Başka modelle benzerini yaşadım ama servise kabul ettirmeniz çok zor. Ben ettiremedim. Bence görüntü kaynağını değiştirip deneyin. Bana kalırsa kesinlikle panelden.
  • rorschach_ kullanıcısına yanıt

Amazondan aldım sence almaz mı amazon?

• the radiation kullanıcısına yanıt

Amazon alabilir. Samsung almaz. Ankara samsung almadı en azından bunu söyleyebilirim. Görmesine rağmen falan filan yaptılar geri verdiler.

• ben de aynı sorun var. siz ne yaptınız konu ile ilgili

• fifa haricinde başka bir oyun deneyebilirsin. işin içine oyun girince, her türlü hata karşına çıkabileceği gibi oyun monitör ile arasında, güncelleme geektiren bir uyumsuzluk da olabilir. pc'de oluyor deseydin, doğrudan sürücü sorunu yani ekran kartı ile alakalı derdim. monitor olunca durum değişmiyor ama sürücü değiştirme şansın veya yazılım versiyonu değiştirebiliyorsan dene derim. ayrıca sorunu samsung ile de paylaşmanı öneririm. bir de yabancı sitelerde benzer örnek var mı diye araştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.