Bildirim
Acer aspire E5-573G serisi nasildir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisayarı alalı 2 ay oldu. Bundan önce yine i5 işlemcili bir Toshiba kullanıyordum. Ancak çok fazla donma takılma başlayınca hemen elden çıkarıp yeni bir pc arayışına yöneldim. Bu Acer ın modeli her anlamda 4 4 lük. İşlemcisi son nesil i5. Pil süresi 4 saat ki bu özellikte bir notebook ta hiç görmemiştim. Kasa çok şık tıraşlanmış metal kasa ısınma sorunu da yaşanmıyor. Ram 4 gb fazlasıyla yetiyor. İlerde ekleme yapılabilir zaten 16 gb kadar çıkabiliyor. Ekran kartı oldukça tatmin edici. Gta 5 cod mw 3 battlefield vs sistem isteyen oyunları orta ayarlarda çok akıcı bir şekilde oynatıyor . 1550 tl ye almıştım aldığım günden beri gerek hızı gerek kasasının şıklığı beni oldukça mutlu etti. Herkese de öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel cihaz Acer kaliteli Tayvan malı öncelikle. Diğerleri gibi Çin malı değil.
Bende Acer Aspire 5750g kullanıcısıyım çok memnunum oynayamadığım oyun kalmadı Gt 630m grafik kartı var gerisini sen hesap et.
Yani öneririm gözün kapalı al. -
takip
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X