SSD etkinlik süresi %100 ve donma problemi
merhaba arkadaşlar sistemime yeni ssd aldım ve oyun oynarken bi anda 10 20 saniye donma yaşıyorum ve ansızın gerçekleşiyor.Şans eseri Görev yöneticisi açtığımda karşılaştığım durum bu.
sistemim i5 12400f rtx 3070 16 gb ram ve hp s650 ssd
- denememde bios güncelledim sorun devam etmekte
ortalama yanıs süresi olukca çok geç gozukuyor. okuma hızıda bu durumdayken biraz şaşkınlık içindeyim.
tecrübelerinizi bekliyorum
i7 8700 turbo boost çalışmıyor
merhaba arkadaşlar öncelikle işlemcim i7 8700 turbo boost biostan aktif şekilde.oyunlarda da aynı frekans ile çalıştığını gözlemldiğimde cpu stres test yapayım dedim.Test sırasındada aynı mak. 3.192 MHZ görüyor.(bazı arkadaşlar evet kendi eğer lazım boost aktif olucaktır diye ama stres testinde 3.19 stabil kalması çok normal değil bence) sorunun kaynağını araştırıyorum yardımcı olucak arkadaşlar arıyorum teşekkürler
VA
VALORANT OYUN İÇİ
BUGUN İTİBARİ İLE GTX 1070 DEN GTX 1080 E GEÇİŞ YAPTIM VE SADECE DDU İLE SÜRÜCÜLERİ SİLDİM. YENİ SÜRÜCÜ YÜKLEDİM.OYUNLARA GİRDİĞİMDE GPU KULLANIMI %50 GEÇMİYOR.DENEDİĞİM OYUNLAR VALORANT-PUBG - FİFA 22
SİSTEMİMDE İ7 8700 GTX1080 16GBRAM SAMSUNG SSD EVO 860 BULUNMAKTA NE YAPMAMI ÖNERİRSİNİZ
PUBG OYUN İÇİ
Arkadaşlar öncelikle usb port ile laptoba bağlanti kurarken tak çikar sesi durmadan geldi sonrasinda ise bir daha açılmadi. Baska bilgisayara taktim ayni tepki ile sonuçlandi.sonra cozum için kutuyu açtim 2.5 inc kutusuna takilacak girişleri yok. Usb port disinda nasil bilgisayara bağlanti kurabilirim icerisindeki dosyalarim çok önemli ofis bilgilerim var
I7 6700 gtx 1070 darboğaz sorunu
|
|
|
turbo bost çalışmıyor
|
i5 7500 ile 1080 strix darbogaz yapar mi?
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 81
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 2.755 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook