Şimdi Ara

işlemci değiştirdim fps drop yiyorum yardımlütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar sistemim i5 7500 1070 strix 16 gb ram var iken i7 7700 ve hyper 212x satın aldım işlemci değiştirdim.(işlemci 4.2boost olmasına rağmen ilk boost yapmıyor o sorunu ilk çözemedim. win 10 kurulu bios güncelledim banamısın demiyor).sadece csgo ve pubg oynayan biriyim.csgoda 250 -350 arası alırken şimdi 150-250 pubgde drop öle bir yiyorumki pc kasıyor bazen 30- genelde 50 bazende 100lere geliyor.ama eskiden 110 üstü alıyordum.hıgh seviyede . darbogaz olma söz konusu olucagını sanmıyorum.aydınlatan arkadaslar arıyorum.yardım lütfen

• Bu donanım değişikliğinden sonra yeniden sistem kurdunuz mu ? Yani direk mevcut sistem kurulu iken kullanmaya başladıysanız sürücü çakışması ya da uyumsuzluğundan dolayı bunları yaşamanız normal. Bu gibi değişikliklerde en başta sistemi yeniden kurmanız gerekir. Ve sürücüleri eksiksiz yeni sisteme uygun olanlarını kurmalısınız. Turbo boost açtıktan sonra ise masaüstü güç seçeneklerinden yüksek performansı seçerseniz biosta yaptığınız turbo boost yükseltmesi masaüstünde de aktif hale gelir.
  • Formatlamadim ama sadece sistemde islemci degisikligi yapildi. Gecniste g4560dan i5 7500e gectigimde sorun yasamamistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • formatladım sorun düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.