Şimdi Ara

Gta 5 fps düştü (çözüldü)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • R7 240 ekran kartini oc li kullanıyorum gta 5 de düşük yüksek arası 40 45 fps alıyordum ama son 2 haftadır fps 33 civarlarında bazen 22 ye kadar düşüyor ayarları en düşüge alsamda fark etmiyor sadece gta 5 de var bu sorun diğer oyunlarda yok. Oyunum orjinal silip tekrar yükledim olmadi. Driverlar güncel

Çözümü ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endurable -- 6 Ekim 2018; 22:29:26 >

• ekran kartına yakın zamanda güncelleme yaptın mı ?
  • Hayir yapmadım bütün driverlar güncel. zaten r7 240 nasıl bir güncelleme alabilir ki neden sadece gta 5 de oldu bu sorun onu merak ediyorum. ha birde şunu da söyleyeyim oc ayarları işlemiyor. oc yi kapatıyorum fps yine aynı açıyorum yine aynı. rainbow six siege de bunu yaptığımda 20 fps lik bir fark oluyor. Yani sorun gta 5 le ilgili. ama arkadaşlarımda böyle bir sorun yok nerede yanlışlık var acaba?
  • sorun story veya online farkediyor mu ?
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Hayır her ikiside aynı.
  • oyun dosyalarını doğrulama işlemini yapmışsındır elbet.

diğer oyunlarda olmayıp sadece bunda olması oyun dosyalarından veya oyun öncesi kurduğu directx veya visual c++ gibi eklentilerde oluşabilecek sıkıntılardan olabilir. bu sorunu farkettiğin dönemde bilgisayara kurduğun herhangi bişey var mı? ( yama, crackli oyun veya program tarzında )
  • Dikktimi çeken directx 12 olması. Dxdiaga girdigimde directx12 yazıyor. Normalde 11 di tabii bu fpsyi düşürurmu bilmiyorum. Dosyaları doğrulamıstim sıkıntı yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endurable -- 20 Eylül 2018; 9:47:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok onda sıkıntı olmaz. ama dediğim gibi bu süreçte kurduğun diğer programların eklentilerinden etkilenmiş olabilir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endurable

Dikktimi çeken directx 12 olması. Dxdiaga girdigimde directx12 yazıyor. Normalde 11 di tabii bu fpsyi düşürurmu bilmiyorum. Dosyaları doğrulamıstim sıkıntı yoktu
    normalde dx12 (win 10) amd de daha performanslıdır, dx11 de denemek isterseniz windows 8.1 yükleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texassm0ke

normalde dx12 (win 10) amd de daha performanslıdır, dx11 de denemek isterseniz windows 8.1 yükleyebilirsiniz

Alıntıları Göster
    Gerek görmüyorum hocam. Zaten windows 10 a geçince fps artışı olmuştu demek o yüzdenmiş. Ama bu gta 5in fps sorunu cidden sinirimi bozuyor. Hayır artık oynayacağımdan da değil inat ettim çözmeden bırakmayacağım
  • Çözdüm hocam windows 10un hic bir ise yaramayan oyun modu varmış onu kapattım normale döndü belki birine lazım olur :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.