Şimdi Ara

ACER ASPIRE ETHOS 5943 DERNEĞİ (ATI 5850 & 5650) İnceleme, 3DMARK06 = 9389 (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.534
Cevap
2
Favori
88.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yedek alınacak belgelerini belirt istersen. Coğu zaman kafalarına gore takılıyorlar. Direkt kurulum dvd'leri ile makinayı sıfırlayabilirler.
  • Tamam teşekkür ederim.
  • Geçen perş aradım yetkili servisi, arıza kaydı oluşturup kutu gönderdiler. Kutu bu pazartesi geldi kuryeyle, gönderdim bilgisayarı, bugün de harddiski değişip tekrar gönderiyorlarmış. Baya hızlı çıktılar:)

Fanı değişmemişler ama, çok tozlanmış, onu temizlemişler.
    Şuan yazarken aklıma geldi de, acaba temizledikten sonra termal macun sürmüşler midir?
  • Gerekli bakımı yapmışlardır. Servis olarak hızlılar dediğin gibi. Ama yedek parça temini olayına girildi mi adamın ağzına zıcıyorlar tabiri caizse:)
    Ayın 5inde verdim halen yedek parça bekleniyor. Bayram sonrasına kaldı benim cihaz.
  • Beyler windows 8 yükleyipte Launcher manager programını kullanabilen varmı?
    ben 8 yükledim LM yükleniyor fakat çalışmıyor hiç bir interaktif tuş ve mousepad interaktifliği çalışmıyor bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

Beyler windows 8 yükleyipte Launcher manager programını kullanabilen varmı?
    ben 8 yükledim LM yükleniyor fakat çalışmıyor hiç bir interaktif tuş ve mousepad interaktifliği çalışmıyor bilgisi olan varmı?

Ben daha bugün servisten laptopumu çıkardım:)) İlk işim ilerleyen günlerde Win8i kurmak olacak.
    Dediğin gibi çalışmama problemi olabilir. Win8 sonuçta... Yazılımsal bir sorun vardır. Acer'e bu tür konularda topluca mesajlar atarsak ilgileneceklerinden eminim.
    Win8i kurduktan sonra ben de bir deneyeyim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcuse

Gerekli bakımı yapmışlardır. Servis olarak hızlılar dediğin gibi. Ama yedek parça temini olayına girildi mi adamın ağzına zıcıyorlar tabiri caizse:)
    Ayın 5inde verdim halen yedek parça bekleniyor. Bayram sonrasına kaldı benim cihaz.

Cihaz elime bugün geçti, acer servisindeki salak adam sayesinde, bir trabzon bir niğde yapıp bayramı beklemiş, bugün de tekrar trabzona geldi.

Her iki ekran kartının son güncellemesi nedir link verebilir misiniz?
    Ya da çakışma vs olmuyorsa inteli güncellemeyip sadece ati5850 yi güncellesem olur mu? Tabi çift kartı güncellemeden daha iyi sonuç alacaksam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IraArel -- 1 Kasım 2012; 20:14:58 >
  • quote:

quote:

Ben daha bugün servisten laptopumu çıkardım:)) İlk işim ilerleyen günlerde Win8i kurmak olacak.
    Dediğin gibi çalışmama problemi olabilir. Win8 sonuçta... Yazılımsal bir sorun vardır. Acer'e bu tür konularda topluca mesajlar atarsak ilgileneceklerinden eminim.

Bu Mousepad kısmındaki interaktif olan media dokunmatik tuşlarını hangi program ile yüklüyorduk? launch manager değilmi?

• quote:

quote:

quote:

Bu Mousepad kısmındaki interaktif olan media dokunmatik tuşlarını hangi program ile yüklüyorduk? launch manager değilmi?

Launch manager yüklemen lazım... Ayrıca touchpad driverı da yüklü olmalı tabi ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: ölümperisi

Cihaz elime bugün geçti, acer servisindeki salak adam sayesinde, bir trabzon bir niğde yapıp bayramı beklemiş, bugün de tekrar trabzona geldi.

Ya da çakışma vs olmuyorsa inteli güncellemeyip sadece ati5850 yi güncellesem olur mu? Tabi çift kartı güncellemeden daha iyi sonuç alacaksam.

Neyse ki kavuşmuşsun sen de cihazına...

http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/drivers

Driverları buradan secip indirebilirsin.

• Driver ve yazılımla ilgili güncelleme isteklerini herkes buradan yazarsa güncelleme yaparlar muhtemelen... Ben launch manager ile ilgili mesaj attım.

http://acer--tr.custhelp.com/app/ask
  • quote:

Driver ve yazılımla ilgili güncelleme isteklerini herkes buradan yazarsa güncelleme yaparlar muhtemelen... Ben launch manager ile ilgili mesaj attım.

http://acer--tr.custhelp.com/app/ask

Bende mesaj gönderdim yeni win8 sürücü ve software ları güncellesinler diye.
  • Arkadaşlar yeni nesil oyunlarda sizin bilgisayarlar zorlanıyor mu? Ben şimdiye kadar hiçbir oyunda kasma yaşamadım. Metro 2033 hariç.
  • quote:

quote:

Neyse ki kavuşmuşsun sen de cihazına...

http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/drivers

Driverları buradan secip indirebilirsin.

Oraya sürekli giriyorum herşey 2010, bende yakın tarih üstte olur diye aşağı inmiyordum, meğerse temmuzda yenilemişler ekran kartını:D

Ama bir madison var bir de brodway, sürüm numaraları falan aynı ama aralarında 50mb yakın boyut farkı var, madisonu indiriyorum ben.

Bu arada diğer mesajındaki adrese yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gobidigo

Arkadaşlar yeni nesil oyunlarda sizin bilgisayarlar zorlanıyor mu? Ben şimdiye kadar hiçbir oyunda kasma yaşamadım. Metro 2033 hariç.

Bilgisayarın kendi RAM'lerini çıkartıp 8GB RAM takviyesi yapmıştım. Herhangi bir oyun veya programda sıkıntı çıkarmadı. İlerleyen aylarda SSD takmayı düşünüyorum cihaza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMachine

quote:

Keşke çok önemli dökümanlarının yedeğini alsaydın. Kolay kolay hdd'den verileri uçurmazlar eğer c/d diye bölümlere ayırıp dosyalarını d'ye konumlandırdıysan. Ama serviste nolacağı da belli olmaz.

Bu arada ben de muhtemelen yarın falan servise göndereceğim makinayı

Bugün gezmedik yer bırakmadım 1-2 direnç, kondansator için yok arkadaş koca memlekette hicbir yerde yok... Eski elektronik hurdalardan çıkan malzemeler de olmuyor. Umarım garantiye girer yoksa baya bi uğraştıracak bu sefer

Dediğin gibi c d diye konumlandırmiştım inşallah sorun çıkmaz:)

vallahi yutacaklarını sanmıyorum ama inşallah anlamazlar elinde patlamaz :-D

Yuttular mı yutmadılar mı bilmiyorum ama herhangi bir ücret ödemeden anakart ve klavye değişimi yapıldı. Muhtemelen tamir işlemini gerçekleştiren personel çok maliyetli bir onarım olacağından garanti kapsamı dışında bırakmak istememiştir. Zaten bana kılarsa garanti kapsamı dışı da değil tabi bu da ayrı konu
    Kendim RAM takmıştım onlar da arızalanmış lakin onları vatanbilgisayar'a götürdüm bakalım onlar ne zaman gelecek.:)
    Parça temininde uzun süre bekletseler de 1 ay dahi dolmadan cihazı teslim alabildim. Kısacası her zaman ve her koşulda Acer'i seviyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gobidigo

Arkadaşlar yeni nesil oyunlarda sizin bilgisayarlar zorlanıyor mu? Ben şimdiye kadar hiçbir oyunda kasma yaşamadım. Metro 2033 hariç.

Bilgisayarın kendi RAM'lerini çıkartıp 8GB RAM takviyesi yapmıştım. Herhangi bir oyun veya programda sıkıntı çıkarmadı. İlerleyen aylarda SSD takmayı düşünüyorum cihaza.

Bende metro 2033 hariç hiçbir oyunda zorlanmıyorum maşallah :) daha yeni moh warfighter bitti...
    8gb ram yaptım bende fakat 8gb üstüne çıkmıyor alet 16gb ram yapamıyorsunuz yani tek slota 8gb ram yemiyor acaba bios güncellemesi yapsa acer 16gb a çıkabilirmi alet?
    Ben SSD taktım inanın windows 8 4-5 saniyede açılıyor muazzam bir olay SSD :)

• Win 8 yükleyen yok mu daha:D
  • SSD takılabildiğini bilmiyordum. SSD nereye takılıyor HDD yerine mi? Ram yükseltmeyi düşünüyorum ama ssd ve ram taksak bile ekran kartı yeterli olur mu ki şuan için? O da değişse ne kadan güzel olurdu
  • quote:

Win 8 yükleyen yok mu daha:D

Ben yükledim on numara oluyor valla.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.