Şimdi Ara

Acer Aspire Ethos 8943G Derneği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acer ürün gamına Aspire Ethos adlı yeni bir dizüstü bilgisayar ailesi ekleniyor. Multimedya özellikleri ön plana çıkarılmış Aspire Ethos modellerinden ilki 15.6 inç genişlikli (1366x768 piksel) ekrana sahip 5943G ve ikincisi 18.4 inç genişlikli (1920x1080 piksel) ekrana sahip 8943G modeli. İnce metalik kasaya ve Intel Core i3 / i5 / i7 işlemciye sahip olan yeni modellerde 4 GB'a kadar(16GB olanıda var) DDR3 bellek kullanılabiliyor. Sabit disk kapasitesi 640 GB'a kadar çıkabiliyor. DirectX 11 destekli ATI Mobility Radeon HD 5650 ya da HD 5850 ekran kartları seçilebiliyor. Optik sürücü olaraksa DVD ya da Blu-ray olanakları var. Yeni ürünlerde elbette Gbit ağ, WiFi, çoklu kart okuyucu, webcam, touchpad standart. Bluetooth ve TV kartıysa opsiyonel. 5943G ile 2.1 kanal, 8943G ile 5.1 kanal ses özelliği sunuluyor. Aspire Ethos 5943G ve 8943G alanları Windows 7 Home Premium 64-bit işletim sistemi karşılıyor. 8 hücreli batarya sayesinde 3.5 saat kullanım olanağı var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byorkouk -- 3 Kasım 2010; 19:34:14 >

• Ben 6930 kullanıyorum gerçekten de dizaynı güzel cihazın ama daha ülkemize gelmeden teknolojinin gerisine düştü. Asus 3 boyutlu teknolojiyi dizüstünde sunuyor gözlük ve radyo alıcısı ile geliyor dizüstü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

Ben 6930 kullanıyorum gerçekten de dizaynı güzel cihazın ama daha ülkemize gelmeden teknolojinin gerisine düştü. Asus 3 boyutlu teknolojiyi dizüstünde sunuyor gözlük ve radyo alıcısı ile geliyor dizüstü.

o cihazın 3 boyutu nvidianın yaptığı cihazla gelmesi.Resimlerinde görmüşsündür.nvidia 3D ve gözlük veriyor.aslında nvidianın sitesine girdğinde orda görürsün
    link 3D Vision

bunu geforce ve benzeri destekleyen ekran kartın varsa bu cihazı 130 dolar gibi bir fiyata alıp pc ne bağladığında gözlükle beraber 3D görüntü alabiliyorsun.Bunu ATİ de geçerli olcağnı sanmıyorum.Atidende bu teknolojiyi en azından 57xx serisi ve üstüne uygulamasını bekliyorum...

• 1gb 5850 ve 8gb ram lı versiyonu turkiyeye gelir gelmez alıcam bunu.
  • Dün akşam bir süre bu cihazı inceledim internette Acer bu sefer cidden iyi iş çıkarmış. Ne sebepledir bilmem amiral gemilerine AMD işlemci ve ATI videokart kordu anlaşılan o ki alışkanlıklardan yavaş yavaş kurtulunuyor. Umarım bu kasada da tüketiciyle alay eder misali hatalar yapılmamıştır. Acer bluegem stone serisi modelleri çok iyi satış sağladılar hem ses hem görüntü performansı hem de diğer dizüstülerine nazaran sorunsuz olmalarıyla ama denizi geçip derede boğulmak diye tabir vardır ya sanayide çırağa yaptırsan bu kadar kötü olabilecek adaptör soketi ile insanı çıldırtıyor Acer. Yine 6930'da sadece sallanıyor ve dandiklik akıyor 5740G kullanıcıları gevşeyip çıkabildiğinden bahsetmişler başlıklarında.

Bu cihazın 18.4 inch'lik ekranına hayran kaldım gelse de yakından incelesek. Yahu Acer 3000 TL'lik bilgisayar satıp 5 $'lık mavidişi opsiyon listesinde sunuyorsun ya hala ben ne diyeyim sana. Firmanın pazarlama müdürünü birgün o işte tutmazdım ben.

• Arkadaşlar selamlar , ben bu ürünü almak istiyorum fakat klasik yine sadece İstanbul Bilişim denen heriflerde var görünüyor.Onlarıda aradım "stoklarımızda KALMADI efendim" diyo :) şaka gibi HP Pavillion HDX 18 soruyorum "stoklarımızda KALMADI efendim" diyo , Asus W90 Vp-X1 sordum onada " stoklarımızda KALMADI efendim" dedi, yuh dedim en son dedimki peki lenova'nın ideapad Y730 diye bi modelini koymussunuz , o damı yok dedim dedim "malasef o da bitmiş " dedi :)) Bide varmış ama bitmiş pehh.Ya niye o zaman koyuyosunuz dedim, yanında hemen al butonu varsa stokta vardır dedi.Dedimki yani yanında hemen al butonu yok sa hikayedir bu iş öylemi dedim" EVET" dedi.Ben tabi ŞOK!!! Kapadım telefonu...Ben nerden bulucam bu modelleri ya başka hiç bi sitede bulamadım.Nerde aratsam İstanbul Bilişim çıkıp duruyo onlardan da hayatta almam.Heriflere güvenim SIFIR!!! Yine de dedimki donanimhaberin Akşemsettin hocalarından akıl almada fayda var.Bilen gören varsa nerden alıcagımı bi zahmet yazsın

• slm arkdaşm istnbl bilişimn mantğı ürünü önce kendi sitesine ekliyor fakat ekledğinde ürünü getirmiş olmuyor.adamlar getircekleri için koyuyalar ne mantıksa o yüzden koydukları gbi kanmayın.hemen al yoksa o cihaz zaten gelmemiş demektir...

quote:

Orijinalden alıntı: by_berkan

Arkadaşlar selamlar , ben bu ürünü almak istiyorum fakat klasik yine sadece İstanbul Bilişim denen heriflerde var görünüyor.Onlarıda aradım "stoklarımızda KALMADI efendim" diyo :) şaka gibi HP Pavillion HDX 18 soruyorum "stoklarımızda KALMADI efendim" diyo , Asus W90 Vp-X1 sordum onada " stoklarımızda KALMADI efendim" dedi, yuh dedim en son dedimki peki lenova'nın ideapad Y730 diye bi modelini koymussunuz , o damı yok dedim dedim "malasef o da bitmiş " dedi :)) Bide varmış ama bitmiş pehh.Ya niye o zaman koyuyosunuz dedim, yanında hemen al butonu varsa stokta vardır dedi.Dedimki yani yanında hemen al butonu yok sa hikayedir bu iş öylemi dedim" EVET" dedi.Ben tabi ŞOK!!! Kapadım telefonu...Ben nerden bulucam bu modelleri ya başka hiç bi sitede bulamadım.Nerde aratsam İstanbul Bilişim çıkıp duruyo onlardan da hayatta almam.Heriflere güvenim SIFIR!!! Yine de dedimki donanimhaberin Akşemsettin hocalarından akıl almada fayda var.Bilen gören varsa nerden alıcagımı bi zahmet yazsın

• BYORKO89 onbaşım , peki nerden bulabilirim bu modelleri , istanbul'a dönücem yarın akşam , akıl diyo media market , vatan computer falan bakim diyorum ama olsa en başta internette bulurum diyorm . walla bilmiom napıcam ya yardımınızı bekliyorum arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_berkan

BYORKO89 onbaşım , peki nerden bulabilirim bu modelleri , istanbul'a dönücem yarın akşam , akıl diyo media market , vatan computer falan bakim diyorum ama olsa en başta internette bulurum diyorm . walla bilmiom napıcam ya yardımınızı bekliyorum arkadaşlar

dostum bu cihazlar henuz gelmedi türkiyeye.bizde beklemedeyiz şuan
  • Yapma ya!!! Ne zaman geliceğini dair bi fikrin varmı arkadasım.Ya acil laptop lazım napıcam bilmiyom.Şimdi abuk subuk bişey de almak istemiyorum.Of yine otur kara kara düşün 2 arada 1 derede.Neyse artık burdan takip etcem heralde piyasaya düşer düşmez yazarlar buraya.Bide şey sorucam vatan computer bildiğim kadarıyla acer'ın büyük cogunlugunu piyasaya süren adamlar.Bunlara sölesem 15 gune falan getiririz derlerse beklerim o kadar.Ama şimdi beklerim 15-20 gune kadar gelir diye sonra 2 ay gelmez rezil olurum walla. Bi 15-20 gun sıkarsam idare edebilirim.Neyse artık bişey duyan gören olursa burdan takipteyim zaten arkadaşlar.Bu arada yanıt veren arkadaşlara çok teşekkürler.

• acer aspire ethos 8943 model ATI 5850 ekran kartı için

http://www.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Otto-OttoDe-Site/de_DE/-/EUR/OV_DisplayProductInformation-Start?BundlePage=7&isHappy55=false&CategoryName=sh4324612&dynPageSize=15&ListSize=15&isMorePage=true&ls=0&ProductID=dBd_AAABeN0AAAEqvbZNPEop&PageableID=&PageableName=&ProductPage=0&filter_selection_1=f14860&gsselect=

adresinden fiyat ve bilgi alabilirsiniz. Biraz pahalı sanki, Almanya fiyatı şimdilik böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucasthehacker -- 16 Ağustos 2010; 2:19:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lucasthehacker

acer aspire ethos 8943 model ATI 5850 ekran kartı için

http://www.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Otto-OttoDe-Site/de_DE/-/EUR/OV_DisplayProductInformation-Start?BundlePage=7&isHappy55=false&CategoryName=sh4324612&dynPageSize=15&ListSize=15&isMorePage=true&ls=0&ProductID=dBd_AAABeN0AAAEqvbZNPEop&PageableID=&PageableName=&ProductPage=0&filter_selection_1=f14860&gsselect=

adresinden fiyat ve bilgi alabilirsiniz. Biraz pahalı sanki, Almanya fiyatı şimdilik böyle

1.500 Euro?
    Bu demek oluyorki Türkiye'de 3.000-3.500 civarlarından satılacak.. bekleyenler için gerçekten hayal kırıklığı olur bu rakam..

• ya bi yanlışlık olmalı arkadaşlar ben mi yanlış baktım acaba verilen linkte 8943 modeline tıkladım ordaki fiyat 999.90 € Bu da gayet normal bi fiyat.Tabi eger dediğin gibi 1500 € ise harbiden hayal kırıklıgı olur .Bence o kadar yapamazlar cunku Toshiba x505 q830 lar zaten o kadar neredeyse.Satamazlar yani. Neyse takibe devam , ayrıca teşekkürler beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: lucasthehacker

acer aspire ethos 8943 model ATI 5850 ekran kartı için

anlaşılan türkiye'dede en az 3000 tl olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan850 -- 16 Ağustos 2010; 18:29:38 >

• yakın zamanda Ülkemizde görmek dileği ile
  • ya bu bigisayarın 2-3 haftadır peşindeyim acer'ı arıom çıkış tarihi veremiom hatta bu bilgisayarla ilgili bilgimiz yok diyor internet sitelerinde var adamları arıom bana acer stoklarından alıyoruz diyor sonra tekrar acer'ı arıom bana türkiyede satışa sunulmuştur diyor anlamadım gitti valla tam olarak çıkış tarihi bilen var mı ??? Ama vatan bil. teknosa gold vs. gibi yerlerde de yok ...
  • aynen yok ne zaman gelir oyle bir sey de yazmiyor dogru duzgun
  • evet acer CeBIT’te 8943G modelinin yanı sıra mevcut modellerinin güncellenmiş versiyonlarını da görücüye çıkaracakmış .... şuanda acer aspire ethos 8943G modelinin türkiyeye geliş tarihi 6 - 10 ekim 2010 tarihleri arasında başlayacak olan CeBIT bilişim fuarıyla türkiye sınırlarına girmiş olacak ....
  • 1 ay daha mi bekleyecegiz yani of of
  • arkadaslar acaba piyasada bulunan modeli alsam 2500 tl ye geliyor bimeksden i7 ve 5850 ciktiginda bu fiyattan daha yuksek olacak acaba 5650 bu notebook dabeni nereye kadar koturur yada illa ki 5850 yi mi bekleyelim

filmi,oyunu,muzigi,autocad,netcad gibi seyleri yapmam icin bana yeterli mi acaba kararsizliklardayim suan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.