Şimdi Ara

Acer Aspire F5-572G-52AQ alinirmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
3.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba. Bilgisayardan halen memnun musunuz? Ben de bu modeli düşünüyorum, elimdeki en uygun seçenek bu bilgisayar şu anda. Oyunlarda herhangi bir sorun yaşıyor musunuz? Orta ayarlarda oynasam yeter bana. Benim bulduğum model Acer F5-572G-56MA. Sizinkinden pek bir farkı yok sanırım.

Bir de, Office programları belli bir süre için hediye olarak geliyor mu bilgisayarla, onu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalci79

Merhaba. Bilgisayardan halen memnun musunuz? Ben de bu modeli düşünüyorum, elimdeki en uygun seçenek bu bilgisayar şu anda. Oyunlarda herhangi bir sorun yaşıyor musunuz? Orta ayarlarda oynasam yeter bana. Benim bulduğum model Acer F5-572G-56MA. Sizinkinden pek bir farkı yok sanırım.

Bir de, Office programları belli bir süre için hediye olarak geliyor mu bilgisayarla, onu merak ediyorum.

Genelde cs go oynuyorum ayarlar en düşüşte 100 120 fps alıyorum modern warfare ler oynadım sorun yaşamadım cihazı genellikle elektrikte kullanıyorum sorun yaşamadım alırken acaba acer alınır mı dedim ama arkadaşla beraber aldık oyunlarda kasma felen olmadı oynadıklarım arasında şimdilik memnunum ısınma olmuyo fakat ben yinede ucuzundan soğutucu aldım başka sorun olursa beklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gsbs1995 kullanıcısına yanıt
    İlgin ve cevabın için teşekkür ederim . Kasası şık ve sağlam görünüyordu. Lenovo ve Asus'taki gibi menteşe sorunu yaşatmayacağa benziyor.

• quote:

İlgin ve cevabın için teşekkür ederim . Kasası şık ve sağlam görünüyordu. Lenovo ve Asus'taki gibi menteşe sorunu yaşatmayacağa benziyor.

Menteşe Asus k555ub deki gibi sorun çıkmaz emin ol bence lenovo için bisi diyemem kasa bencede sağlam gibi

Aklımdaki sorular şunlar aslında:

Bilgisayar çok ısınıyor mu oyun oynarken, klavyede veya kucağınıza aldığınızda o ısınmayı hissediyor musunuz? Benim şu anki Lenovo Y560'ım çok ısınıyor, kucakta tutmanın imkânı yok.

Ses sistemi tatmin edici düzeyde mi?

Tek ram slotu dolu galiba, değil mi? Yanılmıyorsam 8 daha ekleyebiliriz..

İlginiz için çok teşekkür ederim..
  • hayalci79 H kullanıcısına yanıt
    gsbs1995 kullanıcısına yanıt
    sorulara ek olarak kendi internet sayfasında bu modeli bulamadım. bimeks için özel mi ürettilmiş?

birde acer markası asus dell hp olarak servis imkanı nasıl onu belen var mıdır acaba?
  • cheem kullanıcısına yanıt
    Aynı model Antalya'da yerel bir mağazada da mevcut. Vatan Bilgisayar'da ise ekran kartı 2GB 920M olan modeli bulunuyor:

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-f5-572g-core-i5-6200u-2-3ghz-8gb-ram-1tb-hdd-15-6-2gb-w10-notebook.html#ozellikler
  • quote:

Aynı model Antalya'da yerel bir mağazada da mevcut. Vatan Bilgisayar'da ise ekran kartı 2GB 920M olan modeli bulunuyor:

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-f5-572g-core-i5-6200u-2-3ghz-8gb-ram-1tb-hdd-15-6-2gb-w10-notebook.html#ozellikler

BİMEKSDEN farklı bir yerde 4gb gt940 ekran kartlı görmedim. gittigidiyor ve n11 gibi yerlerde var. ama diğer zincir mağazalarda yok sanırım.

servis imkanını merak ediyorum sıkıntı yaşayan var mıdır bilmiyorum.?

• quote:

Aklımdaki sorular şunlar aslında:

Bilgisayar çok ısınıyor mu oyun oynarken, klavyede veya kucağınıza aldığınızda o ısınmayı hissediyor musunuz? Benim şu anki Lenovo Y560'ım çok ısınıyor, kucakta tutmanın imkânı yok.

Ses sistemi tatmin edici düzeyde mi?

Tek ram slotu dolu galiba, değil mi? Yanılmıyorsam 8 daha ekleyebiliriz..

İlginiz için çok teşekkür ederim..

Ses bence iyi ısınma konusunda kucakta hiç almam ben illa bi yere koyup işimi yaparım ram
    Konusunda alırken bakmıştım ama şimdi hatırlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cheem

sorulara ek olarak kendi internet sayfasında bu modeli bulamadım. bimeks için özel mi ürettilmiş?

birde acer markası asus dell hp olarak servis imkanı nasıl onu belen var mıdır acaba?

Bende sadece bimeks te bulmuştum bunu mu arıyordun dostumhttp://www.acer.com/ac/tr/TR/content/model/NX.GAFEY.002

Orda da 2gb gözüküyor ekran kartı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheem

Orda da 2gb gözüküyor ekran kartı

Evet burda öle yazıyor ama özellikleerde yazıyor yarın foto çekip atarım istersen

• Bu yeni serisi...

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_acer-f5-573g-52b7-15-6-in%C3%A7-core%E2%84%A2-i5-7200u-8-gb-8-gb-ssd-1-tb-geforce-940m-4-gb-windows-10-notebook-1167767.html

Şuan bitmiş olsada tekrar satışa geliyor en son zamlarda 2400 tl civarı çok olumlu yazılar var

https://forum.shiftdelete.net/threads/acer-f5-573g-52b7-alinirmi-2200-laptop-onerisi.484049/

ACER F5-573G-52B7 15.6 inç Core™ i5-7200U 8 GB 8 GB SSD+1 TB GeForce 940M 4 GB Windows 10 Notebook
    Ekran
    Ekran Boyutu:
    39.6 cm / 15.6 inç
    Çözünürlük:
    1366 x 768
    Görüntü kalitesi:
    HD-ready
    Ekran boyutu(cm):
    39.6 cm
    Ekran Boyutu (inç):
    15.6 inç
    Ürün numarası:
    1167767
    RAM
    RAM tipi:
    DDR4
    Bellek Hızı:
    2133 MHz
    İşlemci
    İşlemci:
    Intel® Core™ i5-7200U 2.5/3.1 GHz 3 MB Önbellek
    İşlemci markası:
    Intel
    İşlemci Modeli:
    Core™ i5-7200U
    İşlemci Sayısı:
    i5-7200U
    İşlemci Hızı:
    2.5 GHz
    İşlemci Çekirdek Sayısı:
    2
    Grafik kart
    Ekran kartı:
    NVIDIA GeForce 940MX 4 GB
    Grafik Kart Üreticisi:
    NVIDIA
    Grafik Bellek Tipi:
    Paylaşımsız
    Grafik Bellek Boyutu:
    4 GB
    Sabit disk
    Hard disk 1:
    HDD , 1 TB , 5400 rpm
    Sabit disk tipi:
    HDD
    Sabit disk kapasitesi:
    1 TB
    Sabit disk dönüş hızı:
    5400 rpm
    Optik disk sürücü
    Sürücü:
    DVD yazıcı
    Bağlanabilirlik
    Bağlantılar:
    USB, HDMI, 3.5 mm jack
    WLAN:
    Evet
    Ekipman
    İşletim Sistemi:
    Windows 10 Home
    Kart Okuyucu:
    Evet
    Güç kaynağı
    Batarya Hücre Sayısı:
    4 hücreli
    Genel özellikleri
    Ürün Tipi:
    Notebook
    Üretici Garantisi:
    2 Yıl Resmi Üretici Garantili

• agah07 A kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar vardı, bugün tükenmiş. Ben de gözüme kestirdim, ama mağazadan deneyerek almak istiyorum.
  • Arkadaşlar ben bu acer f15-572g modelinin kırmızısını teknokipadan dün 1999 tl ye aldım. Oyunlarımı daha yeni indiriyorum oyunları oynadıktan sonra fps lerini paylaşcam. Ama şuan günlük kullanımda çok memnunum. Bütçeniz bu kadarsa bence hiç düşünmeyin alın

• quote:

Orijinalden alıntı: yvzkymkc

Arkadaşlar ben bu acer f15-572g modelinin kırmızısını teknokipadan dün 1999 tl ye aldım. Oyunlarımı daha yeni indiriyorum oyunları oynadıktan sonra fps lerini paylaşcam. Ama şuan günlük kullanımda çok memnunum. Bütçeniz bu kadarsa bence hiç düşünmeyin alın

Katılıyorum ben de hepsiburadadan black fridayde aldım malzeme kalitesiyle ve donanımıyla çok uygun pc ayrıca ısınmadan korkan arkadaşlara net olarak söyleyebilirim soğutma sistemi çok stabil ve ısınma hiç rahatsız etmiyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.