Hangi telefon tercih edilmeli ?
Annem için telefon arıyorum bunlardan hangisi bizi üzmez
Samsung a23 6 GB
Redmi 11 6 GB
Redmi 11s 6 GB
LG 65UQ ile başlayan modelini kullanan varmı ?
Arkadaslar LG nin bu modellerini kullanan varsa tv hakkında görüşlerini belirtebilir mi?
FTTB İnterneti Paralel olarak kullanabilirmiyim?
Merhabalar herkeze 3 + 1 bir dairede oturmaktayım.Aşağıdaki kutudan kucuk odaya kablo cekılmıs.Aynı zamanda büyük salonada asagıdan duvar ıcınden kablo gelıyor cat 6 . prız ıcınde duruyor oraya gereklı kablo ayarlarını yaptırsam modemı ıstedıgım odada kullanma sansına sahıp olurmuyum?
(TAKAS)Kelebek sertleştirilmiş kasa
Kelebek bıçak sertleştirilmiş kasa görev de kullanılmis bıçağa takas arıyorum ilgilenen olursa konuşabiliriz
Facebook mesaj gonderemiyorum
Facebookta dolaşırken arkadaşım olsun olmasın farketmeksizin profiline girdiğim kişiye mesaj gönder deyince messenger uygulamasi hesaba giriş yap diyor ama zaten girik arkadaşım olunca aratıp messengerden atabiliyorum gruplar dan birine mesaj atmak isteyince atamıyorum telefonum note 4 böyle bi sorun yasiyorum
Evdeki diğer telefonlarda denedim böyle bi sıkıntı yok
Telefonum artık eski olduğu için olabilir mi yada başka bi problem mi var
WiFi'ye bağlıyım fakat mesajlar gitmiyor
Zta modem var evimde telefon WiFi ye bağlı bi şekilde dururken mesela elime aldığımda facebook messenger yada WhatsApp üzerinden mesaj attığımda mesajlar gitmiyor WiFi aç kapa yapınca gidiyor
Not :Mesajlar gitmiyor dediğim kısımda YouTube olsun veya başka yerde gezerken sorun olmuyor günde 2 3 sefer oluyor bu sorun bazen bi 30 sn filan bekleyince de kendi kendine gidiyor mesajlar .
Not 2: Aynı sorun kardeşimin telefondada var.
Superonline hızları mı arttırdı?
|
|
Taşınacağımız yerde Telekom yok?
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 686
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.872 (Bu ay: 225)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 157 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar