FTTB İnterneti Paralel olarak kullanabilirmiyim?
-
-
telefonu paralel yapmak gibi bir metot burada calismayacaktir. ama modemi uygun yere yerlestirip her bir cat6 prizine giden kabloyu modeme baglarsaniz her odada prizlerden internete cikabilirsiniz. bu odalarda da prizden ethernet switchleri uzerinden paylasirsaniz odalarda da coklu cihaza baglanti kurabilirsiniz.
not: bu arada aslinda rj45 prizi denmesi gerekir, cunku baglanti turunun adi rj45, kablonun adi ise cat5, cat5e, cat6, cat7 vs olarak degisiklik gosterir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndJusticeForAll -- 9 Ağustos 2022; 2:1:40 > -
Ben anlamadım şimdi küçük odaya aşağıdaki kutudan bi kablo geliyor adamlar o kabloya 5 m bi ek yaptılar modeme takıyoruz ya
Büyük salonun duvar içindede bu kablodan var ona da ek yaptırıp kullanabilir miyim kullanamam mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olur ancak aynı anda her iki odada da router'ı bağlayamzsınız ve ek pek sağlıklı bir durum olmaz. En güzeli daire girişinde router'ı konumlandırıp odalara da access point veya swşcth koyarak kullanmanızı öneririm.
Teşekkürler.
Biraz araştırma yaptım bizim elektrik kutusunda kablolar gözükmüyor bina bizim 10 yıllık filan kablolar aşağıdaki elektrik odasındaki suepronline kutusundan geliyor böyle durumda nasıl yaparız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X