Şimdi Ara

Acer Aspire Kısık ışık Fn Sol/Sağ ok Açmıyor ! [Sorun Çözülemedi/Satıldı] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
18.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadslar benzer sıkıntı bendede basladı.laptop acılıo ekran tam ısık kapalı bazen yeniden baslattıgımda düzelio son zamanlarda hiç açılmamaya basladı.bi kere acık yakaladıgım zman kullanıorum bi terslik olmuo ne zman kapatıp tekrar acayım ışık gene yok ugraski acılsınn .sürekli yeniden baslatmaktan baska da yapacak bişeyim yok. başlarda fn tusundan aydınlatmanın kapalı oldugunu düşünüordum ama sorun ordanda değil çünkü bugun denediğimde actım ekran geldi ışık yok biraz durduu kendi kendine geldi ışık :S enteresan bi durumm bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim .sorunsa sorun nedir acaba servise yolladıgımda biraz bilgili olmak istiorum bize uydurmasınlar sonra orası öle burası böle değiştik die
  • quote:

Orijinalden alıntı: xawuz

arkadslar benzer sıkıntı bendede basladı.laptop acılıo ekran tam ısık kapalı bazen yeniden baslattıgımda düzelio son zamanlarda hiç açılmamaya basladı.bi kere acık yakaladıgım zman kullanıorum bi terslik olmuo ne zman kapatıp tekrar acayım ışık gene yok ugraski acılsınn .sürekli yeniden baslatmaktan baska da yapacak bişeyim yok. başlarda fn tusundan aydınlatmanın kapalı oldugunu düşünüordum ama sorun ordanda değil çünkü bugun denediğimde actım ekran geldi ışık yok biraz durduu kendi kendine geldi ışık :S enteresan bi durumm bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim .sorunsa sorun nedir acaba servise yolladıgımda biraz bilgili olmak istiorum bize uydurmasınlar sonra orası öle burası böle değiştik die

senin ekranın florasanı arızalanmış olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.