* Ürün Açıklaması: Acer Aspire M7721 - Core i7 920 2.66 GHz * Türü: Kişisel bilgisayar * Form Faktörü: Kule * Boyutlar (GxDxY): 18 cm x 44,2 cm x 36,7 cm * İşlemci: 1 x Intel Core i7 920 / 2,66 GHz (Quad-Core) * Cache Bellek: 8 MB L3 Önbellek * Cache oranları. İşlemci: 8 MB * RAM: 12 GB (yüklü) / DDR3 SDRAM * Depolama Denetleyici: Serial ATA (Serial ATA-300) * Hard Disk: 1 x 1 TB - Serial ATA-300 * Optik Sürücüler DVD-RW * Kart Okuyucu: Evet * Ekran: Hiçbiri. * Grafik Denetleyici: PCI 2.0 x16 - ATI Radeon 5850 HD * Video Belleği: 1 GB * Ses çıkışı: Ses kartı - 7.1 kanal surround * Ağ: Ağ adaptörü - Ethernet * OS Sağlanan: Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit Edition * İmalatçı Garanti: 1 yıl garanti
Bu ozelliklere Sahip Bilgsiyar alacagim..Konuyu nereye acacagimi Bilemedim buraya actim..yanlissa kusura bakmayin..Sizce Bu bilgisayar oyun oynamak icin guzelmi...veya Bu Bilgisayar sizce nasil?..2.000 ye Satiyolar norvecte...Yorumlarinizi bekliyorum..
Ürünün özellikleri çok güzel. Fiyatta fena değil. Hatta böyle bir laptopun toplanabileceğini bilmezdim :)
sagol bilader yorumun icin...Bu arada bilgisayar masaustu..dizustu deil:P
Ok o zaman mantıklı aspire bi dizüstünde duyduğum için öyle zannetim :) Güle güle kullan epey zaman işini görmekten fazlasını yapacaktır...