Şimdi Ara

Intel 1035g1 islemcili hp laptop alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, mediamarkt'dan indirimle 3700 tl'ye lenovo s145 api amd ryzen 7 15.6 inclik modelini siparis ettim ancak 10 gunden uzun sure gecmesine ragmen hala kargolamadilar. Bende daha fazla bekleyemeyip amazondan 5000 tl'ye HP 14-ce3001nt 8UG86EA intel islemci olan modeli aldim. Hizli kargo ile yarin teslim edilecek fakat yeni bir cihaz oldugu icin cok fazla yorum yok. Acikcasi bu fiyata 14 inch laptop uygun geldi fakat islemcisinin sorunlu oldugu soyleniyor. Fazla oyun vs oynamayacagim icin uzun zamandir hafif, isinmayan bir cihaz istiyordum sizce bu bilgiyari almali miyim yoksa bir sure daha lenovoyu mu beklemeliyim? Cihazi actiktan sonra amazon iade alir mi? Konu acil oldugu icin baslik actim yardim bekliyorum tesekkurler.

Hp:https://www.amazon.com.tr/HP-Pavilion-Dizüstü-Bilgisayar-i5-1035G1/dp/B08691TS5R/ref=asc_df_B08691TS5R/?tag=googleshopads-21&linkCode=df0&hvadid=347681664208&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=12961950053647594131&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012782&hvtargid=pla-895404680851&psc=1

Lenovo:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayberk_09 -- 10 Nisan 2020; 1:12:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar,

10. Nesil i5 işlemcili bir pavilion 14 Hp modelinde bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum hocam. Abimde i5-8265U işlemcili aynı kasa 15.6" HP pavilion kasası mevcut. 2 senedir de kullanıyor bir sıkıntı yaşamadı. Isınma konusunda korku HP olunca oluyor evet bizde de başta olmuştu ama şuana kadar ben ısınmadan dolayı yaşamış olduğum bir sıkıntıyı görmedim. Her notebook ısınır önemli olan bunun derecesi olduğunu unutmamak gerek diye düşünüyorum. Amazon üzerinden sipariş ettiğin ürün de güzel bir ürün. işlemcisi daha bu sene çıkan model olduğu için ön yargılı olman gayet normal ama dediğim gibi aynı ürünün 8.nesil işlemcilisi de yeni çıktığında yorumlar aynıydı :) Ayrıca 10. Nesil işlemcilerde işlemci hızı normal kullanımlarda 1.6 Ghz ile çalışıyor. Senin kullanımına göre 4.2 Ghz ye kadar çıkmakta bu işlemci performansları. Hiç bir şekilde sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: NeverWalkAlonee

Selamlar,

10. Nesil i5 işlemcili bir pavilion 14 Hp modelinde bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum hocam. Abimde i5-8265U işlemcili aynı kasa 15.6" HP pavilion kasası mevcut. 2 senedir de kullanıyor bir sıkıntı yaşamadı. Isınma konusunda korku HP olunca oluyor evet bizde de başta olmuştu ama şuana kadar ben ısınmadan dolayı yaşamış olduğum bir sıkıntıyı görmedim. Her notebook ısınır önemli olan bunun derecesi olduğunu unutmamak gerek diye düşünüyorum. Amazon üzerinden sipariş ettiğin ürün de güzel bir ürün. işlemcisi daha bu sene çıkan model olduğu için ön yargılı olman gayet normal ama dediğim gibi aynı ürünün 8.nesil işlemcilisi de yeni çıktığında yorumlar aynıydı :) Ayrıca 10. Nesil işlemcilerde işlemci hızı normal kullanımlarda 1.6 Ghz ile çalışıyor. Senin kullanımına göre 4.2 Ghz ye kadar çıkmakta bu işlemci performansları. Hiç bir şekilde sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum
    Selam öncelikle cevap için teşekkür ederim. Amazon çok hızlı gönderdi cihazı. Express kargo seçeneği ile hemen geldi. Cihazı kullandım fakat sorun çıkardı. Daha önce de hp ile çok problem yaşamıştım. Belki benim şansıma böyle denk gelmiş olabilir. Şu başlıkta okuyabilirsiniz.https://forum.donanimhaber.com/yeni-satin-aldigim-hp-marka-laptop-kronik-sorunlu-olabilir-mi--142831845#142833184

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.