Şimdi Ara

ACER Aspire One... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
0
Favori
34.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler dostum demekki donanımsal . içim rahatladı . Makineye format atmaya gerek yok arkadaşlar , açılış sırasında ALT + F10 ile recovery yapıyor , o yüzden driverlara gerek yok ;)
  • ALT+F10 ile recovery yapılamıyormuş. Arkadaş makineyi getiriyor şu anda yolda. Bana dediği recovery yapamadık.
    Ben de araştırdım biraz. 2 adet format yöntemi buldum asus eee pc için. Aşağı yukarı aynı şeyler geçerli netbook'larda sanırım.
    Bakalım cihazı getirsin de. Deneyeceğim.
  • biostan açmak gerekli , tam açılış anından itibaren basmaya başla birde olmazsa alt+f11 dene
  • Hele bi gelsin de. Deneyeceğim.
  • Alt+F10 yaptım açılırken. Recovery etti. Bizimkiler normal standby'dayken yani bilgisayar açıkken yapıyorlarmış.
  • Söylemiştim kesin olur diye :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyonhism

Söylemiştim kesin olur diye :P

Bu arada cihazı kullandım dün biraz. Çok hoşuma gitti. Recovery'si falan çok hızlı. Cihaz da güzel ve performanslı.
    iPod'u satabilseydim alıcaktım bi tane :(
  • benimde çok hoşuma gitti hatta birkaç yıl sonra notebook yerine yeni bir netbook alacağım sanırım
  • quote:

benimde çok hoşuma gitti hatta birkaç yıl sonra notebook yerine yeni bir netbook alacağım sanırım

Bi kaç yıla netbook'lara da çift çekirdek işlemci falan gelir zaten. Tadından yenmez o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

benimde çok hoşuma gitti hatta birkaç yıl sonra notebook yerine yeni bir netbook alacağım sanırım

Bi kaç yıla netbook'lara da çift çekirdek işlemci falan gelir zaten. Tadından yenmez o zaman.

Geldi zaten aslında. Eğer bunlara da netbook dersek Acer 11.6'lıklarda var çift çekirdek. 1810TZ modeli...
  • ekranı 1024*600 den daha yüksek bir çözünürlükte kullanmanın bir yolu var mı? kaydırma yapmaksızın tabiki
  • gerçekten küçüğe alışınca insan bunca yıl boşa hammallık yapmışım diyor . ekran daha yüksek çözünürlük desteklemiyor ancak harici monitör ile oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: igtx

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Geldi zaten aslında. Eğer bunlara da netbook dersek Acer 11.6'lıklarda var çift çekirdek. 1810TZ modeli...

Hadi ya. Vay anasını. Yakında onu biraz daha küçültürler. Şahane olur :D

• merhaba dostlar..

bu aralar bende bakiyorum bu mininetbook'a ve gayet hosuma da gitti yani...

ama yabanci sitelerde arastirdigima gore bu modelde bluethoot yokmus., ama turkiyedeki siteler (gold, vatan, sanalmarketim, bimeks, teknosa) falan heb bluethoot var diye yaziyor.. bu nasil istir..

bu modeli kullanan varmi aranizda..?? biraz analtirmisiniz bu modeli..

http://www.hepsi..burada.com/acer-aspire-one-aod150-1bw-intel-atom-n280-1.66ghz-1gb-160gb-10.1-netbook-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=108495&productid=bd96008

noktalari kaldirin

ve bir sey aciklamak istiyorum biraz gecmis sayfalari inceledim ram upgrade falan sorulmus hep..,

ram upgrade mumkundur ama islemci modelda onemli.,

atom n270 islemci olan 1.6 ve fsb veriyolu ise 533mhz de calisiyor

oysaki n280 islemci 1.6 ve fsb veriyolu 667mhz de calisiyor

yani 2gb 667mhz ram takip kullanabilirsiniz sorunusz..

ve bu 512mb orda kaynaklanmis falan diyorlar.. baya bir arastirdim buna bakmadan once lenovo bakiyordum ve bu sorun onda vardi yani toplam 1.5gb ram ama bunda yok her sitede yaziyorki max 2gb ram.,

ve o n270 n280 islemci modelide bana gore onemli., nede olsa 134mhz lik bir kazanc var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 22 Eylül 2009; 16:54:08 >

• 8.9 inç dışındaki modellerde bluetooth var ;) o sabit 512 ramde n270 modellerde n280 lerde sorun olmuyor söylediklerim acer da değil tüm markalarda böyle
  • maviden alınma a150 diye model bu 2.kez kez ekran gitti bios silinmiş yokmu buna çare gene servise gitcek..
  • Prozessor: Intel Atom N270 1.6 GHz
    RAM: 1024 MB
    Festplatte: 160 GB (5400 rpm)

selam arkadaşlar bende 3 hafta önce ACER ASPIRE ONE A150X aldım.güzel bir alet fakat geçen gün antivirüs olarak nod32 yi yükledim ve alet şimdi açılıyor ama hiçbir işlem yapılamıyor.bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
  • Bende 9-cell batarya aldım. Çok başarılı kullanıma göre 7-10 saat sürüyor. Netbook şimdi oldu. Şu siteden aldım
    http://www.sahibinden.com/aspire_one_9_cell_batarya-72WQQaXQQ16899619WQQpXQQdisplayitem
    Sorunsuz çalışıyor
  • arkadaşlar bende zg5-a110- modeli var. 8gb ssd ve 512 ram var. xpden pek memnun değildim, ubuntu netbook remix kurdum fkat aşırı bir fayda sağlamadı. ssd den olduğuna hemfikiriz heralde tüm forum olarak. bir sorum olacak, araştırdım nette çok bulamadım. western digitalin 250gb taşınabilir diski var. açtım kutusunu vs. 2.5 inç sata disk olduğunu gördüm. bunu bağlama şansım var mı bir şekilde. ssd'den kurtulmak istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.
  • Merhaba dostlar Bu aralar netbook alma çabasındayım.Elimde şuan acer 5520g var 3 kglık alet taşımaktan usandım.Sizlere sorum olacak acer aspire one AOD250 modeli n280 işlemcili peşin fiyatı 569 Tl ye bana önerir misiniz?

Fan sesi duyuluyor mu?
    pil süresi nasıl?
    Kasa kalitesi nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.