Şimdi Ara

ACER Aspire One... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
0
Favori
34.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aegean

bu cihazın wirelessı nasıl kapanıyor. ben wireless düğmesine bastıgım zaman hic tepki vermiyor. wireless surekli calisiyor. sizde de oyle mi

o düğmeye basınca wlan kartı devredışı kalıyor. Ama simgesi aktif olarak gözüküyor. Orda gözükmesine rağmen kapalı.

İllah kapatmak istiyorsan Ağ bağlantılarından devredışı bırakmalısın.
  • ben ebay dan aldım ısmarladım 42 dolar herşeyi dah,l combo marka ..ve 100 doları geçmediği için sorun olomayacak diye tahmin ediyorum..pilleri d eordan alabilirsiniz 60 70 dolara var..
  • 59 ya da 69 dolaraydi sanirim..9 hucreli pil var ebay da..pil almak isteyenler deneyebilir..hatta deneyen bizi aydinlatirsa da super olur..bu arada yukarida bir arkadas 2 gb ram takmayi deneyen oldu mu diye sormus..ben bu soruyu tekrarlayayim..

urunu herkese tavsiye ederim..ben memnunum...150L modelinden almistim..XP kurulu..asla donma vs yapmadi....Bu soylentileri bosverin...
  • Fan programı gayet başarılı arkadaşlar teşekkür ediyorum....

İnci Beyazı bende aldım süper bi cihaz acer a teşekkür ederim.
  • evet arkadaşlar bu 2gb ram olayını deneyen olursa lütfen bizi aydınlatsın
  • arkadaşlar bu fan ile ilgili program nedir ne işe yarıor ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltunel

arkadaşlar bu fan ile ilgili program nedir ne işe yarıor ???

Hocam cpu ısındığı zaman vızıltı şeklinde bir ses yapıyor fanı bundan dolayıda bu programı tercih ediyoruz one kullanııcıları olarak.
  • arkadaslar sanirim bu urun 2 gb'ı desteklemiyor :S ..youtube da izledigim videoda yazan sey : "It's too bad too does not support 2 gb sticks and memory..It would be nice to have 2.5 gb of memory........" diye devam ediiyor..ingilizcemin el verdigi kadarıyla cevirmeye calisirsam urun 2 gb'i desteklemiyor :S

ilgi videonun linki :http://www.youtube.com/watch?v=ZtURqz4GSSM
  • Arkadaşlar max. pil süresini kaç görebildiniz ?

Ben minimum ayarlarda full açık çalışarak pc'de 2 saat 25 dk gördüm.
  • bilgisayra fazla yuklenmedigimde wifi vs kapalı oldugun 2:45 gordum...ama wifi acik oldugunda maksimum 2:10 gordum..
  • bende alcam yakında
  • Bencede almalısın bu minik şirin şeyi eline aldığında ve kullanmaya başladığıında iyiki de böyle bişey almışım diyorsun.
  • USB Recovery disk oluşturma...

Arkadaşlar recovery dvd yi masaüstü bilgisayarıma takıyorum ve usb den 2 gb flash bellekte bilgisayara bağlı, cd ile bil boot ediyorum. Recovery usb disk diyorum sonra acer one 150l yazan bir ekran geliyor ama 10dk kadar beklememe rağmen hep aynı kalıoyr. Bir türlü çubuk ilerlemedi. Başka usb den nasıl orjinal linux u kurabilirim acaba. Masaüstü bilgisayarımda vista kurulu. Acaba bu mu sorun oluyor?
  • arkadaslar A110L 8 gb 512 ram aldım bende. bir kaç sorum olacak.
    1. makinaya format atılmıs xp yuklenmis makinanın kendi üzerinde gelen linuxu bir yerlerden bulup tekrar yukleyebilirmiyiz?
    2. a150 de oldugu gibi iki ram slotu mu var? tek slot varsa 512 ram değiştirelebilliyor mu?
    son olarak cok ram yemeyen lite xp ler var mı acaba ?
    şimiden teşekkürler herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onceweekend -- 31 Mart 2009; 21:17:50 >
  • One AOA150-1049 isimli modeli 10 taksit 567 TL Ne yapayım arkadaşlar alayım mı? Bu fan sesi olayı kafamı karıştırdı, oyun oynarken mi geliyor yoksa internet açıkken sürekli mi geliyor? Ben oyun oynamam, o yüzden sorun olur mu? Ayrıca internete girince küçük ekran çok yoruyor mu? Gazetelerimi rahat okur muyum? Yanlardan sayfaya sığmaz mı yoksa????
    Zaten mevcut bilgisayarımın kapasitesi doldu hard disk alsam en az 150 TL yani 400 liraya pc almış olacağım o yüzden cezbediyor. Fotoğrafla ilgilendiğim için onları depolamada kullanacağım ama seyrederken kasılma olur mu? Ayrıca ekran kalitesi nasıl,görüş açısı nasıl, renkleri doğru görebilir miyim acaba?
    Kullanıcı arkadaşlar acil yardımcı olursa sevinirim.

One AOA150-1049 Acer Dünyası

İŞLEMCİ: Intel® Atom işlemci N270 (1.60 GHz, 512 KB L2 cache, 667 MHZ FSB)
    RAM: 1GB (512MB onboard/512MB SODIMM slot) DDR2 533 SDRAM
    HDD: 160GB SATA HDD 5400 Rpm
    EKRAN KARTI: Intel® Graphics Media Accelerator 950
    EKRAN INC: 8.9 inch 1024 X 600 Acer CrystalBrite Technology WSVGA LED Display

8.9 inch 1024 X 600 Acer CrystalBrite Technology WSVGA LED Display
    1 Kilonun altında ağırlığı ile ultra hafif
    Microsoft Windows XP Home Edition Tr/Ing

• Hocam öncelikle bence acer ı seçmekle doğru bir karar vermişsin.

Bende senin gibi ilk başlarda tereddütteydim ancak makinayı ineledikten sonra kararımın doğru olduğuna inandım.

Fan sesi ilk başlarda benide rahatsız etti ancak şu anda kullanmış olduğum program ile herhangi bir fan sesi mevcut değil fanın ayarları benim elimde artık anlicağın.

Ekran büyüklüğüne gelirsek sayfaya sığmama gibi bir sıkıntısı yok touchpad in bir özelliği var iphone lardaki gibi touchpad üzerinden görüntüyü ufaltıp büyültebiliyorsun.Yazıların ufaklığı büyüklüğü sana kalmış ben gazeteleri her gün okuyabiliyorum..

Oyun performansını denemedim ancak deneyen arkadaşlarım var çok memnun kalmışlar.

Wireless mükemmel seviyede modeme ne kadar uzak olursan ol farketmez 10 numara çalışıyor.

Hdd kapasitesi yeterli diye düşünüyorum kendi adıma..

Kamera çok çok iyi değil ama benim işimi görüyor bir iki kere test ettim karşıdaki insanlar çok memnun kaldılar görüntüden.

Yani şunu sölemeliyimki mükemmel bir cihaz.Özellikle beyaz rengini al çok güzel ve kibar duruyor daha fazla yardım istersen msn de görüşebiliriz.

mustafauslu@live.com

• quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

USB Recovery disk oluşturma...

Arkadaşlar recovery dvd yi masaüstü bilgisayarıma takıyorum ve usb den 2 gb flash bellekte bilgisayara bağlı, cd ile bil boot ediyorum. Recovery usb disk diyorum sonra acer one 150l yazan bir ekran geliyor ama 10dk kadar beklememe rağmen hep aynı kalıoyr. Bir türlü çubuk ilerlemedi. Başka usb den nasıl orjinal linux u kurabilirim acaba. Masaüstü bilgisayarımda vista kurulu. Acaba bu mu sorun oluyor?

Biraz önce arkadaşımın bilgisayarında oluşturabildim. Sanırım sorun vistadan yaşandı...
  • Acer one 150L 120 gb. 1 gb olan versiyon sahibiyim. Bu üründe ekranda sorun olduğunu düşünüyorum.
    Örneğin

http://www.gazetekeyfi.com/

sitesine girerseniz ekranın solunda ve sağında ( Spor sitelerinin olduğu yer.) mouse un tekerleği veya sayfanın sağındaki kaydırma çubuğu ile aşağı yukarı kaydırınca kaydırma anında yazının rengi parlak mavi oluyor. Kaydırmayı bırakınca yazı tonu normale dönüyor. Bilgisayarı aldığım firma ekran 8.9 inç oduğu için bunun normal olduğunu netbooklarda böyle şeylerin olabileceğini söyledi. Sizde durum nasıl ?

Acer one 150L sahipleri deneyebilir mi?. Sizde sorun yoksa iade edeceğim. Firma doğru mu söylüyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Not:sistem windows xp pro.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 1 Nisan 2009; 12:44:54 >

• Evet senin verdiğin sitede denedim bahsettiğin mevzu benim pc dede var ancak diğer siteleri tek tek denedim hiç birinde böyle bir sıkıntı yaşamadım sadece tek 1 sitede oluyor die değiştirmenin bi anlamı yok bence. ufak bir ayrıntı çok takmamak lazım derim.
  • aynı sorun bende de var ama bu çok normal bişey bu ekranlarık küçük ve tepki sürelerinin yüksek olmasından kaynaklanan bi durum o kadar da dert edilecek bişey olduğunu düşünmüyorum.... tabi yine de karar senin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.