Şimdi Ara

ACER ASPIRE ONE AOA150-BC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    # İşlemci Hızı : 1 60 GHz, 533 MHz FSB 512 KB
    # Bellek : 1 GB
    # Sabit Disk : 160 GB

Arkadaşlar sitede arama yapamadım fazla önceden paylaşılışsa kusura bakmayın.. Size ürünün resimlerini gönderiyorum..

Not:(Fotoğraftaki laptop Toshiba A300-15D'dir çekimler nokia e51 ile yapılmıştır.)

Resim Galerisi
    1-5 -> http://img17.imageshack.us/gal.php?g=05032009001.jpg
    6-10 ->http://img3.imageshack.us/gal.php?g=05032009006.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapatistan -- 5 Mart 2009; 15:58:48 >

• Bende siyahını aldım işte bazı bilgiler

ACER AOA 150 BK olan NETBOOK modelini aldım ve denediğim oyunlar.
    Acer Netbook almayı düşünen arkadaşlar varsa sorularını yanıtlayabilir söyledikleri oyunu yükleyip deneyebilirim.

Oynadığım yüklü olan oyular:

1- Silkroad Online,
    2-GTA Vice City,
    3-GTA 3,
    4-Need For Speed Most Wanted,
    5-Counter Strike 1.5,
    6-Call Of Duty 1,
    7-Fifa 2007,
    8-BattleField Vietnam

Bu oyunları takılmadan oynayabiliyorum ençok 1-4-6 yı oynuyorum.
  • merhabalar.
    bende de acer aspire one aoa 150 var. ve bir takım sorunlarım var.

öncelikli olarak ACiLEN çözüme ihtiyacım olan konu disk bölümlemesi. sadece c diski var ve bunu bölemiyorum. bir türlü beceremedim. windowsun kendi yardımında dediklerini aynen uygulamama rağmen bu pcde bazı şeyler farklıymışçasına yeni bölüm oluştur gibisinden bir seçeneğe ulaşamıyorum. yardım lütfen..

ikinci sorunum nfs underground2 yükledim ve ancak en düşük ayarlarda ve kasa kasa oynayabildim. bu normal mi? hatta bazen oynarken bir takılıyor dıırrrrttt diye bir ses geliyor ve hiçbirşey yapamıyorum. kapama tuşuna basılı tutarak pcyi kapıyorum öyle kurtuluyorum. dün de aynen böyle oldu ve bu işlemin ardından pc acayip yavaşladı.cpu kullanımı hiçbirşey açık olmadığı halde %5den %60lara kadar durduk yerde çıkıp çıkıp iniyor. neden böyle oluyor? pc nin diskini bölümleyip,dosyalarımı yedekleyip format atmak istiyorum. ve birdaha da nfs underground 2 ya da kasabilecek başka bir oyun kurmayacağım. böylece bu sorun olmaz gibime geliyor. yardımlarınızı bekliyorum?

bir sorun da müzik dinlerken hatta windowsun açılış müziğinde bile takılmaların,ağır ağır oynamanın olması.. neden kaynaklanıyor bunlar? intel gma 950 ile mi alakalı ki.. nasıl kurtulabilirim tüm bunlardan?

• ben daha hiç oyun oynamadım arkadaşım ama okadar çok kasmaması lazım gibi geliyor..
    sana şöyle bir çözüm önerim olacak. Sen güç ayarlarından EV/OFIS 'i seç diz üstü yada yüksek pil'de kalmasın
    ev/ofis yaparsan 1.6mhz de çalışacaktır.. dene bir sonra bizi de aydınlat bir zahmet
  • quote:

Orjinalden alıntı: aceracer

merhabalar.
    bende de acer aspire one aoa 150 var. ve bir takım sorunlarım var.

öncelikli olarak ACiLEN çözüme ihtiyacım olan konu disk bölümlemesi. sadece c diski var ve bunu bölemiyorum. bir türlü beceremedim. windowsun kendi yardımında dediklerini aynen uygulamama rağmen bu pcde bazı şeyler farklıymışçasına yeni bölüm oluştur gibisinden bir seçeneğe ulaşamıyorum. yardım lütfen..

ikinci sorunum nfs underground2 yükledim ve ancak en düşük ayarlarda ve kasa kasa oynayabildim. bu normal mi? hatta bazen oynarken bir takılıyor dıırrrrttt diye bir ses geliyor ve hiçbirşey yapamıyorum. kapama tuşuna basılı tutarak pcyi kapıyorum öyle kurtuluyorum. dün de aynen böyle oldu ve bu işlemin ardından pc acayip yavaşladı.cpu kullanımı hiçbirşey açık olmadığı halde %5den %60lara kadar durduk yerde çıkıp çıkıp iniyor. neden böyle oluyor? pc nin diskini bölümleyip,dosyalarımı yedekleyip format atmak istiyorum. ve birdaha da nfs underground 2 ya da kasabilecek başka bir oyun kurmayacağım. böylece bu sorun olmaz gibime geliyor. yardımlarınızı bekliyorum?

bir sorun da müzik dinlerken hatta windowsun açılış müziğinde bile takılmaların,ağır ağır oynamanın olması.. neden kaynaklanıyor bunlar? intel gma 950 ile mi alakalı ki.. nasıl kurtulabilirim tüm bunlardan?

Öncelikle disk bölme olyını araştırdım burada resimli ve anlaşılır bir biçimde anlatıyor:

http://www.webhatti.com/resimli-program-anlatim/41317-format-atmadan-fdisk-atma-disk-bolme-adim-adim-resimli.html

İşlemci hızının durduk yere % 5 lerden % 60 lara çıkmasının sebebi ise netbook u ilk aldığında yüklü olan işletim sisteminde başlangıçta birçok programın
    çalışmasından kaynaklanıyor onuda şu programı indirerek çözebilirsin:

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=ccleaner&lid=2528

BU Program Bilgisayarda gezdiğin internet sitelerinden kalan çerezleri temizler.
    Gereksiz DLL leri temizler,
    Başlangıçta çalışacak programları belirlemeni sağlar.

Başlangıçta çalışan programları azaltırsan hiçbir kasma olmaz PROGRAMA GÜVENEBİLİRSİN.

BU ARADA DEDİĞİM AYARLARI YAPTIKTAN SONRA NE FORMAT ATMANA GEREK KALIR NE DE OYUNSUZ KALMANA

BİRDE NETBOOKLAR SIRF İNTERNET İÇİN ÇIKMIŞTI İNTEL GMA 950 EKRAN KARTINA HİÇ KÖTÜ DEME BENCE ÇÜNKÜ ÇOĞU NETBOOKTA
    Chrome9 HC KULLANILIYOR

• ben 1.6 oynuyorum ama 30 fps yi geçmiyor dolayısıyla zevk vermiyor
  • zaten oyun için değil arkadaşlar internet için yapılmış bir cihaz.. oyun oynan versiyonları Vaio'larda mevcuttur heralde..
  • pcnin pil ayarlarını yaptım zaten. ayrıca bununla hiçbir alakası yok.çoğu zaman prizde kullanıyorum.
    formatı attım.pcdeki o performans oynamaları kayboldu.
    2 gün sonra yeniden başladı.
    ccleanerı yükledim.temizledim pcyi komple.ancak halen ani performans oynamaları olabiliyor durduk yerde.
    ve bugün müzik dinlerken yine takıldı. dırrrr diye bir ses çıkmaya başladı ve hiçbirşey yapamadım. mavi bir ekran çıktı. anlayamadığım birşeyler yazdı. öylece kaldı.. kapama tuşuna basılı tutarak kapadım ve açtım pcyi. neden böyle oluyor pofff...
    bu arada nfs underground 1 i yüklesem takılmadan oynatır mı acaba..
    arkadaşın biri aspire one ların ekran kartı sorunlu oluyor. directxle alakalı bir sorun. directx 10 yükleniyormuş sanırım ve düzeliyormuş. ben pek birşey anlamadım. aydınlatabilir misiniz beni
  • bende dx 9 yüklü cpu kulanımı bosta %1 ram 270 mb görünüyor dediğim oyunlarda rahat çalışıyor.
    Ccleaner i yüklemişsin ondan başlangıçta çalışacak programları kaldır ki pc kasmasın.
  • ya ben bu pcyi almak istiyorum ama autocad ve onun gibi programlar çalıştırırmı merak ediyorumn bir de filim izleme nasıl iyimi?
  • Deniz Kabuğu Beyazı Aspire One'ıma kavuştum ben de dün! Çok datlı bişi; ıssırasım geliyo arada..
  • Bende 120gb lık modelden mavi olanını aldım 500e, gerçekten süper bir cihaz...

@hasank922 dostum ben photoshop cs3 çalıştırıyorum
  • ya megaturk kardeş oyunlar auto cad tmmda. ben aldım pcyi video açamıyorum onu nasıl halletcem. ses var görüntü yok sorun falen veriyor sebebi ney acaba
  • K-lite codec pack ardından da gom player kur hemen hemen her formatı açarsın. Eğer mkv uzantı açacaksan km player ı öneririm
  • k abicim, dediğini yapıcam. ama benim sorunum tam olarak su mesela mp4 formatında bir videoyu wmp çalıştıramadım. birde pcyi hızlandırmanın bi yolu varsa anlatırmısın. ben laptop kullanıcısı olarak yeniyimde bide bu wireless olayını anlatırmısın acıklamalı olarak bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirtil354

Bende siyahını aldım işte bazı bilgiler

ACER AOA 150 BK olan NETBOOK modelini aldım ve denediğim oyunlar.
    Acer Netbook almayı düşünen arkadaşlar varsa sorularını yanıtlayabilir söyledikleri oyunu yükleyip deneyebilirim.

Oynadığım yüklü olan oyular:

1- Silkroad Online,
    2-GTA Vice City,
    3-GTA 3,
    4-Need For Speed Most Wanted,
    5-Counter Strike 1.5,
    6-Call Of Duty 1,
    7-Fifa 2007,
    8-BattleField Vietnam

Bu oyunları takılmadan oynayabiliyorum ençok 1-4-6 yı oynuyorum.

bu bilgisayardan bu oyunlar bu özellikler çok şaşırdım vallaha.

• Gerçekten bende baklemiyordum sürpriz oldu. Birde çoğu netbookta 64 veya 128 ekran kartı var benim aldığında İntel GMA950 224 MB var.

Birde arkadaslar rami 1,5 yapabiliyorsunuz yani 1 GB ram daha takabilirsiniz öteki 512 lehimli.
  • merhaba arkadaşlar...
    yazılanları okudum ve bu ürünü almaya karar verdim...
    yanlız kafama takılan birşey var...ben evde kablolu baglantı ile internete baglanıcam...biraz araştırdım teknosa daki fiyat bana uygun geldi..608 tl (ayrıca 50 tl hediye ceki)...yanlzı sorun şuki ACER ASPIRE ONE AOA150-BC marka bilgisayarda ethernet baglantısı yoktur diyor.. bana pek inandırıcı gelmedi başka sitelerden araştırdım böle bişeyle karşılaşmadım..bir bilene soriim dedim..bu arada fiyat nasıl bunun içinde yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar merhaba. ben netbook almaya karar verdim. acer'in bu modeli ile DATRON MOBEE N011-8FVS INTEL ATOM N270 1.6Ghz 1GB 160GB bu model arasında kaldım.tek merak ettiğim konu internet bağlantıları ve şarjlarının süreleri. bu netbookları kullanan arkadaşlar pil süreleri hakkında yardımcı olabilirlermi?
  • Benimki de yarın elime geçecek. 160gb olan model, hepsiburada.com dan 560 TL ye aldım.
    quote:

Orjinalden alıntı: e.a.g.l.e.

merhaba arkadaşlar...
    yazılanları okudum ve bu ürünü almaya karar verdim...
    yanlız kafama takılan birşey var...ben evde kablolu baglantı ile internete baglanıcam...biraz araştırdım teknosa daki fiyat bana uygun geldi..608 tl (ayrıca 50 tl hediye ceki)...yanlzı sorun şuki ACER ASPIRE ONE AOA150-BC marka bilgisayarda ethernet baglantısı yoktur diyor.. bana pek inandırıcı gelmedi başka sitelerden araştırdım böle bişeyle karşılaşmadım..bir bilene soriim dedim..bu arada fiyat nasıl bunun içinde yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.