Arkadaslar merhaba, yaklasik 1 ay once AOA 150 BW yani bahsettiginiz modelin beyazindan kardesime aldim.
Aldigindan beri zaman zaman performans dusuklugu zaman zaman da mavi ekran sorunlari yasadik.
Fakat son 3 gundur Xp acildiktan yaklasik 1 dakika sonra kilitleniyor, mause hareket ederken diger hicbir program calismiyor . Ayrica sadece mause toolbar'a getirildiginde mause'un ustundeki simge donmeye basliyor, ekranda farkli bir yerdeyken mause normal gozukuyor. crtl-alt-delete tusuda kilitlendikten sonra fayda etmiyor, power tusuyla kapatmak zorunda kaliyoruz. Bilgisayarda suan mcafee antivurus ve nod32 antivirus programlarinin ikisi de var. Ayrica laptopun geldiginde sahip oldugu programlarin disinda sadece winamp ve gom player yuklu..Guvenli moddan girip antivuruslerden birini silebilirmiyim, silersem sorun cozulur mu ?
Sizce sorun ne olabilir, daha da onemlisi cozumu nedir..Daha ilk ayinda hala taksitlerini oderken boyle bir sorunla karsilasmak cok can sikici, tavsiyelerinizi bekliyorum, simdiden cok sagolun...
ürün garantili ise servis e gönderebilirsin. acer müşteri hattından bilgi alabilrsin nasıl bir işlem yapacağın hakkında.
Merhaba, Yaklasık 10 gün once AOA 150 BB aldım.Xp yuklu lisanslı. Bir tusunda sorun cıktı basmıyordu geri verdim simdi bana yenisini verdiler ama bu AOA 150 AB modelini. Linux yuklu bu aldıgımda format atılıp xp yuklenmiş lisans yok hatta paket icerisinde linux lisansı filan var... bu AB modeli BB den dahamı iyidir kotudur bilgisi olan varmı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme