Şimdi Ara

ACER ASPIRE ONE D255 / D260 / HAPPY KULLANICILARI || GENEL BAŞLIK || (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
4
Favori
87.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler acer ao happy one şuı ilk çıkan w8 güzel işler çıkarıyor eskiye göre hızlı oldukça ama bazen çok yükleniyorum yine tıkanıyor özellikle flash ağırlıklı dh gibi sitelerde insanı çileden çıarıyor rami 4 gb çıkarmak istiyorm netbooklar için özel ramler mi var yoksa notebook rami slotuyla netbook slotu aynı mı birde cpuz frekansı göstermedi bende acer ao happy one için hangi rami almalıyım frekansı gösteren program var mı frkans ve ddr dışında neye dikkat etmliyim ana kartın en fazla kaç gb rami desteklediğini nerden öğrenirim şu an üzerinde 2 gb ram var ben bunu 4 gb çıkarmak istiyorum acil bilgilerinize ihtiyacım var çünkü sipariş verirsem anca cumaya gelir.
  • Arkadaşlar 2.el one d 255 aldm kulaklığa ses geliyor falat dışarı ses vermiyor bunların ses özelliğimi yok hoparlörümü bozuk ?
  • Alınık Acer Aspire One D255E veya sağlam anakartı.
  • selam,
    aspire aod270 etbookuna xp yükleyen pek çok kişi var gördüğüm kadarıyla. ancak HDMI kullanabilmek için intel ekran kartının sürücüsünü yüklemek lazım ama bulduklarımın hepsi hata veriyor. ne yapmalı? bu soruyu daha önce de soranlar olmuş tabi. özellikle Ogulcanxy sorunlarını nasıl çözdüğünü bizle paylaşırsa çoook sevinirim.

NOT: bir de aşırı gec açılıyor xp. herşey hızlı ama acılması yavaş.
  • Merhabalar,

Kardeşimde d250 vardı, windows 7 home premium yükletmiş ve android gitmiş. Şu an configuration manager gözükmüyor, androidle ilgili bir şey gözükmüyor. Biri acer configuration manager for android dosyasını yükleyip link atabilir mi? Ya da daha başka bir öneri varsa açığım.

İyi akşamlar arkadaşlar.
  • D255 modelini 2010 dan beri kullanıyorum. İşletim sistemi olarak Lubuntu kurulu. Ne antivirüs gerekiyor ne de başka bir şey. Pc nin açılışı max 10 saniye kapanışı 3-5 saniye. Aynı anda 10-12 sekme açıkken bir yandan arkada müziğimi dinleyebiliyorum. 4 yıldır kullanmama rağmen şarjı 5 saatin altına düşmüyor. Efsane bir model gerçekten. :) İnternet bilgisayarı olarak kullanacaklara Lubuntu kurmalarını öneriyorum.
  • Bu cihaz 250 Tl ye alinir mi sizce arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de 1.5ghz cıft cekırdeklı modelı var. ram 2gb ve bataryayı degıstırmek sıtıyorum. nereden temıne debılırım ve ram bılgılerı nedır?
  • Acer aspıre d255 netbook benımkıde;
    ram degıstırmek ıstıyorum , şuan 1 gb ama 2gb yapmak ıstıyorum. uzerındekı ram kıngston 1gb 1rx8 pc2 6400s 800mhz
    acaba hangı ramden alamlıyım uyması ıcın? mhz degerı yuksek alabılırmıyım?
  • win xp kurulu ve hala çok sağlam batarya süresi olan d260 model netbookumu satıyorum. ilgilenenler mesaj yoluyla ulaşabilirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • takipteyim hala
  • beyler win 8 mi win 8.1 mi ?
  • Acer aspire one D255E notebook'unun web kamerasının açma tuşunu bilen var mı ?
    Fn + ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.