Şimdi Ara

ACER ASPIRE ONE D255 / D260 / HAPPY KULLANICILARI || GENEL BAŞLIK || (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
4
Favori
87.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Isınmadan yapıyor olabilir bunu notebook soğutucu ile çözebilirsiniz ancak ısınmadan değilse format atınca da geçmemişse donanımsal bir problem var demektir.Bellek değişimi ile bir ihtimal çözülebilir, anakartta da bir sorun olabilir notebook tamircileri 50-60 TL karşılığında anakart sorunlarını çözüyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

Isınmadan yapıyor olabilir bunu notebook soğutucu ile çözebilirsiniz ancak ısınmadan değilse format atınca da geçmemişse donanımsal bir problem var demektir.Bellek değişimi ile bir ihtimal çözülebilir, anakartta da bir sorun olabilir notebook tamircileri 50-60 TL karşılığında anakart sorunlarını çözüyorlar...

dün gece açık bırakıp yattım 12-13 saattir çalışıyor donmamış, soğutucu siparişi verdim gelsin bide onunla deneyim bakalım, cevabınız için teşekkürler
  • Windows 8 Professional kurucam yakında bu makineye. deneyimlerimi paylaşırım kurduktan sonra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

Isınmadan yapıyor olabilir bunu notebook soğutucu ile çözebilirsiniz ancak ısınmadan değilse format atınca da geçmemişse donanımsal bir problem var demektir.Bellek değişimi ile bir ihtimal çözülebilir, anakartta da bir sorun olabilir notebook tamircileri 50-60 TL karşılığında anakart sorunlarını çözüyorlar...

İşlemci sıcaklığı 65-70 derecelerde geziyor kilitlenmeyi ondan yapabilirmi, notebookuma baktım onun sıcaklığı 40-45 arasında
  • Merhaba, size bir sorum olacak, bende acer aspire one D270 netbook kullanıyorum. Sarjınız kaç saat gidiyor acaba?
  • Android telimden wifi paylasıyorum. Acer aspire one AOD250 netbookum. 802.11 n yayın türünü tanımıyor,nasıl ayarlayabilirim.driver ları güncel...win 7 ultimate yüklü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokseller -- 13 Aralık 2012; 17:46:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a o D270 ekran çözünürlüğünü 768-1024 yapmam gerekiyor. yapabilir miyim?
    bilen varmı?
    regedit İ denedim olmadı
  • Bu Notebookla ilgili cok ciddi sorunlarım var bilgisayara xp kurdum çok yavaş açılıyor hoşgeldiniz ekranı 15-20 dk sonra geliyor hdd sağlam hatta değiştirdim sonuç hüsran win7 sonuç aynı şu anda rami test ediyorum da bozuk değilse ne yapacağımı bilemiyorum bios update yaptım son versiyonm ama bu yavaşlığın nedenini bulamadım arkadaş böyle bir sorun yaşayan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

Windows 8 Professional kurucam yakında bu makineye. deneyimlerimi paylaşırım kurduktan sonra...

sanırım başlat ekranında çözünürlük hatası veriyormuş, yükledikten sonra deneyimlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muammersertac -- 7 Mart 2013; 13:31:41 >
  • Arkadaşlar D270'in XP sürücüleri yok mu acaba? Resmi siteye baktım da sadece Win7 sürücüleri var. Başka yerden indirdiklerimi kuramadım. Uyumlu değildir diyor XP sürücülerini indirmeme rağmen. Sadece ses kartını kurabildim. Yardım edebilecek var mı?
  • burdaki ekran kartı gereksinimleri karşılamıyor hatası veriyor arkadaşlar
  • benim asıl anlamadığım intel gibi koskoca bir firma nasıl olurda xp gi gözden çıkarıp driver çıkarmaz olur şey değil yaw
  • Arkadaslar konuyu canlandiralim d250 nin ramini 2 gb a cikaricaz hangi rami tavsiye edersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar aspire one d255 kullanıcısıyım. windows 7 ye sorunsuz çalısan ağ bağlantısı, android sistemine geçince çalısmıyor... wifi aç felan hepsi sönük renkte ayarlara dokunulmuyor. Ne yapmam gerekiyor bi bilginiz var mı?
  • arkadaşlar benim acer aspire one netbook'umun şarj aleti bozuldu internette aradım fakat bulamadım elinde olup da satmak isteyen veya bildiğini bir yerde satılık varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.. şarj aletinin üzerinde yazan ADP-40TH A 19V 2.15 ACER ASPIRE ONE ZE6
  • ronin42 vermiş olduğun bilgiden çok tşk ederim...sayende artık programlarımı tam ekran açabiliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekaptann

arkadaşlar benim acer aspire one netbook'umun şarj aleti bozuldu internette aradım fakat bulamadım elinde olup da satmak isteyen veya bildiğini bir yerde satılık varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.. şarj aletinin üzerinde yazan ADP-40TH A 19V 2.15 ACER ASPIRE ONE ZE6

hocam bulursanız bana da söyleyin çok aramama rağmen ben de bulamadım.
  • memnun kaldığım tek elektronik eşyam^^
  • Bu arada acaba overclock yapmamız mümkün mü netbooklara ? saolun cevabınız için
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.