arkadaşlar acer aspire one happy netbook aldım içinde iki tane işletim sistemi var win7 starter ve android fakat androidte hiç bir eklenti program indirebileceğim bir site bulamadım sizin bu konu hakkında bilginiz varmı yardımcı olurmusunuz android kullanmak istiyorum fakat hiç bi eklenti olmadan boş boş kullanılmıyor yardımcı olursanız teşekkürler şimiden.
arkadaşalar bende d255 modeli var android in ne işe yaradığını bana anlatabilirmisiniz?
Android'i doğru processor, dokunmatik ekran ve android Market erişimi ile kullandığınızda beklentinizi karşılıyor...Zaten dokunmatik ekranlı, mobil ve ARM işlemcili cihazlara uygun küçük hafıza kaplayan yazılımları geliştirmeye müsait altyapısı ile Microsoft'un gözünü korkutuyor...
Ben hepsiburada'dan donanımhaber'deki yorumlar üzerine android 2.2'li tablet reedPAD'i aldım...galaxy'i ve streak'i denemiştim...daha iyi bir market ulaşımını görmedim...herkese tavsiye ederim. Özellikle ayrı grafik işlemcisi olmasından dolayı 3D oyunlardaki performansı inanılmaz..bu siteden bakabilrisiniz..www.reeder.com.tr/reedpad