Şimdi Ara

Acer Aspire One 532h Netbook Hakkında Bilgisi Olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba sitenizde yeniyim ve bir netbook almak istiyorum ve alacağım yerde sadece bu model bulunmakta sizce bunun +ları - leri nelerdir ? İnternetten'de baktım reel'de de inceledim ama yinede insan tedirgin oluyor.Acaba kullanan kişiler var ise bize yardımcı olabilirlermi?

Acer Aspire One 532h'dan görüntüler:

Aspire One 532H Özellikleri
    İşletim Sistemi : Genuine Windows® 7 Starter

CPU / Chipset : Intel® Atom™ işlemci N450 (512 KB L2 cache, 1.66 GHz, DDR2 667 MHz)
    Mobile Intel® NM10 Express Çipset

Grafik : Intel® Graphics Media Accelerator 3150 (Intel® GMA 3150),
    Ayrılmış video belleği 64 MB, Microsoft ® DirectX ® 9 desteği
    Harici çözünürlük / Yenileme hızı : • VGA port up to 1600 x 900: 60 Hz

Ekran : 10.1" SD 1024 x 600 (WSVGA) piksel çözünürlük, parlak (200-nit) Acer CrystalBrite™ LED-backlit TFT LCD

Sistem Belleği : 1GB DDR2 667MHz
    Bir soDIMM slotu ile tek kanal
    DDR2 667 MHz SDRAM bellek arayüz tasarımı
    soDIMM Slotu : Toplam 1GB sistem belleği için 1GB soDIMM destekler

Depolama : 160GB 2.5" 9.5 mm hard disk sürücüsü
    Multi-in-1 Kart Okuyucu :
    • Secure Digital™ (SD) Card, MultiMediaCard (MMC), Reduced-Size Multimedia
    Card (RS-MMC), Memory Stick™ (MS), Memory Stick PRO™ (MS PRO), xD-Picture Card™ (xD) desteklenir
    • Depolama kartlarını destekleyen adaptör ile : miniSD™, microSD™, Memory Stick Duo™, Memory Stick PRO Duo™

Ses : High-definition ses desteği
    İki adet dahili stereo hoparlör
    MS-Sound uyumlu
    Dahili dijital mikrofon

İletişim : WLAN: Acer InviLink™ 802.11b/g Wi-Fi CERTIFIED™ ağ bağlantısı
    Acer SignalUp™ kablosuz teknolojiyi destekler
    Bluetooth® 2.1+EDR
    LAN: 10/100 Mbps Fast Ethernet

Kamera : Entegre Acer Crystal Eye web kamerası , gelişmiş Acer PrimaLite ™ teknolojisi ile 640 x 480 çözünürlük destekler.

Batarya : 6-cell Li-ion pil
    • 8-10 Saat pil ömrü

Boyut ve Ağırlık :
    258.5 (W) x 185 (D) x 25.2 (H) mm (10.17 x 7.28 x 0.99 inç)
    1.25 kg (2.76 lbs.) 6-cell batarya paketi bulunan modeller

Arabirimler :
    Multi-in-1 kart okuyucu
    3 USB 2.0 portu
    Harici ekran ( VGA) girişi
    Kulaklık /hoparlör /line-out jakı
    Mikrofon giriş jakı
    Ethernet (RJ-45) portu
    AC adaptör için DC-in girişi

Sizinde yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARMONSU -- 29 Ocak 2010; 15:54:01 >

• Darty'de kutudan pilini çıkarttırıp baktım: 4400 mAh.

Ben arkadaşıma Samsung NP N210 önerdim. Pili 5900 mAh. herşey pil mi? değil tabi ama ben önem veriyorum:
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=37400413

Bir de wifi'sinin n standardını desteklediğinden emin olmak gerek. Acer'in desteklediğini okumuştum bir yerde ama sizin yazdığınız özellikler arasında yok. Samsung destekliyor.

hepsiburada'nın yanlış yazdığını umuyor ve Samsung N210'da 250GB HDD bekliyorum. henüz ASUS modeller Türkiye'ye giriş yapmadı. Ne kadar beklenir, iyi mi olur bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 29 Ocak 2010; 1:39:02 >
  • Teşekkür ederim ama samsung'a da baktım kararım acerde yinede saol bi cevap veren sen oldun herkes kendi işinde :)
  • Bende Samsung N210 ile Acer 532H arasında kaldım. Acer'in bataryası 5600mAh olanını bulsak güzel olur ama var mıdır işte?

Samsung sadece beyaz olarak geliyomuş heralde TR'ye su anda Acer 532 ise kırmızı siyah Ferrari tasarımını andırıyo. Özellikleri Batarya dısında aynı zaten.

Samsung'un diğer renkleri olsa Samsung'u alırdım.

Acer'in bataryası 5600mAh ise tereddütsüz ACER'i alırım ben.
  • Bende bugun bundan aldım ama daha elime ulaşmadığı için inceleyemedim hersey ziyade 720p lik bluray filmlerde nasıl onu çok merak ediyorum bakalım görücez.
  • Nereden ne kadara aldığınızı yazabilir misiniz?
  • Net üzerinden almadım bi arkadasımla hesabım vardı alacağıma karsılık tanıdıgı biyerden sipariş verdi 600 e
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten en ucuz 600 lira şuan. Bilgisayar geldiğinde ilk izlenimlerinizi belirtir misiniz? Özellikle bataryasını merak ediyorum 4400mAh mi 5600mAh mi? Yazarsanız çok memnun olurum.
  • Hocam bataryasını şuan hiç bilmiyorum ama elime geçince izlenimlerimide bataryasınıda belirtirim. cuma en geç cumartesi dediler bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuyuNKaLbi

Hocam bataryasını şuan hiç bilmiyorum ama elime geçince izlenimlerimide bataryasınıda belirtirim. cuma en geç cumartesi dediler bakalım..

Aldığın takdirde buraya incelemelerini yazabilirsen seviniriz.Yeni çıkan bir netbook neredeyse hiçbir yerde yok araştırması bekliyoruz seni
  • Elektroworld den 608 Tl ye aldım bu netbook'u. Hızı ve performansı oldukça tatmin edici diyebilirim. Office 2007 kurdum. Ayrıca 480p film oynattım sorun yoktu. 1 gb ram, win 7 starter için yeterli oldu. üzerinde 8 saate kadar diye yazı var ancak 5,5 saat wi-fi internet yapabildim. Pili 4400 mah Ama yeterli olduğunu düşünüyorum. bu fiyat sınıfında bence lider.
  • Keşke pili 5600mAh olsaymış. Hepsi böyle midir Türkiye'ye gelenlerin. Makinalar yeni olunca ne inceleme bulabiliyosun ne özellik tabloso düzgünce acer.com.tr de bile yok henüz ürün yaa...
  • Evet sonunda elime geçti arkadaşlar ne yazık ki 4400mAh pili. hdd si bölünmemiş halde geldi sistemi formatlamadan bölebilmem mümkünmü bilgisi olan varmı ?

Birde bu win 7 starter de masa üstü simgeleri ayarlamak için buton yokmudur yaw yazarken bile utanıyorum :D

bilgisayarım belgelerim ağ bağlantılarımı koyamadım masaüstüne
  • ben bu gün aldım bundan ama bluetooht açamadım bir türlü yardımcı olursanız çok sevinirim birde kablolu bağlantı içinde modeme taktığım eternet kablosu buna olmadı neden biliyormusunuz ?
  • Yabancı sitelerde RAM arttırımı ile ilgili çelişkili yazılar var. 2 Gb ye geçilirmi, deneyen var mı?
  • İllaki arttırılıyordur RAM'i daha ayrıntılı bir inceleme yapılsa daha iyi olur aslında alan arkadaşlarımız aldıkları bilgisayarın fotoğraflarını koyarlarsa bizlerede yardımcı olabilir
  • Bu fotoğrafı buldum. Artık herhalde yükseltilebiliyordur
    http://www.flickr.com/photos/ndevil/4318051282/in/photostream/
  • Arkadaşlar ben de siparişini verdim ve gelir gelmez eski laptopumdan kalan 320 gb hdd ve 2 gb ramı takmaya deneyeceğim

Farkları +/- leri buraya yazarım

İşletim sistemi olarak 2 işletim sistemi deneyeceğim biri win 7 64 bit ( 64 bitten emin değilim ama intelin sitesinde işlemcinin desteklediği yazıyor)

Bir de "Jolicloud" isimli linux tabanlı bir işletim sistemi var youtube da netbooku araştırırken çıktı karşıma (google da aratın çıkıyor) onu deneyeceğim

Her konuda yardımcı olmaya çalışırım
  • önceki serilerini kullanmış biri olarak harddisk ram sorunsuz değiştirdim hatta boş olan bir tane de mini pci-ex yuvası vardı daha hızlı olsun isteyenler pci-e ssd de takabiliyordu. samsunglarda ram değişebiliyorken harddisk serviste ancak değişebiliyordu.
  • Arkadaşlar ram hdd takmak kolay 64 bit windows 7 kuruluyor joliclouddan verim alamadım

Performansı windows 7 64 bit'te gayet iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.