Şimdi Ara

Dell Venue Pro 7140 Core M ikisi bir arada tablet/notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Tablet Marka #Diğer Markalar Kapasite #128 GB #WIFI+4G LTE
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ekran: 10.8" Full HD
    VGA: Intel HD5300
    Ram: 4 GB.
    HDD: Sandisk x110 128 Gb. M2 SSD
    İşletim sistemi: Windows 10

Bugüne kadar kullandığım en iyi ve güzel tablet/pc diyebilirim. Core M5 işlemcisi ile gayet performanslı, fansız tasarım ile sessiz, extra 20 Wh bataryalı klavyesi ile 10 saat aktif kullanım batarya süresi (22 saat gösteriyor ama o kadar gitmez tabi kullanımda), Full HD ayna gibi ekranı, yüksek ses kalitesi, data için sim kart yuvası vs vs. Kısaca süper bir cihaz. Bir tablet ve notebook. Ürünle birlikte extra bataryalı dock klavyesi hem de ince kılıf şeklinde olan klavyesi gönderilecektir. Dock klavyesi yurtdışından 300 bir ay önce liraya satın alınmıştır. Kozmetik olarak temiz. Hiç bir sıkıntısı yok. Windows 10 kurulu. Sitesinde driverları mevcut yeniden pc gibi kurulum yapabilirsiniz. Tablet, dock klavye, kılıf klavye, adaptörü ve şık korumalı çantası ile birlikte gönderilecektir. Alttaki linkte incelemesi mevcut. Bendeki modelin işlemcisi oradakinden üst model.

https://www.notebookcheck.net/Dell-Venue-11-Pro-7140-Convertible-Tablet-Review.133634.0.html

Takas düşünülmemektedir. Fiyat tamamı için 1100 liradır. Benzer core M3 işlemcili Samsung'un 2.800 TL olduğunu düşünerek değerlendirin. Takas olabilir. Teklifinize göre değerlendiririm. Fiyatta abartmadan pazarlik payi olabilir. Takas fiyatim pazarliksizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 8 Aralık 2017; 10:38:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Batarya performansı için fikir versin. Süreye dikkat.

• Tablet benim tabletimden kucuk. Bende samsung 11.6 i5 tablet var. Performansından memnunum ama biraz kucuk tablete ihtiyacım olacak. Temizlik durumu nedir. Boya atması falan varmıdır. daha net fotolarına bakabilirmiyiz. klavye 2 tanemi benim anlamadıgım?
  • oshinankara kullanıcısına yanıt
    Evet klavyesi2 tane. Bir tanesi bataryalı dock, diğeri kılıf şeklinde. Temizdi ama satıldı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.