Bildirim
acer aspire one recovery hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Format işlemini recovery üzerinden mi yapmak istediniz bu rağmen bu hatayı aldıysanız recoverydeki bazı dosyalar hata vermiş olma durumu var.Sizde işletim sistemi olarak starter mi kurulu netbook demişsiniz ondan söyledim.Recovery'de kurulu işletim sistemi neyse ondan c diskine format atmayı deneyin recovery diski devre dışı kalmaz yine çalışır onun üzerinden dosyaları onarabilir bulabilirseniz dediğimi yapın sonucu yazın. -
yalnız şu an bilgisayarı şu anki durumundan çıkaramıyorum neye basarsam basayım ve kapatıp açsam da aynı şey yazıyor: Kurulum Hizmetleri Başlatılıyor... -
Format atman için biosa girip boot seçeneğinden format atacağın seçeneği işaretleyeceksin netbook olduğu için cd yoktur usb seçeneği olur işletim sisteminin falsh belleğe boot edilmiş olması lazım. -
hm teşekkür ederim. windows 7 starter satın almak gerekecek o halde.. çünkü önceden boot etmedim:( -
Bilgisayar bios'tan başlatamıyorum sürekli Kurulum Hizmetleri Başlatılıyora geçiyor ve ordan çıkmıyor. nasıl çıkıcam burdan lütfen yardım edin -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X