Şimdi Ara

Acer, Aspire One AO532h yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yardımınıza ihtiyacım var netbook almayı düşünüyorum... internette rahat gezinip film izlemek için şehir dışında rahat kullanabileceğim basit oyunlar oynayabileceğim birşey istiyorum sizce bu model bunlar için yeterlimi bu konulardan pek anlamaıyorum cep telefonu almayı düşünüyordum ama istediğim model çok pahalı oyüzden netbook almaya karar verdim yardım ederseniz sevinirim en fazla 700 tl fiyat verebilirim.. bu model 600tl sizce iyimi ??

Acer, Aspire One AO532h

Intel Atom B450 1.66 GHz işlemci
    160 GB sabit disk
    1 GB RAM
    10.1 inç ekran
    6 hücreli 5600 mAh 10 saate kadar dayanıklı batarya
    3 adet USB girişi
    10/100 Ethernet portu
    Ses girişleri
    Çoklu hafıza kartı okuyucu
    VGA portu
    Dahili web kamerası
    Multitouch özellikli trackpad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeye34 -- 14 Şubat 2010; 14:49:56 >

• şu an alınabilecek en mantıklı netbooklardan biri. işlemci ve ekran kartı olarak bir önceki nesil atom platformuna formuna göre çok daha iyi zaten n270 işlemciler 2008 in ikinci çeğreğinde çıktı yani 2 yıl öncesinin teknolojisi n450 ise 2010un ilk dönemi. intelin sayfasında karşılaştırma yaptırdım 64bit desteği sunması extra bir avantajı.

intelin karşılaştırması:
    ark.intel.com
    Intel product specifications
    http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=36331,42503,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sethamon -- 14 Şubat 2010; 17:01:43 >

• Sağol yardımın için fiyat olarakta uygun geldi zaten çok kapsamlı bir şeye gerek duymuyorum....
  • 1 ay olmadı bu makinayı alalı bende gayet memnunum pili 6cell 4400 mAh tı bendeki yanılmıyorsam alıcaksanız dikkat edin bu konuda.

win 7 starter kurulu geliyor bir iki gün bu sekilde kullandım ne yaptıysam 720p lik filmleri rahatça oynatamadım takılmalar oluyordu. Bende win 7 ultimate kurdum sadece bs playeri kurarak filmlerde ne bir takılma nede yavaşlama yaşadım. Performans olarak gerçekten iyi bir cihaz. Win 7 ultimate ile çok da rahat kullanabiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer aspire 5520 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.