Şimdi Ara

ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.119
Cevap
21
Favori
117.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: secretname13

quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

quote:

Orijinalden alıntı: ozkanozdemir239

quote:

quote:

quote:

şu anda ihtiyacım yok ama ileride ihtiyacım olacağını düşünerek format nasıl atarız bu pc ye windows 8 harddsike gömülüymüş ?

Acer recovery manager diye bi program var bilgisayarında yüklü onu açarak bi dvd ye yedeğini alıcaksın sistemin

birisi ayrıntılı bir rehber hazırlasa tadından yenmez aslında ilk mesaja eklenir bilen var bilmeyen var benim gibi

ben almak istedim fabrika orijinal yedeğini dvd kaydetme seçeneği yok en az 16 gblik flash bellek istiyor. Bir ara denedim bellek ile sonlarda baya takılı kaldı iptal ettim.

ben alırken vatandaki yetkiliye sormuştum o dvd ye gerek duymadan format atılabileceğini söylemişti dosyalar gömülüymüş ayrıca dvd ye çıkarmaya gerek yok sanırım tam bilgim yok

Islemi soyle anlatiyim format gerektigi zaman pc acilirken fn+f10 yapinca formatliyormus diye okudum biyerde. Win8 harddiskte gomulu oldugu icin direk formatliyormus ama denemedim tabiki

Arkadaşlar o DVD'ler sizin teminatınız olur mutlaka alın!!!

O Vatan'daki arkadaşa sorsaydın keşke Alt+F10 sorunu yaşarsam sistem de çökerse geri nasıl yükleyeceğim diye!... Bilgisayara farlı bir işletim sistemi yüklediğiniz anda Alt+F10 işlevini kaybeder bilginize!!! Geri getirmek bazen mümkün olsa da kolay bir iş değildir.

Bende bilgisayarımı aldığımda yedek almamıştım tam 4 günümü aldı düzeltmem, yedek alabilmem ve en önemlisi bilgilerimi kurtarabilmem... Alamama ihtimalim de çok yüksekti... Bilgisayarı yardımcı programla (macrium Reflect) ile recovery yaptım. Bilgisayar açılmadı hata verdi. Windows dvdsi ile onardım bir de baktım bilgilerimin olduğu D diski yok ve Recovery çalışmıyor!!! Ama şükür hepsini kurtardım ve Recoveryi (3 gün uğraşarak) çalıştırdım. Yedek DVD'de aldım... Siz bu kadar şanslı olmayabilirsiniz ileride sorun yaşamak istemiyorsanız mutlaka yedek alın...

DVD Yedeğini almanız için sebepler...

1- Acer bilgisayarlarda sebebi bilinmeden Alt+F10 işlevi gerçekleşmez hale gelebiliyor...

2- Diyelim Disk birleştirme veya ayırma işlemi yaptınız Erecovery modu kullanılamaz hale gelebiliyor DVD yedeği olmadan...

3- Yine varsayalım PQSERVİCE bölümünü yanlışlıkla sildiniz DVD olmadan bilgisayarı asla orijinal (geldiği haline) getiremezsiniz...

Bu ve bunun gibi sorunlarla karşılaşma ihtimalinize karşı DVD hem belgelerinizi kurtarmada size yardımcı olacak hem de sistemi geldiği haliyle kullanmanızı sağlayacak...

NOT: Çok gerekli değilse Harddisk üzerinde bölme ve birleştirme yapmamaya çalışın hem harddiskin performansını azaltıyor hem de geri dönüşü olmayan hatalara sebep olabiliyor. Çünkü zaten üzerinde 4-5 partition var aman dikkat... Sözlerimi ukalalık olarak algılamayın sadece başıma geldi sizin de başınıza gelmesin. Herkese sağlıklı günler...

• quote:

Arkadaslar bende bisrsey danisicam bu windows 8 daha hazir degil ve gerek wifi gerek diger konularda surekli sorun cikartiyor. Windows 7 kurmayi dusunuyorum ne dersiniz? Aayrica kurarsam eger orjinal windows 8i kaybedermiyim?

Secretname13 yukarıdaki mesajım senin için de geçerli başka Windows yüklerken 2 defa düşün hele ki Disk üzerinde gelen partitionlar hakkında bilgin yoksa bilen birinden destek al... Windows 7'yi DVD yedeğini almadan kurarsan Windows 8'i bir daha geri getiremeyebilirsin (Orijinl fabrika ayarları ile) . Yedek DVD'yi mutlaka al herzaman kurtarıcın olur.. Farklı windows yüklesen bile... Ayrıca Driver DVD'sini de yedek al. Hatta Orijinallik senin için önemliyse bir de bunların iso'sunu al lazım olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wanted007

quote:

Arkadaslar bende bisrsey danisicam bu windows 8 daha hazir degil ve gerek wifi gerek diger konularda surekli sorun cikartiyor. Windows 7 kurmayi dusunuyorum ne dersiniz? Aayrica kurarsam eger orjinal windows 8i kaybedermiyim?

Secretname13 yukarıdaki mesajım senin için de geçerli başka Windows yüklerken 2 defa düşün hele ki Disk üzerinde gelen partitionlar hakkında bilgin yoksa bilen birinden destek al... Windows 7'yi DVD yedeğini almadan kurarsan Windows 8'i bir daha geri getiremeyebilirsin (Orijinl fabrika ayarları ile) . Yedek DVD'yi mutlaka al herzaman kurtarıcın olur.. Farklı windows yüklesen bile... Ayrıca Driver DVD'sini de yedek al. Hatta Orijinallik senin için önemliyse bir de bunların iso'sunu al lazım olur...

Nasil alacagim onlari bikere denedim dvd bosa gitti islem basarisiz gibi birsey dedi yanilmiyorsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Nasil alacagim onlari bikere denedim dvd bosa gitti islem basarisiz gibi birsey dedi yanilmiyorsam

bende pcyi ilk açar açmaz recovery programını kullanıp harddiskin görüntüsünü dvd ye yazdırmak istedim. Tam 11 dvd istedi. Evet tam 11 DVD yuhh dedim.
    Sonunda işlem başarısız oldu...
    USB sürücü taktım onuda baştan kabul etmedi. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum.

• şu format konusuna bir açıklık getirelim ben diyelimki pc nin yedeğini almak istemiyorum ama eğer çökerse ilk haline getirebilmemiz için ne yapmamız lazım
    bilir kişiden uzun bir paragraf bekleniyor ilk mesaja eklenicek
  • pc çöktü galiba
    boot manager sayfası geliyor ne yapmalıyım
  •  ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK]

16 gb veya daha yüksek usb belleği olan resimdeki işlemi deneyebilirmi ? Bende ordaki aşamada takılıyor saatlerce öyle duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckutahyali -- 7 Ocak 2013; 18:22:54 >
  • pc gitti servise mi götürmeliyim yoksa kendim çözebilirmiyim var mı fikri olan
  • quote:

pc gitti servise mi götürmeliyim yoksa kendim çözebilirmiyim var mı fikri olan

Tam olarak sorun nedir recovery yapmayı denediniz mi ?
  • quote:

quote:

acer yazısından sonra boot manager a yönlendiriyor ama listede hiç bir şey yok
    yarın teknik servisi arayıp sorucam tahminen sistem dosyaları zarar gördü format değildi onarma ile halledebilirim gibi
    ama nereden giricem win8 yükleme ekranını görebilmek için sorun bu

• quote:

quote:

quote:

acer yazısından sonra boot manager a yönlendiriyor ama listede hiç bir şey yok
    yarın teknik servisi arayıp sorucam tahminen sistem dosyaları zarar gördü format değildi onarma ile halledebilirim gibi
    ama nereden giricem win8 yükleme ekranını görebilmek için sorun bu

İlk açılırırken f2 ile bios içine girdim orda f12 boot bişey var açık konuma getirdim. Kaydedip çıktım biostan. Sonra f12 e basınca kurtarma gibi bişeyler açıldı. Sizde bi deneyin usb bellekten mi harddiskten mi girdi tam bilmiyorum ama şu an recovery yapmaya başladı formatı full secmisim yarım saattir %20 anca oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: hiaxi

quote:

quote:

quote:

bende pcyi ilk açar açmaz recovery programını kullanıp harddiskin görüntüsünü dvd ye yazdırmak istedim. Tam 11 dvd istedi. Evet tam 11 DVD yuhh dedim.
    Sonunda işlem başarısız oldu...
    USB sürücü taktım onuda baştan kabul etmedi. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum.

Aslında Acer eRecovery Management ile yedekte okadar DVD istememesi lazım. Backup Manager ile Disk görüntüsü almayı seçmediğine eminsin değil mi? Bir de yedek alma sırasında sorun yaşayan arkadaşlar harici disk varsa bir de onda deneyin derim. Boş alanı yedekten 5-6 gb daha fazla olsun en az..

• herkese selamlar arkadaşlar bir hafta önce bende aldım acer aspire v3-571g sizlere bir sorum olacak bilgisayar bataryada çalışırken hard disk ten click diye çok az bir ses geliyor sadece sesiz ortamlarda duyuluyor aralıklarla devam ediyo sadece bataryada kullanırken oluyo elektirikte kullanırken olmuyo hd tüne programıyla test yaptım hardiskte bir sorun yok sizde böyle ses felan varmı yardımlarınızı bekliyorum
  • vatana verdim cihazı değişim talep ettim gitti o kadar emek
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer-42423

herkese selamlar arkadaşlar bir hafta önce bende aldım acer aspire v3-571g sizlere bir sorum olacak bilgisayar bataryada çalışırken hard disk ten click diye çok az bir ses geliyor sadece sesiz ortamlarda duyuluyor aralıklarla devam ediyo sadece bataryada kullanırken oluyo elektirikte kullanırken olmuyo hd tüne programıyla test yaptım hardiskte bir sorun yok sizde böyle ses felan varmı yardımlarınızı bekliyorum

benimkinde de oluyordu aynı durum fiş takılıykende geliyordu aynı ses
  • quote:

ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK]

16 gb veya daha yüksek usb belleği olan resimdeki işlemi deneyebilirmi ? Bende ordaki aşamada takılıyor saatlerce öyle duruyor

Notebooku formatladım denedim yine aynı aşamada takılıyorum Nasıl alacağız bu yedeği anlamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omer-42423

herkese selamlar arkadaşlar bir hafta önce bende aldım acer aspire v3-571g sizlere bir sorum olacak bilgisayar bataryada çalışırken hard disk ten click diye çok az bir ses geliyor sadece sesiz ortamlarda duyuluyor aralıklarla devam ediyo sadece bataryada kullanırken oluyo elektirikte kullanırken olmuyo hd tüne programıyla test yaptım hardiskte bir sorun yok sizde böyle ses felan varmı yardımlarınızı bekliyorum

benimkinde de oluyordu aynı durum fiş takılıykende geliyordu aynı ses

cevabın için teşkler yani bu ses normal mi hard diskte bir sorun varmıdır birde har disk ışığı yanıp sönüyor hep sanki hep bir işlem yapar gibi masa üstünde beklerkende uygulaalar yaparmı mağlum Windows 8 çok uygulama

• Herkes e selam,
    Ürünü alalı yaklaşık 1 ay olacak. Herkes ısınmadan yakınıyor. Bugüne kadar full özl. açık halde COD Black ops Skyrim NBA2k13 Nfs Run gibi oyunları oynadım sonu olan oyunları bitirdim. Şimdi de Battlefield e başlıyorum. Sıcaklık 5 saat sonunda max. 65 i gördü ama işlemciyi biraz kısılmış halde %100 değilde %90 ile çalıştırıyorum. Bende ki tek sorun ekran kartına yüklenmeye başlayınca sürekli hafif şekilde tık tık tık ses geliyor. Oyundan çıkıncada 2 3 sn de kendine geliyor. İntel i kullanmama rağmen bu aralar webte dolaşırkende arada tık sesi gelmeye başladı. Sanırım tozlanmaya başladı Bi ayar gerekecek gibi
  • Alalim dedik ama piyasada kalmamis.
  • Dediğin gibiyse çok iyi. Bende Pes13'te 88'i gördü soğutucu almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.