Şimdi Ara

ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.119
Cevap
21
Favori
117.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar harddiskten tık tık ses geliyor. Çok aşırı bir ısınma yok ama. Bu seride olan bir hata mı acaba ? Servise göndermeye değer mi, ya da servis bu sebepten garantıy alır mı . Harddisk temi sorun var acaba ?
  • Benide yaz hocam.
    Geçen hafta bende indirimden Acer Aspire V3-571G(6ram-2ekrankartı) aldım 1500TL ye gayet memnunum bu laptopdan.
    Nette takılırken ısınmaya dair hiç bir sorun yaşamıyorum ama FarCry3 Crysis2 Prototype2 gibi oyunlar oynarken ısınma sorunu yaşıyorum ve soğutucu almayı düşünüyorum tavsiyeleniriz varsa bekliyorum.
  • 1 aylık aspire v3 571g kullanıcısı olarak cevap veriyorum harddiskten tık tık ses gelmesi normal sanırım herkesten geliyor o ses
    bu arada konuyu favorilere ekleyelim soru cevap şeklinde devam etsin konu
  • Harddiskten şüphelenen arkadaşlar hd tune programı ile tam tarama yapsınlar sorun çıkarsa öyle servise versinler Ben tarattım sıkıntı yok bende.
  • Bu Laptop'u kullanan arkadaşlardan isteğim bir kaç sorumu cevaplamaları :
    Öncelikle arkadaşlar bu bilgisayarı bu Cumartesi çok yüksek ihtimal alacağım .
    Bu Harddiskten gelen sesin verdiği rahatsızlık ne derecede ?? Bu sesi olma sıklığı nedir ??
    Isınma normal yük altında değilken nette takılırken ne derecede ??Nette takılırken diz üzerinde kulandığımızda rahatsızlık veriyormu ?? Oyunlardaki ısınma ne derecede soğutuculu ve soğutucusuz ?? Bilgisayar çok ısındığında kapandığı oluyor mu ??
    Birde Capslock ve Numlock bildirimleri için çözüm bulan var m ??
    Arkadaşlar bu ürünü kullanan ve bu sorularımı cevaplayan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum,Lütfen tecrübelerinizi paylaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bye_erce -- 23 Ocak 2013; 23:04:56 >
  • Arkadaşlar laptop artık bıkkınlık verdi. Kullanımı her konuda çok iyi ama ısınmada ciddi bi sıkıntısı var normal takılırken internette harddiskte az da olsa bi ısınma oluyo. Cs5 gibi programlar kullandığımda bu ısınma laptopun kenarında da oluyo oyunlarda filan ise çok ciddi bi ısınma oluyo. En son 88i görmüştüm. Laptopun köşeye elimle tutamıyorum diyebilirim. Bununla ilgili bi sıkıntı yaşayan oldu mu. Nasıl bi çözüm bulabiliriz lütfen çok çok acil bi çözüm.
  • benim laptopta ne ısınma nede harddiskten ses gelme sorunu var..
  • Arkadaşlar yeni bir ofis açacağım 2 adet laptop gerekiyor.Bugün media markt'ta baya bir dolaştım sizin kullanmış olduğunuz aspire V3-571G serisini inceledim.Bu model ofis kullanımı için uygun olur mu yoksa acer'in i5'li ultrabook'larını da aday listesine eklemeli miyim ? Ofis turizm acentesi olacak.Mail,internet,office kullanımları gibi basit işlemleri yapacak oyun falan oynanmayacak fakat asıl önemli olan işlemler arası kasılma falan olmadan rahat rahat kullanılabilir mi ?

Media markt fiyatı;1399 TL
    i5-3210M
    6 GB Ram
    750 GB HDD
    Nvidia Geforce GT 630M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdb1903 -- 24 Ocak 2013; 23:14:47 >
  • Benide eklerseniz sevinirim.
  • arkadaşlar pc aldığımızda hangi win8 ile geliyordu ben hiç dikkat etmeden win7 kurdum. win8 yüklerken ne yüklüceğimi biliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bye_erce

Bu Laptop'u kullanan arkadaşlardan isteğim bir kaç sorumu cevaplamaları :
    Öncelikle arkadaşlar bu bilgisayarı bu Cumartesi çok yüksek ihtimal alacağım .
    Bu Harddiskten gelen sesin verdiği rahatsızlık ne derecede ?? Bu sesi olma sıklığı nedir ??
    Isınma normal yük altında değilken nette takılırken ne derecede ??Nette takılırken diz üzerinde kulandığımızda rahatsızlık veriyormu ?? Oyunlardaki ısınma ne derecede soğutuculu ve soğutucusuz ?? Bilgisayar çok ısındığında kapandığı oluyor mu ??
    Birde Capslock ve Numlock bildirimleri için çözüm bulan var m ??
    Arkadaşlar bu ürünü kullanan ve bu sorularımı cevaplayan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum,Lütfen tecrübelerinizi paylaşın.

merhaba
    ben aldıktan kısa bir süre sonra SSD'ye geçtim. ama geçmeden önce de HDD'den dikkate değer bir ses duymadım.
    ısınmasına gelince, ben pek oyun oynamıyorum. Bu veya genel olarak bütün laptoplar oyun oynanırken çok performans harcarlar.
    devamlı ve uzun süreli oyun oynayacaksanız,laptobunuz ne olursa olsun soğutucu almanız isabetli olur.
    ben dizüstünü dizüstünde kullanmıyorum. sehpanın üzerinde kullanıyorum.
    bu sebeplerden dolayı ısınma sorunum olmadı.
    Capslock ve Numlock bildirimleri için bir proğram indirmiştim, "Keyboard LEDs"

şimdilik benden bu kadar..

• quote:

Orijinalden alıntı: mdb1903

Arkadaşlar yeni bir ofis açacağım 2 adet laptop gerekiyor.Bugün media markt'ta baya bir dolaştım sizin kullanmış olduğunuz aspire V3-571G serisini inceledim.Bu model ofis kullanımı için uygun olur mu yoksa acer'in i5'li ultrabook'larını da aday listesine eklemeli miyim ? Ofis turizm acentesi olacak.Mail,internet,office kullanımları gibi basit işlemleri yapacak oyun falan oynanmayacak fakat asıl önemli olan işlemler arası kasılma falan olmadan rahat rahat kullanılabilir mi ?

Media markt fiyatı;1399 TL
    i5-3210M
    6 GB Ram
    750 GB HDD
    Nvidia Geforce GT 630M

bu bilgisayar size fazlasıyla yetecektir.
    ultrabook'lar da yanılmıyorsam DVD sürücü yok. ofis bilgisayarı için bu bir eksiklik olabilir.
  • An itibariyle ACER ASPİRE V3-571G den yazıyorum,benide ekleyin :)
  • LİSTE GÜNCELLENDİ
  • geri windows8 e dönücem pc geldiğinde hangi windows8 le geliyodu basic mi pro mu söylermisiniz
  • 1,5 ay oldu alalı hiçbir sorun yok.

ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK]
  • quote:

Orijinalden alıntı: secretname13

geri windows8 e dönücem pc geldiğinde hangi windows8 le geliyodu basic mi pro mu söylermisiniz

pro ydu sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

1 aylık aspire v3 571g kullanıcısı olarak cevap veriyorum harddiskten tık tık ses gelmesi normal sanırım herkesten geliyor o ses

Ses HD den mi Ekran kartından mı geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: glyvenol

quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

1 aylık aspire v3 571g kullanıcısı olarak cevap veriyorum harddiskten tık tık ses gelmesi normal sanırım herkesten geliyor o ses

Ses HD den mi Ekran kartından mı geliyor ?

hd den

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.