Şimdi Ara

ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.119
Cevap
21
Favori
117.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende hızlıal sitesinden i7 ve 640m li olan modeli aldım, oyun sırasındaki ısınmayı düşürmek için Termaltake’ in massive23 lx modelini almayı düşünüyorum, ssd takmak için ise aşağıdaki linkte yer alan ssd kutusundan alacağım, bu modeldeki dvd sürücüsünün bağlantısı sata mı pata mı şu anda cihaz yanımda olmadığından açıp bakamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tko81 -- 26 Şubat 2013; 17:49:33 >

• www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v3-571g-736b161tmaii-v3-571g-core-i7-3630qm-240ghz-16-gb-ddr3-1tb-156-4gb-gt730m-gddr5-dvdrw-win8/productdetails.aspx?I_ID=64852
    Beyler yeni modeli çıkmış 2000tl ye :(

• İnternette araştırınca cevabı buldum, sata arabirimini kullanıyormuş, ürünün servis kılavuzuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz, cihaz içindeki parçalara nasıl ulaşılıp değiştirileceğini ayrıntılı göstermişler.

www.manualowl.com
    Free PDF manual download for the Acer Aspire V3-571 Acer Aspire V3-571 and V3-571G Notebook Service Guide
    http://www.manualowl.com/m/Acer%20Computers/Aspire-V3-571/Download/288260

• quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

alttaki dokunmatik mouse a dokununca sol tuş gibi davranıyor dokunmatik kısmı teknosada başka pc lerde de bu durum var nasıl düzeltebiliriz

Eğer yaşadığınız sorun cihazın touchpad' ine dokunduğunuzda mouse sol tuşu gibi davranmasıysa bunu ayarlardan kapatabiliyorsunuz. bunun için windows masaüstü görünümünde sağ kısımda yer alan touchpad simgesine sağ tıklayarak ayarlarına girilir, gelen menüde solda dokunma (tapping) kısmında etkinleştir kutucuğu seçili ise seçimi kaldırmanız gerekmekte, ben sorunu bu şekilde halletim.

ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK]

• Merhaba arkadaşlar. Kararsızım şuan ısınma olayından dolayı. Isınsın elim yansın sıkıntı yokta :D İlerde ısınmadan dolayı kapanır mı acaba? Arasında kaldığım 2 model var 300 tl ye değer mi? bide ben devamlı oyun oynarım yazın en az günde 14 saat falan açık olur pc. Bunları önerir misiniz oynadığım oyunlar genellikle league of legends falan ama bazen pes 13 black ops2 falan.
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v3-571g-736b161tmaii-v3-571g-core-i7-3630qm-240ghz-16-gb-ddr3-1tb-156-4gb-gt730m-gddr5-dvdrw-win8/productdetails.aspx?I_ID=64852

www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v3-571g-5323121tmaii-v3-571g-core-i5-3230m-26ghz-12gb-1tb-4gb-gt730m-gddr5-156-dvdrw-cam-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=64849

• Benide ekleyin :).

Arkadaşlar benim makina çok ısınıyor. soğutuculu şekilde ki ısınma durumu aşağıdaki fotoğrafta belirtiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etnaa81 -- 1 Mart 2013; 14:32:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juxtance

Merhaba arkadaşlar. Kararsızım şuan ısınma olayından dolayı. Isınsın elim yansın sıkıntı yokta :D İlerde ısınmadan dolayı kapanır mı acaba? Arasında kaldığım 2 model var 300 tl ye değer mi? bide ben devamlı oyun oynarım yazın en az günde 14 saat falan açık olur pc. Bunları önerir misiniz oynadığım oyunlar genellikle league of legends falan ama bazen pes 13 black ops2 falan.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v3-571g-5323121tmaii-v3-571g-core-i5-3230m-26ghz-12gb-1tb-4gb-gt730m-gddr5-156-dvdrw-cam-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=64849

Ben olsam i7 işlemci olanı tercih ederim. Hem daha iyi bir işlemcin olur hem de daha fazla ramin.

• quote:

Orijinalden alıntı: etnaa81

Benide ekleyin :).

Arkadaşlar benim makina çok ısınıyor. soğutuculu şekilde ki ısınma durumu aşağıdaki fotoğrafta belirtiyorum.

kesinlikle değer i7 olanı al ben keşke 2 ay bekleseymişim diyorum
  • i5 4gb gt730m 12 gb ramli modelini aldım bugün elime ulaştı ekleyebilirsiniz ayrıca yanında THERMALTAKE MASSIVE23 LX soğutucu da aldım güzel olacak inşallah hevesle bekliyoruz
  • liste güncellendi
  • Benide ekleyebilirsiniz resim de koydum. Ve bir sorum olacak ben yurtdisindan aldim gelince de satarim buyuk ihtimal fiyatlarini arastiriyorum Turkiye'de bunun 4gb ramli ve 500gb hdd'li modeli satiliyor. Bendeki 750gb 8 gb ram olan model. Bu modelden elinde olan varmi hic yoksa Turkiye'de hic satilmadi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egemen|54| -- 5 Mart 2013; 20:01:47 >
  • arkadaşlar bu fandan gelen tık tık sesin bir çözümü var mı ? ilk zaman hiç gelmiyordu şimdi sürekli geliyor ve sanırım laptopun yere temasıyla alakalı çünkü aleti kaldırdığımda ses kesiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen54

Benide ekleyebilirsiniz resim de koydum. Ve bir sorum olacak ben yurtdisindan aldim gelince de satarim buyuk ihtimal fiyatlarini arastiriyorum Turkiye'de bunun 4gb ramli ve 500gb hdd'li modeli satiliyor. Bendeki 750gb 8 gb ram olan model. Bu modelden elinde olan varmi hic yoksa Turkiye'de hic satilmadi mi?

hacom windows 8 den 7 ye geçme sebebinizi sorabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

quote:

Benide ekleyebilirsiniz resim de koydum. Ve bir sorum olacak ben yurtdisindan aldim gelince de satarim buyuk ihtimal fiyatlarini arastiriyorum Turkiye'de bunun 4gb ramli ve 500gb hdd'li modeli satiliyor. Bendeki 750gb 8 gb ram olan model. Bu modelden elinde olan varmi hic yoksa Turkiye'de hic satilmadi mi?

hacom windows 8 den 7 ye geçme sebebinizi sorabilir miyim

Eski fotograf o bilgisayar 7'li geldi sonradan 8 aldim suan 8 var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killersontheroad

arkadaşlar bu fandan gelen tık tık sesin bir çözümü var mı ? ilk zaman hiç gelmiyordu şimdi sürekli geliyor ve sanırım laptopun yere temasıyla alakalı çünkü aleti kaldırdığımda ses kesiliyor.

bilgisayardan geldiğini söylediğiniz bu ses eğer harddiskten geliyorsa aşağıdaki linkte belirtilen işlemleri uygulayarak iyileştirebilirsiniz (mekanik hdd olduğu için ses elbet olacaktır), eğer cihazınıza ssd taktınız ve cihazda sürekli donma ve kilitlenmeler oluyorsa aynı yöntem ile sorunu çözebiliyorsunuz.

www.enpedi.com
    Windows 7, 8 ve 10: AHCI Link Power Management (LPM) Nedir, Nasıl Kontrol Edilir?
    http://www.enpedi.com/2012/09/ahci-link-power-management-lpm-nedir.html

• Beni de ekler misiniz
  • quote:

Bendeki modelden sanırım sizdeki. Ben de 3 ay önce Saturn Demirörenden almıştım. Çok memnunum makinemden.

• quote:

Orijinalden alıntı: yesil_dev

quote:

Bendeki modelden sanırım sizdeki. Ben de 3 ay önce Saturn Demirörenden almıştım. Çok memnunum makinemden.

8 gb ram ve 750gb modellı olanı mı? Ne kadara aldınzı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: tko81

quote:

Orijinalden alıntı: killersontheroad

arkadaşlar bu fandan gelen tık tık sesin bir çözümü var mı ? ilk zaman hiç gelmiyordu şimdi sürekli geliyor ve sanırım laptopun yere temasıyla alakalı çünkü aleti kaldırdığımda ses kesiliyor.

bilgisayardan geldiğini söylediğiniz bu ses eğer harddiskten geliyorsa aşağıdaki linkte belirtilen işlemleri uygulayarak iyileştirebilirsiniz (mekanik hdd olduğu için ses elbet olacaktır), eğer cihazınıza ssd taktınız ve cihazda sürekli donma ve kilitlenmeler oluyorsa aynı yöntem ile sorunu çözebiliyorsunuz.

http://www.enpedi.com/2012/09/ahci-link-power-management-lpm-nedir.html

hocam teşekkür ederim çok yardımın dokundu kökünden olmasa da kısmen hallettim fakat ilk zamanlar böyle bi şey yoktu ve olsa da laptop aşırı ısındığında oluyordu daha sonra sürekli olmaya başladı. bunu da merak ediyorum acaba ne neden oldu diye.

10 dakka sonra gelen edit: ses her ne kadar azalsa da hatta 5 dakkada bir devreye girse de tahammül edilebilecek gibi değil. her şekilde insanın sinirini bozuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killersontheroad -- 8 Mart 2013; 0:51:29 >

• Arkadaşlar merhaba,

Acil yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Bugün veya yarın bir laptop almak istiyorum. Max 1.700 TL ye çıkmayı düşünüyorum. Hafta sonu yaptığım araştırmalar neticesinde iki ürün arasında kaldım. Bu iki ürün arasından hangisini seçmeliyim veya sizin başka bir öneriniz varsa söylerseniz çok memnun olurum.

Kolay gelsin.

Birinci ürün i5 işlemcili ACER Aspire V3-571G:

Acer için aynı ürünün i7 li işlemcisi olan var mı? birde siz kullanıcıların yorumlarını merak ediyorum tavsiye eder misiniz bu aleti?

İkinci ürün i5 işlemcili Sony:
    http://www.markasony.com/?urun-2941-Sony-SVE1513T1E-W---Windows-8---i5-islemci---6-GB-Ram.html&ref=akakce&v=1.33.1

Sony'nin bu ürünü ile aynı özellikte ama farklı kodlara sahip iki bilgisayarı daha var ne farkı var bilemiyorum ama onların linklerinide vereyim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.