Şimdi Ara

ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.119
Cevap
21
Favori
117.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: killersontheroad

quote:

Orijinalden alıntı: tko81

quote:

arkadaşlar bu fandan gelen tık tık sesin bir çözümü var mı ? ilk zaman hiç gelmiyordu şimdi sürekli geliyor ve sanırım laptopun yere temasıyla alakalı çünkü aleti kaldırdığımda ses kesiliyor.

bilgisayardan geldiğini söylediğiniz bu ses eğer harddiskten geliyorsa aşağıdaki linkte belirtilen işlemleri uygulayarak iyileştirebilirsiniz (mekanik hdd olduğu için ses elbet olacaktır), eğer cihazınıza ssd taktınız ve cihazda sürekli donma ve kilitlenmeler oluyorsa aynı yöntem ile sorunu çözebiliyorsunuz.

http://www.enpedi.com/2012/09/ahci-link-power-management-lpm-nedir.html

hocam teşekkür ederim çok yardımın dokundu kökünden olmasa da kısmen hallettim fakat ilk zamanlar böyle bi şey yoktu ve olsa da laptop aşırı ısındığında oluyordu daha sonra sürekli olmaya başladı. bunu da merak ediyorum acaba ne neden oldu diye.

10 dakka sonra gelen edit: ses her ne kadar azalsa da hatta 5 dakkada bir devreye girse de tahammül edilebilecek gibi değil. her şekilde insanın sinirini bozuyor.

eğer çok aşırı bir ses yapıyorsa disktede sorun olabilir, garanti içinde iken servise göstermenizde fayda var, ben cihaza 120 gb ssd takviyesi yaptım, ilk zamanlar donmalar oluyordu, bu söylediğim yöntem ile bunu aştım ve şu anda çok hızlı bir şekilde kullanabiliyorum ses vs. de yok, eğer imkanınız varsa tavsiye ederim.

• Hocam yeni aldım bende benide ekleyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 11 Mart 2013; 16:57:40 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bu fandan gelen tık tık sesin bir çözümü var mı ? ilk zaman hiç gelmiyordu şimdi sürekli geliyor ve sanırım laptopun yere temasıyla alakalı çünkü aleti kaldırdığımda ses kesiliyor.

bilgisayardan geldiğini söylediğiniz bu ses eğer harddiskten geliyorsa aşağıdaki linkte belirtilen işlemleri uygulayarak iyileştirebilirsiniz (mekanik hdd olduğu için ses elbet olacaktır), eğer cihazınıza ssd taktınız ve cihazda sürekli donma ve kilitlenmeler oluyorsa aynı yöntem ile sorunu çözebiliyorsunuz.

http://www.enpedi.com/2012/09/ahci-link-power-management-lpm-nedir.html

hocam teşekkür ederim çok yardımın dokundu kökünden olmasa da kısmen hallettim fakat ilk zamanlar böyle bi şey yoktu ve olsa da laptop aşırı ısındığında oluyordu daha sonra sürekli olmaya başladı. bunu da merak ediyorum acaba ne neden oldu diye.

10 dakka sonra gelen edit: ses her ne kadar azalsa da hatta 5 dakkada bir devreye girse de tahammül edilebilecek gibi değil. her şekilde insanın sinirini bozuyor.

eğer çok aşırı bir ses yapıyorsa disktede sorun olabilir, garanti içinde iken servise göstermenizde fayda var, ben cihaza 120 gb ssd takviyesi yaptım, ilk zamanlar donmalar oluyordu, bu söylediğim yöntem ile bunu aştım ve şu anda çok hızlı bir şekilde kullanabiliyorum ses vs. de yok, eğer imkanınız varsa tavsiye ederim.

hocam teşekkür ederim sanırım servise göndericem başka çare yok gibi gözüküyor.

• Hocam benide ekleyin..

ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK]
  • arkadaslar bu üründen yeni aldım fakat space tusuna hafif basınca boşluk bırakmıyor,diğer tuslarda herhangi bir sorun yok acaba touchpad e yakın oldugundanmı sert basıma ayarlıdır yoksa değiştirmeyi düşünüyorum..sizde durum nedir
  • Isınma sorunuyla ilgili kafalarında soru işaretleri olan arkadaşlar, gönül rahatlığıyla bu ürünü alabilirsiniz. Dün akşam tam 3 saat ne kadar kastromania oyun varsa açıp oynadım. Açma düğmesinin olduğu yer ciddi ısındı ama sistemde en ufak bir kararsızlık, kilitlenme veya resetleme orunu yaşamadım.

Isınma var ancak sistem stabilitesini şuana kadar bozan bir sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZSARA -- 30 Ekim 2014; 11:00:23 >
  • İşletim Sistemi : Windows 8 64 bit Anakart Chip Set (Yonga Kümesi) : Intel HM77 İşlemci Markası : Intel İşlemci Modeli : i5-3230M İşlemci Hızı (GHz) : 2,6 İşlemci Ön Bellek : 3 MB Hafıza (RAM) : 8 GB İşlemci Sınıfı : Intel Core i5Depolama Optik Sürücü : DVD-RAM/±R/±RW Hard Disk Kapasitesi : 500 GBGrafik & Ekran Ekran Boyutu : 15,6" Ekran Tipi : HD LED Çözünürlük : 1366 x 768 Ekran Kartı Markası : NVIDIA GeForce Ekran Kartı Çipseti : GT710 Ekran Kartı Kapasitesi : 2 GBAğ ve İletişim Kablolu Ethernet LAN : Gigabit Ethernet Wi-Fi : 802.11 a/b/g/n Bluetooth : Bluetooth 4.0Bağlantılar Kart Okuyucu : 5'li kart okuyucu HDMI : Var USB : 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0Pil Özellikleri Pil Tipi : 6 Hücre Lityum İyonDiğer Özellikler Webcam : Var Parmak İzi Okuyucu : YokFiziksel Özellikler

Arkadaşlar özellikleri bu bir sitede sizin kullandığınız modeli buldum 1399 tl nasıl sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet,
    8gb ddr3 ram - 750 gb hdd - GeForce GT 640M - i7 3630QM 2,4 - GHz with turbo boot up to 3,4 GHz

1800 liraya almıştım ben.
  • Öncelikle herkese merhaba.. Yaklaşık 4 ay önce ben de bu laptopu aldım ancak çok fazla ısınma sorunu yaşıyorum. Crysis 2, Assassin's Creed Revelations , Sniper Elite V2 gibi oyunlarda ekran kartımın ısısı HWmonitor ve Gpu-z programlarıyla ölçtüğümde 91-93 arasında değişiyor ve bu beni tedirgin ediyor açıkçası. Ulaşılan bu ısıya rağmen oyunlarda hiç bir performans düşüklüğü almadım ama bu ileride sorun yaratmayacağı anlamına gelir mi? Bu sorunumla ilgili Acer'i aradığımda BIOS versiyonumu sordu (2.03'tü yanlış hatırlamıyorsam), Güncel BIOS versiyonunun 2.13 olduğunu söyledi,eski BIOS sürümü olmasından dolayı o şekilde değerler gösterebilirmiş. Güncel olan 2.13'ü de kurdum ama değişen hiç bir şey yok.. Şimdi sormak istiyorum;

1-) Aynı sorunu yaşayan kişiler var mı aramızda?
    2-) Çözüm yolu olarak ne önerebilirsiniz?

Şimdiden Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: nod35

arkadaslar bu üründen yeni aldım fakat space tusuna hafif basınca boşluk bırakmıyor,diğer tuslarda herhangi bir sorun yok acaba touchpad e yakın oldugundanmı sert basıma ayarlıdır yoksa değiştirmeyi düşünüyorum..sizde durum nedir

Aynı durum bende de var. Tuş yapısından dolayı öyle sanırım üst taraftan basarken sıkıntı yok ama alt taraftan basarsam algılamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: genckutahyali

quote:

arkadaslar bu üründen yeni aldım fakat space tusuna hafif basınca boşluk bırakmıyor,diğer tuslarda herhangi bir sorun yok acaba touchpad e yakın oldugundanmı sert basıma ayarlıdır yoksa değiştirmeyi düşünüyorum..sizde durum nedir

Aynı durum bende de var. Tuş yapısından dolayı öyle sanırım üst taraftan basarken sıkıntı yok ama alt taraftan basarsam algılamıyor.

Arkadaşlar bu tüm modellerinde böyle mi kullanan arkadaslar bilgilendirme yaparsa iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Cismoll

Öncelikle herkese merhaba.. Yaklaşık 4 ay önce ben de bu laptopu aldım ancak çok fazla ısınma sorunu yaşıyorum. Crysis 2, Assassin's Creed Revelations , Sniper Elite V2 gibi oyunlarda ekran kartımın ısısı HWmonitor ve Gpu-z programlarıyla ölçtüğümde 91-93 arasında değişiyor ve bu beni tedirgin ediyor açıkçası. Ulaşılan bu ısıya rağmen oyunlarda hiç bir performans düşüklüğü almadım ama bu ileride sorun yaratmayacağı anlamına gelir mi? Bu sorunumla ilgili Acer'i aradığımda BIOS versiyonumu sordu (2.03'tü yanlış hatırlamıyorsam), Güncel BIOS versiyonunun 2.13 olduğunu söyledi,eski BIOS sürümü olmasından dolayı o şekilde değerler gösterebilirmiş. Güncel olan 2.13'ü de kurdum ama değişen hiç bir şey yok.. Şimdi sormak istiyorum;

1-) Aynı sorunu yaşayan kişiler var mı aramızda?
    2-) Çözüm yolu olarak ne önerebilirsiniz?

Şimdiden Teşekkürler..

Isınma sorunu herkeste var herhalde bu şekilde isinarak ilerde sorular yaratirmi

• Merhaba arkadaşlar bende 1 hafta oldu aldım çok güzel bi laptop olduğunun kanaatindeyim .listeye benide ekleyin ayrıca windows derecelendirmesi nasıl sizlerde?
  • quote:

quote:

arkadaslar ürünü aldığım yere geri götürdüm onlarda teyit ettiler..space tusu kenarlardan algılamıyor.ikinci kutuyu actılar oda öyle cıktı ücüncü kutuda sorun cıkmadı yenisiyle değştirdiler.alan arkadaslar space tusunu kenarlardan kontrol etsinler

• quote:

Orijinalden alıntı: ertacd

Merhaba arkadaşlar bende 1 hafta oldu aldım çok güzel bi laptop olduğunun kanaatindeyim .listeye benide ekleyin ayrıca windows derecelendirmesi nasıl sizlerde?

Benimde 1 haftalık daha windows derecelendirme 5.9 çıkıyor. windows 8 yüklü geldi kullanamadim windows 7 yukledim..

• Arkadaşlar aranızda windows 8 yüklü alipta windows 7 ye geçen varmı. Ben windows 8 i formatlayip windows 7 yukledim bilmiyorum garanti dışı oldumu..

• quote:

quote:

aynı şekilde
  • merhaba arkadaşlar sormak istediğim bi konu var klavyede d e gibi harfler takılarak basılıyor önceden yeni aldığımdan açılcak falan dedim ama 1 hafta oldu basmyan bir kaç tuş daha var sanki sağa doğru gibi geliyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vegabond81

Arkadaşlar aranızda windows 8 yüklü alipta windows 7 ye geçen varmı. Ben windows 8 i formatlayip windows 7 yukledim bilmiyorum garanti dışı oldumu..

Ben Windows 8 yüklü aldım 2 ay sonra Windows 7 Ultimate'e geçtim. Isınma sorunu için Teknik servisi aradığımda " Windows 8'den Windows 7'ye geçmem cihaza ısınma sorunu yaratmış olabilir mi?" diye sorduğumda hayır dediler. Garanti kapsamı dışı olsaydı zaten adam derdi "işletim sistemini değiştirmiş olmanız garanti kapsamı dışına sokar cihazı " diye. Rahat ol bana kalırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cismoll

quote:

Orijinalden alıntı: Vegabond81

Arkadaşlar aranızda windows 8 yüklü alipta windows 7 ye geçen varmı. Ben windows 8 i formatlayip windows 7 yukledim bilmiyorum garanti dışı oldumu..

Ben Windows 8 yüklü aldım 2 ay sonra Windows 7 Ultimate'e geçtim. Isınma sorunu için Teknik servisi aradığımda " Windows 8'den Windows 7'ye geçmem cihaza ısınma sorunu yaratmış olabilir mi?" diye sorduğumda hayır dediler. Garanti kapsamı dışı olsaydı zaten adam derdi "işletim sistemini değiştirmiş olmanız garanti kapsamı dışına sokar cihazı " diye. Rahat ol bana kalırsa.

Peki orjinal windows 7 mi yukledin yada internetten sahte windows 7 indirip mi yukledin?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.