Şimdi Ara

ACER ASPİRE V3-571G KULLANICILAR KLÜBÜ[28 KİŞİ OLDUK] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.119
Cevap
21
Favori
117.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Live updater da sürekli QCA wifi driver 10.0.0.225 BT driver 8.0.0.220 11.41 218,11 MB
    güncelleme uyarısı almama ve güncellemeyi indirmeme rağmen bir türlü kurulumu gerçekleştiremedim. Aynı problemle karşılaşan oldumu, oldu ise nasıl çözdünüz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Termal macunu nasıl uyguluyorsunuz bira fazla sürseniz ısınma olur

Çok çok ince sürüyorum. Hatta işlemciyi ilk açtığımda ne kadar fazla termal macun sürmüşler dedim.
  • Basit oyunlarda 70-80 arası görüyorsun grafik gücü yüksek oyunlarda ekran kartına olduğu kadar işlemciye de aşırı yüklenme olur hangi ayarlarda oynuyorsunuz ayarları biraz kısın derim.Bulunduğunuz ortamın sıcaklığı nedir buda ciddi etki eder.ısınmayı biraz kontrol eltına almak istiyorsanız gelişmiş güç ayarlarından işlemci kullnımını %90 seviyesine çekin bu performans düşüşü sağlamaz sıcaklıklarda gözle görülür bir düşüş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: my chevy

Merhabalar,

Live updater da sürekli QCA wifi driver 10.0.0.225 BT driver 8.0.0.220 11.41 218,11 MB
    güncelleme uyarısı almama ve güncellemeyi indirmeme rağmen bir türlü kurulumu gerçekleştiremedim. Aynı problemle karşılaşan oldumu, oldu ise nasıl çözdünüz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bu problem kimsede olmadı galiba
  • my chevy kullanıcısına yanıt
    aynı problem bende de var :D her zaman çıkmıyo ama 2-3 günde bir illa çıkıyo 1-2 kez güncelledim baktım olmuyo bıraktım :D
  • kkaya27 K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Bu bilgisayarın recovery dosyasını nereden bulabilirim. Bilgisayarım açılmıyor, alt f10 ile recovery de yapmıyor hata veriyor. Lütfen yardım.
  • my chevy kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 yıldır yüklenecek bendede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende Acer Aspire V3-571G sahibiyim. Laptopu alalı 2 sene oldu ilk sene piyasadaki oyunların çoğunu çok rahat oynayabiliyordum, şimdi ise en ufak bi işlemde aşırı ısınıyor ve hiç bi oyunu oynayamıyorum. 1-2 Gün içinde fanı temizlettiricem bakalım bu özellikler GTA 5'i kaldırır diye yazı okumuştum aranızda GTA 5 veya Shadow Of Mordor'u oynayan var mı
  • Pit07o P kullanıcısına yanıt
    şimdi gta5 tabiki kaldırır ama bu oynayacağınız ayara göre değişir orta düşük ayarlarda sıkıntı olacağınız sanmıyorum hatta burada denemişler
  • Acer V3-571G bilgisayarımı satıyorum
    Fiyat 1390 TL

• Bios açılmıyor. Hangi tuşlarla yapmak gerek?

• Bilgisayarın oyun performansından memnun olmayanlar ve bir miktar masraf yapabilecek kişiler bu konuyu incelemesini tavsiye ederim. Bu ürüne dışarıdan harici olarak ekran kartı bağlamak mümkün. Ben yaklaşık 3-4 aydır bu şekilde kullanıyorum. 1-2 oyun haricinde çok iyi performans alıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_104859591/tm.htm

https://www.youtube.com/watch?v=jyGZ6lSHVTI

• quote:

Orijinalden alıntı: kayacan93

Bilgisayarın oyun performansından memnun olmayanlar ve bir miktar masraf yapabilecek kişiler bu konuyu incelemesini tavsiye ederim. Bu ürüne dışarıdan harici olarak ekran kartı bağlamak mümkün. Ben yaklaşık 3-4 aydır bu şekilde kullanıyorum. 1-2 oyun haricinde çok iyi performans alıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_104859591/tm.htm

https://www.youtube.com/watch?v=jyGZ6lSHVTI

Bir iki oyun haricinde derken hangi oyunlar kardeşim?

• Euro Truck Simulator 2 ve Reign of Kings bu oyunlarda çözemediğim bir şekilde performans çok düşük aynı zamanda GTA5, Witcher 3, FIFA 15 gibi oyunlarda oynuyorum onlar sorunsuz.
  • Tm kardeşim sagol bilgılendirdigın için.Düzgün çalışmayanlar o kadar da ónemli degılmiş zaten
    Elime para geçerse bende yapıcam inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12A9DA077 -- 16 Ağustos 2015; 12:31:12 >
  • İyi geceler arkadaslar.Pc nin içini macunu yenilemk ve fanı temizlemek için açtım.işimi bitirdikten sonra parçları taktm .sonra pcyi açtigmda ekran siyah gözüktü ve hala pc çalışyo ve ekran siyah.hangi parçyı takarken hata yapmis olabilirim.lütfen yardmcı olun.

• LCD'nin kablosunu takmamış yada tam oturtmamış olabilir misin? Kasanın solunda fana yakın beyaz ve geniş bir kablo olması lazım.
  • Acer nootbooka göre tarif ettin degilmi? Tam taktım o kabloyu ama sabah tekrar kontral ederim haberdar ederim .hardisktende ses geliyo az bişey.teşekür ederim cevap verdigin icin bu arada

• Aynen bende de aynı ürün var ara ara temizlik işlemlerini bu videodan yardım alarak yaparım sende inceleyebilirsin, bu şekilde hangi vida nereye hangi kablo hangi sokete derdi olmuyor.

How-FixITyoutube
    How to disassemble and fan cleaning laptop Acer Aspire V3-571G (E1-531G)
    https://www.youtube.com/watch?v=CcAMlm2_FvY

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.