Şimdi Ara

Acer Aspire V3 771G i7 3632qm 32 gb ram 4 gb vram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
6.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    aşağıdaki linkte bulunan bilgisayarı geçenlerde satın aldım ama bazı sorularım var;

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/acer-v3-771g-7363321tmaii-v3-771g-notebook-core-i7-220ghz-32gb-1tb-173-4gb-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65151

sorular;

1- adı geçen laptopa nasıl bir ssd almalıyım (ssd almalıyım çünkü o kadar güzel konfigürasyona 1 tb 5400 rpm harddisk koymuşlar ...e biyerden kısacaklar ya:P)
    2- win 8 yüklü olan bilgisayarda mükemmele yakın konfigürasyona neden 7.7 işlemci ve 7.7 rame puan veriyor ekran kartı 128 bit ve 4 gb olduğundan 3b oyun 6.7 vermiş :(

sonuç olarak bu bilgisayarı aldım bu saatten sonra yapacak bişey yok bilgisayarın performansını arttırmak için neler yapmalıyım...

şimdiden teşekkür ederim....
     Acer Aspire V3 771G i7 3632qm 32 gb ram 4 gb vram

• Şişirme özellikler koymuşlar kullanımına bağlı olarak 32gb ramin performansa etkisi olmaz,1tb hdd evet sistemin en zayıf halkası ve ssd işini rahatlatacaktır sata 3 hızında bir ssd alabilirsin hdd'yide bir aparatla dvd sürücü yerine takabilirsin yada harici hdd kurusuyla harici kullanırsın.Başka performans artırıcı müdahale edemezsin.
  • Bu arada ekran kartı, muadillerinde bulunan ; gt650m, gtx660m vs. gibi kartlardan daha düşük randımana sahip.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Ekran kartları performans sıralaması.
  • tommy_gunn T kullanıcısına yanıt
    meraba bende bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. genel olarak memnunmusunuz? herhangi bir sorun oldu mu?
  • gamze_1992 G kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz nedir?
  • 2.000-3.000 arası olablir.
  • gamze_1992 G kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-n56vz-s4431h-n56vz-notebook-core-i7-240ghz-12-gb-1tb-156-4gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=66405

V3 yerine bu cihazı öneririm. Bu arada ne için kullanacağınızı belirtmemişsiniz. Ayrıca zamanınız varsa, yeni nesil ürünleri de bekleyebilirsiniz, biraz daha yüksek konfigürasyonlu olur çünkü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tskr ederm bnde dün bu ürünü siparis ettim :))
  • Selam Arkadaşlar

adı geçen laptop acer v3 771 g kullanmaktayım ilk mesajdan bu yana bilgisayarın özelliğinden biri değişti. (hdd corsair neutron gtx 120 gb.) şimdi size bilgisayarın sorunlarını anlatacağım

1- numerik kısımdaki " *, - , 7 , 8 " tuşları çalışmamaktadır.
    2- autocad veya oyun açıldığında klavyenin "tab,capslok ve shift "tuşlarında ısınma
    3- ilk geldiğinde touchpadin zoom özelliği çalışıyor idi ancak şimdi çalışmıyor

kısacası bazı arkadaşlarında dediği gibi özellikleri iyi gibi görünüyor ama tamamen aldatmaca verdiğiniz para karşılığında hayalettiğiniz güç kesinlikle yok

Not: aynı tarihte aynı fiyata msi gamer vardı almadım çok pişmanım ramin yüksek olmasına aldandım .
  • Arkadaşlar geceleri falan yazışmak için klavyede ışıklandırma var mıdır?

Saygılar...
  • alınası bi pc değil. satılan yerlerde yetkililere bile sordum tamamiyle şişirme ve sıkıntılı bi pc olduğunu söylüyorlar onun yerine daha güzel pc ler bulabilirsiniz arkadaşlar. 32 gb ram e kanmamalısınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliriza_58

Arkadaşlar geceleri falan yazışmak için klavyede ışıklandırma var mıdır?

Saygılar...

yok maalesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: doubleshock

alınası bi pc değil. satılan yerlerde yetkililere bile sordum tamamiyle şişirme ve sıkıntılı bi pc olduğunu söylüyorlar onun yerine daha güzel pc ler bulabilirsiniz arkadaşlar. 32 gb ram e kanmamalısınız..

Bilgisayarı savunduğum yok. Ancak bir noktaya değinmek istedim. Şikayet sitelerini açın bakın, Apple Mac, Asus, Sony, Toshiba, HP vb. markalar için hangi şikayetler var kendiniz görün. Satan elemanlara sordum pek iyi bilgisayar değilmiş diyerek kendi tecrübeniz de olmayan bir bilgi ile hem de gerekçeleri olmadan bir modeli kötülemek ne kadar doğrudur tartışılır. Hangi özellikleri ile alınası bir bilgisayar değildir, alacak kişinin kullanım amacı nedir ki kullanım amacını karşılamayacaktır bunların gerekçelerini bir fikir öne sürerken ortaya koymak gerekir. Asus, HP, Acer, Casper, Samsung ve en sonunda yine Acer kullanan olan biri olarak hepsinin iyi ve kötü yönlerini sıralayabilirim. Acer'in V3 771G modeli de dahil. Burada bilgisayar alacak kişiler için yanıltıcı ifadelerden çok sebepleriyle fikir verilmesi daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.

Tabi satıcınıza bir sorun yine de siz :)

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etokmak -- 6 Eylül 2013; 11:57:19 >

• Yardımlarınız içint teşekkürler. Allah razı olsun ne diyelim. Acerden vazgeçtim sayenizde. Asus alacağım
  • Almaya gittim ama hiçbir yerde kalmamıştı. Ucuz kurtulmuşum anlaşılan :) Yalnız alternatif bir notebook arıyorum ama memleketteki 17 inch notebook sayısı 50'yi geçmiyor. Bunların yarısı eski şeyler.
    17" notebook yada ultrabook önerebilir misiniz. Bütçe aynı: 3 bin
  • Gerçek fullHD ihtiyacım olduğu için almak zorunda kaldım. Bu arada CPU ve RAM kullanan ram uygulamaları için şişirme olduğu söylenen 32G ram işe yarar.
    Unutmayın, herkes facebok ve oyun için kullanmıyor makinayı.
  • rabitelli kullanıcısına yanıt
    Ram sıkıntı değil arkadaşın kullnım amacına göre şişirme dedim 32gb ram ileriye dönük olabilir onu normal bir makiğnede de yükseltme yapabilirsiniz yeni makinelerde 32 gb desteği sunulanlar çok sayıda var.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Bu arada makinanın şeker bi özelliği var; makinanın altını çevirince sol taraf (HDD'in karşısı yani) SSD eklemek için boş bırakılmış ve portları hazır. SSD'i al ve tak PnP yani.

Evet, aslında 32G ram'in herkesin işine yaramayacağı konusunda hemfikiriz. Ama açık konuşmak gerekirse sinir edici fotoşok efektlerini uygularken imzamdaki 3820'li sistemden iyi performans veriyor (O sistemin ram'i 4-5aydır 64'den 16ya düştü)
    Yani ihtiyaca göre (kimine göre) iyi, ihtiyaca göre (kimine göre) berbat bi makina şu 771G

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Ram sıkıntı değil arkadaşın kullnım amacına göre şişirme dedim 32gb ram ileriye dönük olabilir onu normal bir makiğnede de yükseltme yapabilirsiniz yeni makinelerde 32 gb desteği sunulanlar çok sayıda var.

Ve evet haklısın; oyuncuların uzak durması gereken bir makina. Aslında özellikle onu bunu çıkarmadan SSD ekleme desteği ile Profesyoneller ve Yarı profesyoneller için daha uygun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.