Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.390
Cevap
40
Favori
201.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    acronisi cd ile baslattiktan sonra tools utilities secenegi olacak oraya tikladiktan sonra clone disk secenegini tikla hdd den ve ssd ye olacak sekilde sec herhangi bir hatayla karsilasirsan bios tan Ahci ayarini kontrol et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsk deneyeyım. tahminen yarın
  • Bu model, bugün mediamarktta gördüm. Asus n550 ile ısınma turları yaşarken önce toshiba l850 ve qosmio serisinden sonra lenovo z580i gördüm. Şİmdi de bu model fiyat performans oranıyla öne çıktı.

Tasarımı gayet güzel olmş. Ekranı büyük ve bu cüsseye hafif bir kasa yapmayı başarmış acer. Acer denince aklıma ısınan ce çabuk toz toplayan kasalar geliyor. Yakın arkadaşım acer kullanıyor ve ısınma sorunu yaşıyor. Benim emektar Toshibam halen ilk günkü serinliği ile duruyor. Tabi arada bir içini açıp temizlik yapıp, termal macunu yenilememin de katkısı büyük tabi ki.

Mediamarktta bu model 2800 lira gibi bir fiyata satılmaya başlanmış. İncelediğim modelde i7 işlemci ve 1 tb model gibi bileşenler mevcuttu.

Son olarak bal rengi bu kasaya çok yakışmış. Ama benim favorim koyu gri

• Ben de hazır bugün 2 yıllık Sony VPCF21Z1E'm satılmışken güzel bir pc araştırmaya başlamıştım, iyi ki hard diski formatlamadan biraz daha gezmişim :)

Büyük ihtimalle i7'li modeli alacağım, zira Sony'nin 1080p ekranına alıştım. Tabi 3D 1080p ekran yapıp yanına 1GB GT540M koyan Sony'yi de tebrik etmek lazım Şahsen aydınlatmalı klavyedir, 3D ekrandır pek kullanmadığım şeyler. Ben adamakıllı bir oyun performansı istiyorum, Sony de bana bunu veremedi.

Şimdilik fazla bir bütçem olmadığından ACER V3-772G çok güzel bir seçenek gibi görünüyor. Bir de gidip bakalım, elimiz alışabilecek mi.
  • Yav daha gelmedi kargoda yorumları okudukça sabırsızlanıyorum :)

• Battlefield 4'ten selamlar

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★
  • Arkadaşlar Oyuna girdiğimizde İntelmi Çalışıo Nvidiamı Nasıl Öğrenebiliriz
  • masaüstü sağ altında torrent tarzı açık programların olduğu yer var. orada nvdia gpu etkinliği diye program var. hangi program ekran kartını kullanıyorsa orada yazıyor.
  • fps değerleri ve görüntü çok iyi bide crysis3 ü denedin mi acaba
  • Bluetooth ile gönderilen dosyalar nerede oluyor bir türlü bulamadım

• polkol kullanıcısına yanıt
    belgelerimin içinde olması lazım. bulamazsan bilgisayarıma gir sağ üstten bluetooth yazıp arattır.
  • Orayada baktım aramayada baktım bir türlü bulamadım deneyip sonucu paylaşabilecek arkadaş var mı

• hicrin kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Ayarları manuel olarak girdim. Bazı şeyleri ultra bazılarını high yaptım falan akıcılığı önde tuttum. Küçük efektler, mesela su gibi efektleri kafaya takmam diyorsanız BF4 low'da bile oynanır olmuş. Ama o efektler zaten oyunun görselliğini arttırıyor

Crysis 3'ü indirmiştim denemek için bozuk çıktı dosyalarından biri sürekli oyundan atıyordu. Baya uğraştım düzeltmeye düzelmedi. Ben de vazgeçtim indirmedim Ama bir arkadaşımız pm'den 19 FPS aldığını yazmıştı. Akıcılık için high ayarlara aldığını ve yağ gibi aktığını söyledi oyunun

• crysis icin çok iyi bir değer bence benim y510p den ses seda çıkmadı bakalım gelmese iki tane sipariş verecem

• Bende cryss 3 very highda youtubedan izledim adam ortalama 40 fps ile oynuyodu 19 olacagını sanmıyorum
  • @hicrin Oyun düzgün çalışsaydı deneyip paylaşacaktım fakat olmadı. Bir kez daha o kadar GB download yapamayacağım. Gün içinde BF4 değerlerini de paylaşmış olurum. Sonra da Far Cry 3 değerleri gelecek Çift ekran kartı beni de cezbetmişti ama bir tanesinin bu performansı bu fiyata vermesi bana fazlasıyla yeter

@AACEER Ayarları kafadan Very High veya Ultra'ya çekmeden elle girip FPS'yi düşüren ayarları kısarsak çok daha iyi FPS değerleri alınabilir. Örneğin Anti Aliasing ayarı kapatılırsa FPS artışı sağlanır. Hiç olmazsa en düşük ayarda bırakılabilir.
  • beyler vatan computerda %30 indirim biitmiş, ürünün fiyatı tekrar 2.264TL olmuştur.
  • crysis 3 ü ultrada açtıgımızda antiallizing ve fxaa larıı low a getirdiğimde oyun oynanıyo ancak game saved checkpoint yerlerinde inanılmaz donmalar oluyor,oyun 19-20FPS lere kadar dusuyor, ben oyunu indirdim torrent ile belki benim oyunda bir sorun vardır,MONSTER® notebooğum memleketimden gelecek bir haftaya falan ondada denerim aynı oyunu yada bilgisayarı alan arkadaşlar denesin yazsın,ve oyunu aldımı yoksa odamı indirdi indirdiği siteyide pm atsın bana bende deneyeyim, bakalım bi değişme olucakmı
  • arkadaşlar ben PC ye format attım Windows 7 Kurdum Fakat USB 3.0 driver bulamadım yardım edebilecek varmı. birde FN tuşuyla ses açıp kaparken ekran parlaklığını ayarlarken, capslock a basarken ekranda ayar göstergeleri çıkıodu onlar çıkmıo nasıl yapabilirim bilen varmı
  • usb 3 desteği olan iomega marka harici diskim usb3 kısmına taktığım zaman saatin orada fiş resmi ve uyarı sesi geliyor ancak bilgisayarımda görünmüyor. usb 2 kısmına taktığımda sorunsuz kullanabiliyorum. Sıkıntı bilgisayarda mı harici diskte mi yardımcı olabilecek var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.