Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.390
Cevap
40
Favori
201.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de bu ürünü düşünüyorum almak için. Dün birçok mağaza gezdim bimeks, teknosa, satürn gibi. Bugün de vatan'a gidip inceleyeceğim. 2.100 lira fiyata göre bu donanım fena durmuyor.

Yalnız benim aklıma takılan şey kasası ve fiziksel özellikleriydi, donanımı zaten ortada. Öncelikle klavye aydınlatması yok, kasasını da pek şık bulmadım özellikle hoparlör tasarımı kötü gibi. Ayrıca yorumlara göre biraz ekstra ağır. Tabi ekranının büyük olduğunu da kabul etmek lazım. Sonra kalın gibi duruyor ama incelemeden yorumlamak zor, neticede beğenmek kişiden kişiye değişiyor fiziksel olarak. Donanım hakkında konuşmak daha net oluyor fiziksel özelliklerine göre. Bugün vatan'da ürünü inceleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jovanovic -- 28 Ekim 2013; 1:08:33 >
  • Tamam çok teşekkür ederim yardımların için
  • Hocam çok oldu ama Bir sorum daha olucak. Ben oyunları oynarken 2 veya 3 tuşa aynı anda basamıyorum. Bunun bir ayarı varmıdır acaba ?

Edit: Çift oyun konsolu taktığımda oyunlar donuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayuso18 -- 28 Ekim 2013; 1:22:12 >
  • jovanovic kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayarı incelediğiniz zaman daha iyi karar verebilirsiniz. Klavyede arka aydınlatma olsa daha şık olurdu doğru diyorsunuz. Hoparlör tasarımı aslında basit ama kalitesi ve verdiği ses oldukça iyi. Ağırlık konusunda da ekranın boyutu göz önüne alınınca aslında normal. Tabii hafif bir bilgisayar değil ne yazık ki

@ayuso18, hocam onu başka bir arkadaşımız pes oynarken çapraz koşamadığını söylemişti. Belki de 2 tuşa aynı anda basamama gibi bir sıkıntı vardır genel olarak. Basmanızı gerektirecek çok ekstrem bir durum oluyorsa numerik kısmı olamayan bir klavye alabilirsiniz. Vatan'da var 10-20 TL arasına satılan modeller. Ben direk klavye mouse bağladığım için sıkıntı olmuyor ama 2 ve 3 tuşlarına aynı anda bastım durdum ya 23 yazıyor ya da 32 yazıyor. Sizde sadece birisi mi yazıyor anlayamadım tam olarak.

• Haftasonu vatandan i5 GTX 760m olan modeli aldım 2090 TL ye 16 taksitle.Ekleyebilirsiniz.Shogun 2 ultra,BF 4 denendi sonuç mükemmel.Isınma sorunu hiç yaşamadım.Detaylı olarak bir kaç oyun analizi daha yapıcam.Şimdilik bu kadar
  • İ7 2870 tl ye aldım-i5 2100 tl idi. Ssd için yuva var 220 tl ye ssd aldım. Kingston 120 gb. Vatan haftasonu indiriminde. Cihaz kütük resmen. İçinden 2m güç kablosu çıkıyor. Samsunglarda 0.5m güç kablosu veriyorlar. Benim gördüğüm kadarıyla cihazda ucuza kaçma diye birşey yok. Hakkını veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ssd alanlar acronis true image programını kullanarak önceki hdd yi ssd ye klonlayabilirler. kurulumu ve nasıl kullanılacağı google den aratarak bakabilirsiniz. ayrıca back up işlemlerinide yapabilirsiniz.
  • Bu da benim cihaz ile ilgili izlenimlerim arkadaşlar Mirliva.VIII hocama saygılarımla :)

www.gurkanbilgisu.com
    Gürkan Bilgisu-Kişisel Ağ Günlüğü
    http://www.gurkanbilgisu.com/2013/10/acer-aspire-v3-772g-inceleme-kullanici-yorumu.html
  • logan07 L kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun .Heralde Aynı Pc yi Kullanıyoruz :)
  • Battlefield 4 aldım ben de. Çıksın bi oynayalım, performansı beğenmezsem bir ssd de ben düşünüyorum aslında. 120GBlık bir tane yeter. Sistem 21GB yer kaplıyor bize de 95GB falan yer kalır.

feckless,logan07 Aramıza hoş geldiniz arkadaşlar. Sorunsuz uzun yıllar kullanırız umarım

likable06, Hocam izlenimlerini aktarman çok güzel olmuş. Okudum, beğendim. Eline sağlık. İlk mesaja da ekliyorum hemen. Ayrıca teşekkürlerin için rica ederim
  • i5 olan modelde AIDA64 Extreme edition (3.00.2500) programında ram 8gb olan kingston 4 gb olan micron olarak görünüyor. Bilginiz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hicrin

arkadaşlar ssd alanlar acronis true image programını kullanarak önceki hdd yi ssd ye klonlayabilirler. kurulumu ve nasıl kullanılacağı google den aratarak bakabilirsiniz. ayrıca back up işlemlerinide yapabilirsiniz.

Vatan a verdim yapın dedim. Lisanslı program değil o yapamayız dediler. Kesin dedim uzatmayin su sıralarda windowsu kuruyorlar ssd ye

• Eski davul fırınlar gibi makine. Çok zarif değil ama yaptığı iş mükemmel. Alanlara hayırlı olsun. Almayanlar derhal alsın.

• Aynen hocam öyle gözüküyor. 4lük çıkarılıp 8 takılabilir ama şu hali gayet yeterli.

logan07 hocam performansını paylaşın bizimle daha sonra ssd nin.

• cihazın bf 4 pergormansı youtube da var şahaneee

• Aynı anda 3 tuşa basamama sorunu kardesimin eski acer bilgisayarında da vardı. Bunda da aynı sorun mu var acaba bilgi verebilcek var mı ?
  • feckless kullanıcısına yanıt
    Hocam linkini atın da herkes izleyebilsin

Zaten birkaç güne kendimiz paylaşıyor olacağız BF4 performansını

• heisenberg88 H kullanıcısına yanıt
    Bu oyun için yapılmamış normal kullnım için ve multimedya için yapılmış bilgisayarlarda olan bir durum genelde 2 den fazla tuşu aynı anda kullanamazsınız acer buna oyun oynatacak donanımı koymuş ama bunu gözden kaçırmış olabilir.
  • Arkadaşlar bende aldım bilgisayarı vatandan daha 2-3 gun once i5 olanını, bilgisayarda şu an 3 oyun var bu oyunların 3-4 saatlik ultra ayarlarda ısı değerleri şunlardır:
    BF3: GPU:63 CPU:73 max dereceleri gördü
    Sniper GW2: GPU:61 CPU:70 max dereceleri gördü
    Splintercell : zaten @Mirliva.VII hocam sağolsun ilk yoruma koymuş
    Bilgisayarı almaya düşünen herkese canıgönülden tavsiye ederim tam bir F/P canavarı olmuş.ACER markasından korkmayın bende ilk başta tedirgindim @Mirliva.VII hocamın actığı konuda yazılan yazıları gorunce bende alayım dedim.ACER cidden malzemeden çalmayıp iyi br bilgisayar yapmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HCICLauDiuS -- 28 Ekim 2013; 17:05:40 >
  • Önceden param vardı bu laptop yoktu şimdi alınacak laptop var para yok ancak konuya bakıyorum
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.