Bildirim
★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bazı laptoplar batarya çabuk ölmesin diye pili %90larda filan tutuyorlar bunda öyle bir ayar var mı ya? Ben baktım ama göremedimde... -
Mirliva hocam bende sizin önerinizle gittim aldim i7 32 gb gtx ekran kartlı modelini. İns bir sorunum çıkmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız arkadaşlar yüzde yüz du batarya sabah çıkardım şarjdan şimdi on beş dakka video izledim yüzde seksen bire düştü. Normal değil herhalde geri mi götüreyim sizin fikirleriniz neler?
Pil bende de fazla gidiyo kullandıkça kendine gelir sanırım bide diğer notebooklar gibi cokta fazla gitmez 17 inc oldugu için ama şuan fazla gidiyo bendede -
Ekran konusunda çözünürlükten dolayı sıkıntı yaşatır mı? 17.3" için 1600x900 çözünürlük azmıdır sizce? pikseller sayılıyor mu?
Bir de 17.3" olması taşıma açısından ne kadar sorun yaratır?Sık taşıyacağım çünkü -
Hocam bana göre 17'lik bir makinede 1600 çözünürlük az 15' olduğunda o çözünürlük yeter. Taşımaya gelince 17' olduğundan hem büyük hemde benim pc ağır. Masaüstü pc gibi duruyor
quote:
Orijinalden alıntı: dadasHPower
Hocam bana göre 17'lik bir makinede 1600 çözünürlük az 15' olduğunda o çözünürlük yeter. Taşımaya gelince 17' olduğundan hem büyük hemde benim pc ağır. Masaüstü pc gibi duruyor
Çok mu sırıtıyor peki pikseller -
Kardeş git vatana kendi gözünle gör incele pc yi bana göre gayet iyi bi sıkıntı yok çözünürlükte -
quote:
Orijinalden alıntı: AACEER
Kardeş git vatana kendi gözünle gör incele pc yi bana göre gayet iyi bi sıkıntı yok çözünürlükte
hocam şehir dışında olmasam koşa koşa gidip bakacam bornova vatana ama göremeyince insan merak ediyor işte akşama doğru dönüyorum izmire umarım yetişirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert30 -- 27 Ekim 2013; 13:19:29 >
peki marka konusunda endişelenmelimiyim? bit asus toshiba olmadığını biliyorum ama sıkıntı yaşar mıyım ?
@dadashpower Hocam hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz. Bataryanın ilk etapta çabuk bitmesini sorun etmeyin. Çünkü fabrika çıkışı bataryalar şoklanarak doldurulur. Bitirip şarj ettikçe kendine gelecektir dert etmeyin
mert30 Hocam çözünürlük yeterli diye düşünüyorum ama bu biraz kişisel bir mevzu. FullHD olması daha güzel olur tabiki. Gidip görmeniz daha iyi olur bu durumda. Marka takıntısı da yapmayın bence kaliteli bir ürün yapmış Acer
O konuda benimde kafamda soru işareti var bundan önce toshiba kullanıyordum bi sorunum olmadı 6 sene kullandım halada çalışıyo makina ama bu özellikte bi toshiba veya asus alsan en az 3000 tl gözden cıkarıcaksın :) -
Mirliva hocam teşekkürler emeğiniz için yaptiginiz denemeler almamda büyük fayda verdi. Şimdi makine yeni yapmam gerekenler neler. Yedekleri aldim. Acerin kendi programları var onları kaldırayimmi?. Windows 8 i guncelliyeyim mi? Ekran kartı nin güncellemesine ihtiyaç var mi üstad sen güncel driver indirin demişsin de makine yeni. Kısaca yapmamız gerekenleri kısaca özetler misin hocam?
Siparişi biraz önce verdim. Ordaki çalışanla konuştum kurulumu yaptırıp kargolatcak. Pc geldikten sonra ne yapmam lazım extra olarak?
Bilgisayarı alan arkadaşlarım hayırlı olsun öncelikle. Ekran çözünürlüğü ve kalitesi gayet yeterli bence. Full Hd olsa tadından yenmezdi ama bu fiyata böyle bir ürün olmadığını da hatırlatalım. Isınma olayını ben de Battlefield 3 ile yaklaşık 2-3 saat kadar oynayıp test ettim soğutucusuz değerler 70 soğutucu ile 65 dereceden yukarısını görmedi cihaz. Yakında Batman Arkham Origins ve Battlefield 4 ile deneyeceğim. Kasa kalitesi gayet tatminkar bence. Bazı arkadaşlar bataryayı sormuş batarya doldur boşaltlar sonrası açılır bir sıkıntı yok ben de sorunsuzca kullanıyorum.
Bilgisayarı aldıktan sonra yapmanız gereken pek fazla bir şey yok. Acer yazılımlarını eğer android veya ios kullanıyorsanız kaldırmayın derim. Zira Acer Cloud ile telefonunuzdan bilgisayarınıza erişim yapabilir, çektiğiniz fotoğrafları anında bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. Sürücülerin çoğu güncel zaten sıkıntı yok. Ekstra bir şeye hiç gerek yok, keyfini çıkarmaya bakın. Alanlara ve alacaklara hayırlı olması dileği ile...
-
Siparişi biraz önce verdim. Ordaki çalışanla konuştum kurulumu yaptırıp kargolatcak. Pc geldikten sonra ne yapmam lazım extra olarak?
Arkadaşlar pc'nin bileşenlerine bakarken pc nisan çıkışlı görünüyordu. Gayet yeni bir makine sayılır yani. Yeni alan arkadaşlar tüm driverları güncellemenize gerek yok. Sadece oyun performansını iyi alabilmek için ekran kartı sürücüsünü güncel tutmak önemli.
Acer yazılımları çok fazla yer kaplamadığı için ve ilerde kullanma ihtimalinizi de göz önünde bulundurarak silmemenizi tavsiye ederim. Zira ne zaman hangi program işimize yarar bilemeyiz
PC geldikten sonra klavyedeki tüm tuşların çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Onun dışında şarj girişi ve usb girişlerini de kontrol edin. Bir de ekranda ölü pixel sıkıntısı varmı onu inceleyin. En son touchpad'in doğru çalıştığını gördükten sonra rahatlayıp bir oh çekebilirsiniz
Teşekkür eden herkese ricalarımı sunuyorum
@likable06 Hocam Batman Arkham Origins'i denedim ben ilk mesajın en sonunda var değerler bir göz atın derim. Benim soğutucu eski bilgisayara göre 15" uyumlu olduğundan, bu kocamana pek iyi etki etmiyor sanırım. Soğutuculu ve soğutucusuz değerlerde pek fark göremedim. Gerçi 75 dereceyi geçmiyor işte mis gibi
-
hocam bende bugun aldım tavsiyeniz üzerine. şimdi ssd yi takacagım ama bunun backup dvd lerini nasıl oluşturacagız. yapmaya calıştım 1 adet kurtarma dvd si oluşturdu (256 mb lık) diğerinde ise 16 gb lık usb bellek istiyor. bu yedegi aldıktan sonra ssd yi takıp o yedekle ssd ye kurmak istiyorum -
Arkadaşlar bende i7 li cihazı almış bulunuyorum.Ölü piksel vs. çıkmadı.Bakalım oyun performansı nasıl olucak.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X