Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.390
Cevap
40
Favori
201.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam üzerindeki orijinal Win8'i bozduğunuz için belki serviste sıkıntı çıkabilir. Ancak aynı olayı Win8'e alışamadığım için ben de yaşamıştım. Fakat son araştırmalarıma göre Win8 oyunlarda falan daha stabil bir işletim sistemi olarak gözüküyor. Bence alışmaya çalışın Win8 daha yeni hem de orijinal
  • yarın aranıza katılıyorum inş Allah'tan bişey olmazsa.

yardımlarınız için çok teşekkür ederim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok enteresan bir sistem :) Bide geçende bahsettiğim sorun hala devam ediyor. O yüzden değiştirmeyi düşündüm zaten. Genede sağol bilgilendirdiğin için :)
  • Teşekkür ederim hocam tekrar, ek olarak pc de ilk başta yapmamız gereken şeyler var mı? Örneğin windows puanlamasında ekran kartı en düşük gözüküyor.

Bir de windows 8 e alışabilseydim iyi olacaktı :))

@trlonely

Sayımız gittikçe artıyor, önemli değil ne demek :)
  • Format atmayı denediniz mi hocam dediğim Recovery bölümünden?

@trlonely Rica ederim, bekleriz hocam

@hanos Hocam puanlara çok takılmayın. En düşük ekran kartının çıkıyor olması, puanlama yaparken GTX 760 değil de CPU'nun dahili ekran kartını görüyor olmasından kaynaklı. Sistem tıkır tıkır çalışıyorsa puanın önemi yok bence.

Ek olarak eğer oyunlarda güzel performans almak istiyorsanız ters tıklayıp Nvidia Denetim masasına gidin. 3D ayarlarının yönetilmesine gelin tercih edilen grafik işlemciyi Yüksek performanslı Nvidia işlemcisi seçin. Aynı ayarları PhysX yapılandırması olan bölümden de yapın. Bazı oyunlarda GTX 760 değil de diğer kart devreye girebiliyor. Bu yüzden daha az performans alınıyor. Tabi GTX760'ın son sürücülerini de yüklemeyi ihmal etmeyin. Bir oyun yüklerseniz oyunun sonunda çıkan ++++ yazan zımbırtılar var. İsimlerini tam hatırlayamadım. Onları da yükleyin ki sistemde eksik kalmasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 26 Ekim 2013; 19:28:27 >

• Format atma nasıl pc de benm diğer notebookda cd le atıyodukda bunda bimiyorum nasıl yapıldıgını ileride lazım olucaktır onun için sordum şimdiden teşekkürler.
    Güncellemeleri yapmak icin driver booster programını öneririm ordan pc de ne var ne yok çıkıyo güncelleyebiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AACEER -- 26 Ekim 2013; 19:37:26 >
  • AACEER A kullanıcısına yanıt
    Hocam arama bölümüne Acer Recovery Management yazarsanız format atmak için olan programa ulaşırsınız. Programa girip Fabrika Ayarlarına Geri Yükle seçeneğine tıklarsanız bir onay sayfası çıkar karşınıza. Onay verirseniz bilgisayarınız fabrikadan çıktığı haline geri dönecektir. En kolay yoldan format bu şekilde atılabilir
  • eyvallah
  • Onları ayarlamıştım hocam zaten, sıkıntı yok o zaman :)
  • @Mirliva.VII

Hocam driverların yüklenmesi gerekiyor mu ?
  • mirliva kardeşim bende bu bilgisayardan almayı dusunuyorum vatan computer in resmi sitesinde işlemci numarası yazılmamış yardımcı olursan sevinirim şimdiden tesekurler @Mirliva.VII
  • İ5 4200M 2.5 ghz (turbo ile 3.1 ghz)

@bombilibom193 Gerek yok hocam. Zaten hepsi yüklü. Ekran kartı driver'ının güncel tutulması oyun performansı için önemli bir unsur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 26 Ekim 2013; 20:13:53 >
  • @Mirliva.VII

foruma alışamadım daha kusura bakma altta yazıyormus zaten,bir sorum daha olcak bulabilirsen eğer bu makine AC4 ü ultra da açabilirmi açarsa eğer kaç fps de açar ?
  • oyunları indiriyorsun sanırım hangi siteden indirdiğini yazıp, mesaj kutumu aydınlatırsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HCICLauDiuS -- 26 Ekim 2013; 20:34:29 >
  • herkese iyi akşamlar. bu gün gold da bu cihazın 32 gb ram ve 4 gb ekran kartlı modelini gördüm. sanırım gt750 idi. 2845 tl idi fikriniz nedir alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdr.house -- 26 Ekim 2013; 22:08:42 >
  • xdr.house X kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı paraya GTX 760m ekran kartlı modeli var Vatanda. Onu almanızı öneririm. Daha performanslı bir makine. İlk mesajdaki ikinci linkte bulabilirsiniz makineyi

• yani 4 gb ekran kartı ve 32 gb ram olsa bile yinede diğerini mi tercih edeyim diyorsunuz? ben fazla oyun oynamamda daha çok cizim ağırlıklı çalışacagım bu yuzden 17 inc ve 4 gb ekran kartı yeterli gibi geldi. ben web de bu modeli hiç görmedim gold da denk gelince paylaşmak istedim.

düzeltme: linkdeki üründe 32 gb mış. tek fark ekran kartı modeli ve 4 gb kapasitesiymiş.

***elimde bir adet 120 gb ssd kingston var onuda yedek hdd yerine takarak kullanmak istiyorum.

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdr.house -- 26 Ekim 2013; 22:24:28 >

Hocam ekran kartının 4gb olması bir kriter değil. Saat hızları önemli. Aynı paraya GTX 760 varken diğerini seçmemek gerek diye düşünüyorum. Ayrıca benim size söylediğim modelde de i7 işlemci ve 32gb ram var. Üstüne üstlük daha performanslı ekran kartı mevcut GTX 760m li modeli tercih etmenizi öneririm.

Boştaki slota ssd takabilirsiniz hocam. Pcnin üzerinde gelen harddisk 7200rpm olsa daha iyi olurda kanımca. Ama ssd takarsanız sıkıntı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirliva.VII

Hocam ekran kartının 4gb olması bir kriter değil. Saat hızları önemli. Aynı paraya GTX 760 varken diğerini seçmemek gerek diye düşünüyorum. Ayrıca benim size söylediğim modelde de i7 işlemci ve 32gb ram var. Üstüne üstlük daha performanslı ekran kartı mevcut GTX 760m li modeli tercih etmenizi öneririm.

Boştaki slota ssd takabilirsiniz hocam. Pcnin üzerinde gelen harddisk 7200rpm olsa daha iyi olurda kanımca. Ama ssd takarsanız sıkıntı olmaz.

teşekkürler hocam. yarın onuda yakından bir inceleyim.

bir kaç bilgi eklemek istiyorum. webde araştırmalarım sonucunda buldugum resim ve bilgiler umarım işe yarar.

bu cihaz için buldugum model bilgileri;

Acer Aspire V3-772G-747A32G
    (Intel Core i7 4702MQ, 2,2GHz, 32GB RAM, 256GB SSD,+ 1000GB HDD, NVIDIA GTX 760M, Blu-ray, Win 8)
    (Intel Core i7 4702MQ, 2,2GHz, 32GB RAM, 120GB SSD,+ 750GB HDD, NVIDIA GT 750M, DVD, Win 8)
    (Intel Core i7 4702MQ, 2,2GHz, 32GB RAM, 1000GB HDD, NVIDIA GTX 760M, DVD, Win 8)
    (Intel Core i7 4702MQ, 2,2GHz, 32GB RAM, 1000GB HDD, NVIDIA GT 750M, DVD, Win 8)

Acer Aspire V3-772G-747A16G1TB
    Acer Aspire V3-772G-747A12G1TB
    Acer Aspire V3-772G-747A8G500G

Acer Aspire V3-772G-9829
    Acer Aspire V3-772G-9822
    Acer Aspire V3-772G-9653
    Acer Aspire V3-772G-9460
    Acer Aspire V3-772G-9402

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdr.house -- 26 Ekim 2013; 23:53:42 >

Rica ederim hocam. Vatan linki bu:http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v3-772g-747a321tmamm-v3-772g-notebook-core-i7-220ghz-32gb-1tb-2gb-173-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69023

Model numarası da buymuş :V3-772G-747A321TMAMM

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.