Şimdi Ara

Acer Aspire VN7-571G-52ZY yorumlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/147998/acer-aspire-vn7-571g-52zy-nx-muxey-005-.aspx#specs Gençler bu laptopu almayı düşünüyordum araştırmasını yaptım forumlarda kimileri güzel ısınma sorunu pek yok yazmış bazıları da ne yaparsanız yapın acer marka almayın demiş.Ayrıca işlemcinin İ5 olması sorun oluşturur mu ? SSD olmaması ne kadar sorun oluşturur?. Fall out 4 the witcher 3 far cry 4 tarzı oyunları rahat bir şekilde oynayabilir miyim?bu fiyatlarda bu laptop daha iyidir diyeceğiniz bir öneriniz varsa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakumen -- 8 Ocak 2016; 21:22:27 >

• Gtx950m var ddr3 lowda açar yüksek çözünürlük sıkıntılı olur galiba benimde canım eski acer aspire serisinden yandı bende markayı önermiyorum piyasa değerini çabuk kaybetti hdd sini yaktı kaç kez işletim sistemi için donanımsal hata çözmeye uğraştım hesabı yok driver bide fan anakartla bitişik sanırsın temizlemek için klavye monitör demeden 20 parça ayırıp fanı temizleyip sonra birleştirmek lazımdı fanı en zor çıkarabileceğimiz yere koymuşlar anakartın altındaydı yani kısaca çok masraf ettirdi eziyeti paha biçilemez yeni nesillerine hiç bakmadım ama bidahada acer almam sütten ağız yandı yani...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah aynen başı yanan çok kişi olmuş acerden peki bu fiyatlarda GTX 950M laptop önerebilir misin? arıyorum bayadır da en 3000in altına düşmüyor fiyat olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.