Şimdi Ara

Acer Aspire VN7-791G-57BP Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evt Herşey resimde gözüküyor hdd 5400 rpm bu pc olmamış ama pek sorun yaşatcanı sanmıyorum Sizinde tavsiyenizi almak istedim şimdi pc almayın diolar bu pc 6 ay önce dolar inikken 2.500 lira cıvarındaymış biraz beklemeyi düşünüyorum tavsiyenizi almak isterim işlemciden kısıp ekran kartına vermişler bence olmuş hoparlör çok iyi diolar kaliteli ses cıkartıyomuş 17 inç ıps panel miş tozlanma sorununu ısınma sorunu kalktı diolar fanı ters cevirip tozları dışa atıyomuş ısınma olarak 2 fan koymuşlar resimde herşey acık site olarakhttp://www.bimeks.com.tr/urun/145295/acer-aspire-vn7-791g-57bp-nx-mqrey-003-.aspx bakabilirsiniz önerilerinizi alabilirim ama monster olmazsa sevinirim

Acer Aspire VN7-791G-57BP Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep266 -- 14 Eylül 2015; 1:32:31 >

• Cihazın ekranı çok güzel gerçekten.
    Tozlanmıyor olabilir ancak geri kalan her yeri toz içinde :/
    Malzemesinden dolayı sanırım çok toz tutuyor, titizseniz bu konuda eğer...
    Bence mağazada bi inceleyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eloisemoon -- 14 Eylül 2015; 1:51:13 >
  • eloisemoon E kullanıcısına yanıt
    Yarın bakmayı düşünüyorum elime bi alayım bakayım sağına soluna :D Öle pc lere bakarken önüme geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep266

Yarın bakmayı düşünüyorum elime bi alayım bakayım sağına soluna :D Öle pc lere bakarken önüme geldi

Hacı naptın aldın mı cihazı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    DELL INSPİRON 7567 SORULARIM
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.