Şimdi Ara

acer Aspire VN7-791G-57BP İçine bakın Lütfenn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evt Herşey resimde gözüküyor hdd 5400 rpm bu pc olmamış ama pek sorun yaşatcanı sanmıyorum Sizinde tavsiyenizi almak istedim şimdi pc almayın diolar bu pc 6 ay önce dolar inikken 2.500 lira cıvarındaymış biraz beklemeyi düşünüyorum tavsiyenizi almak isterim işlemciden kısıp ekran kartına vermişler bence olmuş hoparlör çok iyi diolar kaliteli ses cıkartıyomuş 17 inç ıps panel miş tozlanma sorununu ısınma sorunu kalktı diolar fanı ters cevirip tozları dışa atıyomuş ısınma olarak 2 fan koymuşlar resimde herşey acık site olarakhttp://www.bimeks.com.tr/urun/145295/acer-aspire-vn7-791g-57bp-nx-mqrey-003-.aspx bakabilirsiniz önerilerinizi alabilirim ama monster olmazsa sevinirim

acer Aspire VN7-791G-57BP İçine bakın Lütfenn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep266 -- 14 Eylül 2015; 1:19:28 >

• fiyat perfornmans ürünü bu fiyata bundan iyisi yok kötü diyenlere aldırma öyle birşey yok imkanın varsa al hiç pişman etmez
  • TheGreenAxe kullanıcısına yanıt
    Asus bu sefer iyi yapmış ekran 17 inç olmaı iyi bide ekran kartı mütiş :D yarın gidip bakacam Elime alayım sağını solunu kurcuklıcm :D
  • recep266 R kullanıcısına yanıt
    Kurcukla her yerini aynen.

Ciddileşip konuya geçeyim. Oyun oynamak istiyor isen i7 işlemcili bilgisayarlara bak. i5 4200m işlemciye sahibim, keşke i7li alsaymışım diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer aspire 5520 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.