Şimdi Ara

Acer Aspire Wifi Sorunu Hakkında Bilgi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Acer Aspire Wifi Sorunu Hakkında Bilgi!

Bazı aspire modellerinde benimkide dahil wifi kartlarında montaj hatası mevcutmuş. Eğer sizinde böyle bir durumunuz varsa resimde gördüğünüz kırmızı alanlı bölmedeki kartı yeniden çıkartıp montajını yeniden yapınız. Sorununuz büyük oranda düzelicektir. Yanlız ne kadar yasal bir işlem olsada açılırken vidaları fazla yormamanızda fayda var. Eğer vidalarda bir zedelenme olursa garanti dışı bir uygulama olarak kalabiliyor.

• arkadaşım o kapak naısl açılıyor söyler misin? geçen bir bilgisayarcı açamamıştı
    ram aldım kendim takıcam ama nasıl açıcam acaba?
  • vidaları çıkardıktan sonra tırnak yerleri var. vidayla fazla zedelemeden açılabiliyor kapak.tırnakları hafifçe içeri doğru kurtardığınızda kapak geliyor.
  • ABi sole bir mesaj attım WİFİ sorunu su anlattıgıma benziyor mu? Yani kopma filan yapıyo mu o montaj hatasından dolayııı???

""

Arkadaslar Acer4315 i aldım.Fiyatına karsilik verdikleri cidden cok memnun etti beni. Rami de 1.5 gb yaptım ve XP kullanıyorum. Cidden cok hızlı. Tek sorunum oldu su ana kadar sizinle paylaşmak istedim. Arkadaşlar sorunun ne kaynaklı oldugundan emin değilim ama belki aynı sorundan muzderip birisi vardır diye soruyorum???

Arkadaslar wireless ile internete baglaniyorum. İlginc olan anlayamadigim bir sebepten arasira kopmalar yasandi manuel olarak tekrar baglan dedigimde baglandı ama bir stabilite olusmadı kafamda????
    2 gun icersinde belki 5-6 kez yasadim bırakıyorum aleti download a geri geliyorum baglantı gozukmuyo download yarıda kalmış???.

Şöyle bir sey var nette XP driverları cok az bulundugundan acer 5315 in driverlarını kurdum ETHERNET dısında hepsini sorunsuz tanıdı. Wireless da sorunsuz baglanıyo alıyo download hızı guzel ama dedigim gibi kopmalar yasıyorum. Modemin baglı oldugu(ethernet ile) desktop ta internet sorunsuz calismaya devam ediyor??Degisken IP denedim sabit IP işe yaRamadı???

Acaba modem mi? Driver sorunu mu? Internetten mii???Acer da mı sorun var???

Bilgisi olan ulasırsa sevinirim...Ya da daha evvel boyle bir sorun yaşayan????

Selamlar ""

• http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_4310.html
    notebookun bios driverlerini bir upd. et istersen.
    sorunun düzelmezse bu yönteme başvurursun. Birde aspiremi travelmatemi kullanıyorsun?
    buna göre bios driverlerini kontrol edip yükle.. sorun geçmezse modemi komple bir restart et.
  • Aspire 4315 celeron 1.86 14.1 olan.

4310 un system bios update i uyar mı ona. 4315 de santa rosa tabanı var bildigim kadarı ile 965 ???x3100 var ekran kartı ???

Uyar mı acaba bir format herseyi cozer mi aslında :))))
  • ara model olduğu için şüphedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ordakal -- 7 Ocak 2008; 16:26:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Nitro Teknik Servis Sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.