Şimdi Ara

acer aspire WMXi hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben yaklasık 2 ay önce acer aspire 5032WXMi aldım. acıkcası pek anlamıyorum bilgisayar işlerinden yani genel bılgılere sahıbım. yenı yenı ogrenıyorum ayrıntılarını.. ve sımdı bılgısayarıma format atmam gerekıyor.. fakat bılgısayarı aldıgımda driverleri içinde çıkmadı.. aldıgım yere gıdıp sordugumda acer ın bazı odellerınde gereklı olan programları C ye attıklarını ve benım bılgsayarı aldıktan sonra onları yedeklemem gerektıgını soyledıler.. ve ben onların ne oldugundan bıle bıhaberım.. sımdı bana bu konudakı bılgılerınızı soylersenız sevınırım ayrıca nasıl ve nerde format attırabılırım? yada kendım atabılır mıyım yardımcı olursanız sevınırım...

• bence seni kandırmışlar salak yerıne koymuşlar hiç öyle sey olurmu cd leri vermemek için neler yapıyorlar ya inanamıyorum bazen
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkem_adakoglu

bence seni kandırmışlar salak yerıne koymuşlar hiç öyle sey olurmu cd leri vermemek için neler yapıyorlar ya inanamıyorum bazen

sen onu aldıgında ghost yapacaktın
    bende acer aldım bılgısayarı actıgımızda yedekleme yapmamız ıcın uyardı bizi
    bizde yedekledik dvd ye.
    elımde benım ıkı secenegım var. ama ben ghost u kullanacagım eger format atmak gerekırse tabi..
    sana dedıklerı yedekleme olayıda bu olsa gerek. format atıp xp yi yüklersinde. acerin programlarını yada dıgerlerını ne yaparsın bılemıyorum.
    yedekleme sansın varsa hala onu yapmaya calıs. yoksa xp cd si bul format at.
  • kardeş acer notebooklarda hardisk içinde gizli bir partion var,gerçi çoğunda var ya neyse....bilgisayar ilk açılışta boot ederken alt+F10 a bas sonra sistem recovery bölümüne ulaşırsın...daha sonrası çok kolay,kendin yaparsın...15-20 dk da sistem ilk aldığın hale döner yalnız yedeklemelerini yapmayı unutma, d ye veya dvd ye kopyala sonra gitmesin herşey...saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.