Şimdi Ara

acer,asus,hp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben dizüstü bi bilgisayar alacam ama teknoloji namına pek bişe bilmediğimden hangisini alacağıma karar veremiyorum.ama ne istediğimi gayet iyi biliyorum pes2008i medium konfigürasyonlarda oynayabileceğim bi laptop (yani gözüm öle yukarılarda deil)sizce hangisini almalıyım.fiyat olarakta 1400-1700 arası bişe düşünüyom.cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

• Bence Asus al arkadaşım.Bir kere Hp den vazgeç derim.Çok fazla sorunlu.Çoğu kişi Hp den şikayetçi.Asus la Acer arasında düşün derim.Ben sana Asus u tavsiye ederim.Sen 1400-1700 arası fiyat demişsin.Eğer 2000 ytl verebileceksen Asus F3SV yi düşün derimAcer'de de çok uygun fiyatlara aradığın özellikte bir bilgisayar bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_ahmet -- 7 Şubat 2008; 17:01:36 >
  • hp yi geç bikere.acerle asustan biri derim.ve sana direk tavsiyem 1299+kdv ye ASUS F3SV al .o fiyata alabileceğin en iyi laptoplardan
  • acer alma derim bence malzeme çok kalitesiz 5584 ve 2920Z kullandım ikisininde işçiliği rezalet

kalite istiyorsan

1)Sony
    2)Toshiba
    3)Dell
    4)Lenova
  • 0)asus
    o fiyata sony toshiba alınmaz zaten.
  • Asus
  • Ausus'u Gec buna bak F3SC 220 den cok daha kaliteli

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30766
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.