Şimdi Ara

ACER/ASUS/SONY Kullanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tt82 acer asipre sabah 1989+kdv dolar dı biliyor musun?anında zammı koymuşlar bu terbiyesizliktir.bu kadar sağlam zam olmazki!!bence ikiside değil!pcdepo dan alacaksan değil elbette.ama acer aspire 1694 WLMİ hakkaten güzel bir makine diğeri ise pahalı gereksiz..kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolkywolky

tt82 acer asipre sabah 1989+kdv dolar dı biliyor musun?anında zammı koymuşlar bu terbiyesizliktir.bu kadar sağlam zam olmazki!!bence ikiside değil!pcdepo dan alacaksan değil elbette.ama acer aspire 1694 WLMİ hakkaten güzel bir makine diğeri ise pahalı gereksiz..kolay gelsin..

Bende sabah sormuştum, sitedeki fiyat güncel mi diye, evet dediler. Şimdi baktım 2195$ yapmışlar. pcgold 'dan alıp ram takviyesi yapsak daha ucuza geliyor.
  • Arkadaşlar artık öyle bi noktaya geldimki para gözümde deil yeter ki aliym artık :) Çok araştırmak ii deilmiş gerçektende şimdi de 5014 e baktım amd ama diğer özellikleri sağlam fiyatı çok uygun kafayı yemek üzereyim birinin bana git şunu al demesini sabırsızlıkla bekliyorum :)
  • tt82 gittim gördüm geldim
    acerin kasası toshiba sony dell hp gibi markalar kadar kaliteli değil kimse kendini kandırmasın
    evet konfigurasyon cok güzel fakat kasalar arasında daaağlar kadar fark var
    aceri tamamen sildim vazgectim!
    hp 8220 derim ben
    sony nin (ddr333 olsa bile) fs ve a serisini düşünüyorum artık fazla para vermiyim dersem fs alacam
    şunu hissettim o kasalara dokunurken,
    güvendiğim birşey alırsam(kalite bakımından yani) konfigurasyondan bazı şeylerden vazgecebilirim
    ama anladım ki acer alınca icim asla rahat etmeyecek :)
    ddr 333 de olsa maksimum 1gb da olsa hdd 4200 de olsa gidip fs serisi bile alabilirim gerci benim düşündüğüm modeller
    VAIO A417M
    HP 8220 516/517/518...
    Toshibanın 1-2 modeli olabilir
    yada inspiron 9300
    ...
  • yazmayı unuttum
    acerin kapak klipsleri kadar adi klips yok
    dokunsan yamulacak gibi
    diger markalarla arada yine baya fark var

klavyesinde bir sorun yok gercekten güzel klavye

empati ve istanbulbilisimin sony yetkili distibutoru olmadıgını da ogrendim bilginize ;)
  • şimdi beni bitirdin desem inan ban :( araştır araştır 2 notebook a kadar düş şimdi de böyle bi durum Allahım delirmek üzereyim :) Aslında kasa sağlamlığı çok önemli deil benim için.Oyun performansı ve bilgisayarın işlem performansı ön planda
  • valla ben de çok üzülüyorum acer acer o kadar boşa zaman gitti
    dikkat ettim forumlarda hiç çeşit yok herkes psikolojik olarak sanırım bir tarafa odaklanmış ama farketmek icin biraz dışardan bakmak gerek...
    tavsiyem git başka marka modellerin kasalarını iyice incele
    ben hepsinin monitorunu aldım sıktım esnetmeye çalıştım karpuza vurur gibi vurdum falan
    :D
    sen 8220 üzerinde dur bence
  • Ben de gittim bugün Acer'ları inceledim, o kadar da kötü görünmedi bana.. Tabii ki Sony'nin kalitesini görmemek lazım, çünkü fiziksel açıdan Vaio FS serisi tek kelimeyle muhteşem.

Aklımda hala 4602 var. 1599 USD'ye hemen herşeye sahip. Eh kasasıyla ekranı da Sony kadar olmayıversin.

İmaj mı performans mı sorusunun cevabını bulmak lazım sanırım..
  • bence cevap kişiye göre değişiyor ama
    ben imaj peşinde değilim hp de imaj mı var :D kalas gibi ama sağlam
    demek istediğim kalite sandığımız kadar önemsiz değil performans yanında ...

iasonion sana önerim 1599 dolara azıcık ekleyip şu sonynin ön siparişteki fs315 di sanırım onu incele hpye bak ya da diger fslere bak dellere bak...(latitude kasası hakkaten resimlerde göründüğü gibi değil yakından bakınca benim gözüme hoş geldi )

acerin o klipsini de gördün mü gittiğinde
  • Yok klipsi çok incelemedim..

Sony'nin güzelliğinin yanında bir sürü problemini okuyorum yurtdışı incelemelerde;
    * Üstünde default vaziyette yüklü bir sürü ıvır zıvır program yüzünden çok geç açılıyor. İşletim sistemini silip baştan yüklesen bile partition'la bu programları bir yerlere gizlemişler.
    * Pil süresi sürünüyor.
    * Ekran kartı vasat.
    *Ram'ler DDR 333.
    * Card reader bir tek memorystick okuyor ki, yegane kullanmadığım kart.
    * LCD ekran full brightness değilken ses çıkartıyor (evet, bir de böyle kel alaka birşey var)

HP gözüme çok fazla kurumsal geliyor.. Dell'lerin tüm modellerine bakmadım ama çoğu kalas gibi göründü hep gözüme. Tekrar bir bakmakta fayda var tabii ki.

Kafama çok takılırsa Özel'de fs195vp diye bir model var, 6200tc, 512 mb Ram'li bir model, ona saldıracağım. Sıkıldım artık.

• http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=UN413HEW13
    hp 8220 modeli

http://www.bogazici.com.tr/detail.asp?Ref=AN-263
    asus a6v modeli
    iki model arasinda kararsizim simdi.hp markasi icin hem olumlu hemde olumsuz yorumlar yapildi,servis hizmeti icin iyi denildi.Aralarinda 300$ fark var.En onemli farklari ekran kartlari.Ne dersiniz?

• Kullandığım 2 makinada hp idi.Asus bana sağlam gibi gelmiyo onun için hp.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tt82

Kullandığım 2 makinada hp idi.Asus bana sağlam gibi gelmiyo onun için hp.

hp nin begendigin taraflarini ve asusun saglamlik konusunda kafana takilan konulari net olark yazarsan bana daha iyi yardimci olacagina inaniyorum.Forumda yazilmis hp alma ne alirsan al,böyle yorum ve paylasim diger kullanicilar acisinda hic yararli degil,begenilmeyen taraflari paylasarak kullanicilara fikir verilmis olur.
    tt82 yanlis anlam senin icin degil soylediklerim genel olarak dusuncelerimi paylastim
  • Arkadaşlar ben Acer Aspire 1694WLMi modelini aldım. 2 Ay oldu. Ama kasasında falan ne gibi bir problem var hala anlamadım. Sağlam değil diyorsunuzda neye göre sağlam değil yani?
    Ayrıca kapak klipslerinin 2 aydır hiç yamulduğunu görmedim. Sürekli seyahat halinde ve sürekli açılıp kapanıyor. (Kapak klipslerine Dokunmak ihtiyacı neden hissedilir onu da anlamadım.) Ayrıca hiç de yamulacak gibi değil. Hatta yukarıda yamulacak gibi yazısını okuyunca açıp yamultmaya çalıştım. Baya sağlam. Bilemiyorum yaniii......
    Bu konuları daha GERÇEKÇİ yazarsanız milletin kafasını da karıştırmamış olursunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white_man -- 20 Eylül 2005, 11:10:01 >
  • white_man ben yazmıştım onu
    bana pek sağlam gelmedi abi diğer markalarınkini görünce
    zaten almayı düşünen kişi gidip kendi incelesin diyorum kesinlikle...
  • falco kullandığım 2 hp gerek kalite gerekse de performans açısından çok ii makinalardı.Ben hp compaq nx7010 almadan önce asus alacaktım fakat bi bayiide asus hakkında sorunların fazla olduğunu konuşuyorlardı bende katıldım problemli dönen gerçekten çok olmuş başka sormak istediğin bi şey varsa sor
  • quote:

Orjinalden alıntı: tt82

falco kullandığım 2 hp gerek kalite gerekse de performans açısından çok ii makinalardı.Ben hp compaq nx7010 almadan önce asus alacaktım fakat bi bayiide asus hakkında sorunların fazla olduğunu konuşuyorlardı bende katıldım problemli dönen gerçekten çok olmuş başka sormak istediğin bi şey varsa sor

tesekkur ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.