Şimdi Ara

ACER/ASUS/SONY Kullanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir kararsızım sürekli gidip geliyorum tam karar verdim diyorum başka birşey çıkıyor

-Asus A6V düşünüyordum ekran kartı yarı paylaşımlı çıktı (başta x700 diye yazdılar heryere ... )

-Sonra baktım Acer 1692 ve 1694 moda olmuş onu da düşünmeye başladım.Tam 1694 e karar verdim kasasının plastik olduğunu öğrendim. Gittim bir acer travelmate kasasına baktım icime kurt düştü.http://www.notebookreview.com sitesinde 1690 serilerinden
    91 icin kasa iyi
    92 icin kötü (klavye ince, kasa plastik, kapagın ust tarafından bastırınca lcd de dalgalanma oluyor vs... şeklinde ) (1692)
    94 icin iyi dendi (1694) halbuki hepsinin kasası aynı ? (klavye kullanışlı demiş ama yine inceliğine de dokundurmuşlar, kasanın plastikliginden bahsediyor ama iyi işçilik diyor... sanırım bu ovgu fiyatı özelliklerine göre ucuz oldugu icin soylendi )

-Sony hep kafamdaydı ama ddr333 olması ve max 1 gb olması her seferinde elenmesine neden oluyordu. Bugun oylesine yine bakayım dedim sonylere ve şu modeli gordum
    SONY VAIO A417M (1849 avro) >> http://www.istanbulbilisim.com.tr/notebook_content.asp?content_id=19
    özelliklerine baktım hemen acer 1694le içgüdüsel bir karşılaştırma gereği duydum :D
    ram 533 mhz değil ama yine ddr2 400 mhz
    1 gb değil 512 mb
    işlemci acer da 2.0 ghz sony de 1.86 ghz
    sony saglam; acerdan emin deilim
    acer 15.4; acer 17 ---(hep 17 inç olsun isterdim :)
    acer 128 mb x700 ; sony 256 mb x600
    acer 5400 devir ; sony emin değilim 4200 diye tahmin ediyorum
    evet
    acaba sırf acerin plastik kasası ve 15.4 inç olması yüzünden aradaki farkı verip sonynin o modelini o fiyata acerdan daha düşük konfigürasyonla almaya değer mi ?
    acer alırsam aletin saglamlığından emin olabilir miyim bilmiyorum
    sony alırsam alete baktıkça içim açılacak ama aleti açtığımda ulan keşke gidip acer mı alsaydım mı diyecem ? ya da param boşa gitmesin gidip asus mu aliym?

asus , acer ve sony kullanıcılarından objektif yorumlar bekliyorum ... aletlerinizin artıları ve eksilerini yazın lütfen...

*servisleri hakkında da bilginiz -varsa- yazın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esquivo -- 18 Eylül 2005, 23:41:46 >

• birşey daha;
    toshiba bile almaya karar versem o marka icin bile sürüyle olumsuz eleştiri var
    parcaları
    teknik servisi
    ısınması cartı curtu
    yani hicbiri sütten çıkmış akkaşık değil işte bu nedenle kullandıgınız ürünlerin cekinmeden eksi yönlerini de yazın artılarını yazarken lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: esquivo

birşey daha;
    toshiba bile almaya karar versem o marka icin bile sürüyle olumsuz eleştiri var
    parcaları
    teknik servisi
    ısınması cartı curtu
    yani hicbiri sütten çıkmış akkaşık değil işte bu nedenle kullandıgınız ürünlerin cekinmeden eksi yönlerini de yazın artılarını yazarken lütfen
    Bende çok kararsızım benim bulduğum modellere bak istersen.
    1-Acer Aspire 5014WLMi
    2-FUJITSU SIEMENS M1425
    3-Ferrari 4005 WLMi
    4-Dell Latitude D810
    5-ACER AS1694WLM
    6-CBOX DESPINA S2540
    7-HP NX8220 PY518EA ben işin içinden çıkamadım.3000$ bütçe ayırdım ve alacağım bilgisayar vereceğim paraya layık olmalı.Bu parayla masaüstü almaya kalksam çok üstün bi cihaz alırım çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt82

Bende çok kararsızım benim bulduğum modellere bak istersen.
    1-Acer Aspire 5014WLMi
    2-FUJITSU SIEMENS M1425
    3-Ferrari 4005 WLMi
    4-Dell Latitude D810
    5-ACER AS1694WLM
    6-CBOX DESPINA S2540
    7-HP NX8220 PY518EA ben işin içinden çıkamadım.3000$ bütçe ayırdım ve alacağım bilgisayar vereceğim paraya layık olmalı.Bu parayla masaüstü almaya kalksam çok üstün bi cihaz alırım çünkü

Alıntıları Göster
    5014 ve 24 ler icin ısınma sorunundan bahsediliyor...
    latitude d810 u bende düşünüyordum fakat hdd 40 gb kart okuyucu yok latitudelerin kasası acayip gorunuyor hantal bir gorunumu var bana gore :) 3000$ bütçe ayırdıysan cbox ı ele derim :)

hp konusunda herkesin bir şikayeti var kafayı yicem yoksa hp8220ler de hoş :D hp konusunda duyduklarınızdan da bahsedin bari hadii ...

off off

• quote:

5014 ve 24 ler icin ısınma sorunundan bahsediliyor...
    latitude d810 u bende düşünüyordum fakat hdd 40 gb kart okuyucu yok latitudelerin kasası acayip gorunuyor hantal bir gorunumu var bana gore :) 3000$ bütçe ayırdıysan cbox ı ele derim :)

hp konusunda herkesin bir şikayeti var kafayı yicem yoksa hp8220ler de hoş :D hp konusunda duyduklarınızdan da bahsedin bari hadii ...

off off

Alıntıları Göster
    O zaman 5014 elendi cbox ta gitti.Hp nin ekran kartı 64 olduğu için elendi.Geriye f.s 1425 ferrari 4005 acer 1694 kaldı.Aslında biri çıkıp artık bu konuşmalara son verse ve gerçekten iyi bi notebook tavsiye etse bizde kurtuluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: tt82

O zaman 5014 elendi cbox ta gitti.Hp nin ekran kartı 64 olduğu için elendi.Geriye f.s 1425 ferrari 4005 acer 1694 kaldı.Aslında biri çıkıp artık bu konuşmalara son verse ve gerçekten iyi bi notebook tavsiye etse bizde kurtuluruz

Alıntıları Göster
    hpnin sitesinde yanlış hatırlamıyorsam 128 mblik secenek var ekran kartında ama fiyat artıyor tabii
    evet arkadaşlar sony mi acer mi asus mu ...
  • quote:

hpnin sitesinde yanlış hatırlamıyorsam 128 mblik secenek var ekran kartında ama fiyat artıyor tabii
    evet arkadaşlar sony mi acer mi asus mu ...

Alıntıları Göster
    kardeş bende byron 1.8 centrino 512 ram 80 gb hdd 256 mb ati radeon 9700(paylaşımsız) tv kartı .... var ve vatanbilgisayardan 16 taksite 2756 ytl ye aldım bilg i alalı 2 hafta oldu çok iyi walla (nazar değmesin :P) yannız kaplamalar daki siyah renk biraz lcd nin kenarlarına yapışmış pek de önemli değil bulabilirsen bunu al hiç uzatmaya gerek yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wipeoutx

kardeş bende byron 1.8 centrino 512 ram 80 gb hdd 256 mb ati radeon 9700(paylaşımsız) tv kartı .... var ve vatanbilgisayardan 16 taksite 2756 ytl ye aldım bilg i alalı 2 hafta oldu çok iyi walla (nazar değmesin :P) yannız kaplamalar daki siyah renk biraz lcd nin kenarlarına yapışmış pek de önemli değil bulabilirsen bunu al hiç uzatmaya gerek yok..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar daha çok benim sorularımla ilgilenseniz :)
  • quote:

arkadaşlar daha çok benim sorularımla ilgilenseniz :)

Alıntıları Göster
    esguivo ya haklısın senin düşüncelerinden ne bir eksik ne de bir fazla düşünüyorum..aynı senin durumunda kaldım ama acer aspire iyi gibi duruyor sanki.sony pahalı ve özellikler yetersiz.max 1gb ve 333 ddr!asus da paylaşımlı ekran kartı problemi sunuyor.evet acerinde plastik malzeme sorunu var.açıkçası casperdan sipariş verdim hem ucuz hemde performans açısından en mantıklı o gelmişti.ama bu olmasaydı düşünmeden acer asipre derdim.fikrim tabi!ha sonyde FS-295VP diye bir model istersen onuda bir incele.bilişimin sayfasında var.ben casper aldım ama seni bilmem fikirlerimde bu,kolay gelsin sevgiler..

ha unutmadan her güzelin bir kusuru varmış elbet neticede hatasızda kul olmuyor.acer asipre al hiç dert etme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkywolky -- 19 Eylül 2005, 11:55:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkywolky

esguivo ya haklısın senin düşüncelerinden ne bir eksik ne de bir fazla düşünüyorum..aynı senin durumunda kaldım ama acer aspire iyi gibi duruyor sanki.sony pahalı ve özellikler yetersiz.max 1gb ve 333 ddr!asus da paylaşımlı ekran kartı problemi sunuyor.evet acerinde plastik malzeme sorunu var.açıkçası casperdan sipariş verdim hem ucuz hemde performans açısından en mantıklı o gelmişti.ama bu olmasaydı düşünmeden acer asipre derdim.fikrim tabi!ha sonyde FS-295VP diye bir model istersen onuda bir incele.bilişimin sayfasında var.ben casper aldım ama seni bilmem fikirlerimde bu,kolay gelsin sevgiler..

ha unutmadan her güzelin bir kusuru varmış elbet neticede hatasızda kul olmuyor.acer asipre al hiç dert etme..

Alıntıları Göster
    |||DİKKAT |||Sony ddr 333 ve maksimum 1 gb DEĞİL!
    A417 M modelinden bahsediyorum
    sizin dedikleriniz F.....

A417M için link koydum oraya :) işte buraya da koyuyorum;

quote:

SONY A417M

• quote:

quote:

SONY A417M

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Acerin kasasında (bir kullanıcı olarak söylüyorum) hiç bir problem yok. Kasa gayet sağlamlık hissi veriyor insana. Ayrıca teknik servisi Acer'dan daha iyi bir firma bilmiyorum. Bence kullanılabilecek sağlam makina Acer Aspire 1694 (Tabi benim görüşüm) :)

• quote:

quote:

SONY A417M

Alıntıları Göster
    Orjinalden alıntı: esquivo

SONY A417M

sony acer dan da pahalı.1,86 ve 512 mb rem.fiyatta uçmuş.karşılıklı + ve- ler var.benim tercihim acer asipre.belki sony kadar değil ama sende özelliklerle bağdaştır,fikrini değiştirmek değilde böyle aydınlatmak maksatıyla yine diyorumki acer aspire çok iyi...fiyat ise pazarlık yap.1989dolar+kdv peşin olursa%5 var dolayısıyla 2,990 ytl ye falan geliyo kolay gelsin..

• quote:

Orjinalden alıntı: esquivo

SONY A417M

sony acer dan da pahalı.1,86 ve 512 mb rem.fiyatta uçmuş.karşılıklı + ve- ler var.benim tercihim acer asipre.belki sony kadar değil ama sende özelliklerle bağdaştır,fikrini değiştirmek değilde böyle aydınlatmak maksatıyla yine diyorumki acer aspire çok iyi...fiyat ise pazarlık yap.1989dolar+kdv peşin olursa%5 var dolayısıyla 2,990 ytl ye falan geliyo kolay gelsin..

Alıntıları Göster
    haklısın da sonuçta içime sinmeyecekse daha fazla verip rahat rahat kullanabilecegim birşey almayı tercih ederim

• quote:

haklısın da sonuçta içime sinmeyecekse daha fazla verip rahat rahat kullanabilecegim birşey almayı tercih ederim

Alıntıları Göster
    içine sinen modeli al o zaman :)) böyle aşşağı doğru sarkıt sonra hangisi içine doğru sinerse onu al :))fikir düşünce senin!aslında burada karar vermek lazım hayata karşı bu denli seçici olursak çok yerde yanlışlarımız oluyo.her güzelin bir kusuru de kapat gözünü seç birini...aldıktan sonra diğerlerin iyi tarafları aklına gelince seninkinde iyi olupta diğerlerinde olmayan şeyleri aklına getir olsun bitsin :) ok?haydii sevgiler

• quote:

içine sinen modeli al o zaman :)) böyle aşşağı doğru sarkıt sonra hangisi içine doğru sinerse onu al :))fikir düşünce senin!aslında burada karar vermek lazım hayata karşı bu denli seçici olursak çok yerde yanlışlarımız oluyo.her güzelin bir kusuru de kapat gözünü seç birini...aldıktan sonra diğerlerin iyi tarafları aklına gelince seninkinde iyi olupta diğerlerinde olmayan şeyleri aklına getir olsun bitsin :) ok?haydii sevgiler

Alıntıları Göster
    haklısın wolky

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: wolkywolky

optimizasyon yapmaya alismamiz gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: falco203

quote:

Alıntıları Göster
    falco203 sende mi bu ürünleri düşünüyorsunda optimizasyondan bahsediyorsun?benim fikrimdir bu sadece hem fikir olmak size kalmış tm?umarım size hitap eden en güzel ürünü kolay seçersiniz

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Linklerini vereceğim makinalara bakarsanız sevinirim

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=LSATAS1694WTXH

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=UN413HEW19

yorumlarınızı bekliyorum sebepleriyle beraber :) Artık almak istiyorum

• quote:

falco203 sende mi bu ürünleri düşünüyorsunda optimizasyondan bahsediyorsun?benim fikrimdir bu sadece hem fikir olmak size kalmış tm?umarım size hitap eden en güzel ürünü kolay seçersiniz

Alıntıları Göster
    demek istedigim 3-3.5 bin ytl verip en iyisini almak degil,ihtiyaclarina ve butcene en uygun modeli secmek.kisit kosular altinda en iyi sonuca ulasabilmek.Hayatta aynen boyle eldeki imkanlari kullanarak basariya ulasmak ve mutlu olmaya calismak.

• quote:

demek istedigim 3-3.5 bin ytl verip en iyisini almak degil,ihtiyaclarina ve butcene en uygun modeli secmek.kisit kosular altinda en iyi sonuca ulasabilmek.Hayatta aynen boyle eldeki imkanlari kullanarak basariya ulasmak ve mutlu olmaya calismak.

Alıntıları Göster
    Benim için cihazın performansının iyi olması ve oyunlarda sorun yaşatmaması.Ama kararsızlık kötü yaklaşık 1 aydır bakıyorum hala netleştiremedim.

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=LSATAS1694WTXH

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=UN413HEW19

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.