İlk önce herkese merhabalar. Foruma katılalı uzun bir süre oldu ama henüz ilk konumu açıyorum ve sizden max 1600 tl notebook tavsiyesi istiyorum.
Gelelim benm istedigim pc türünü ben sony vaio istiyorum ama i5 işlemcili 4-2 veya 6-2 paylaşımsız iyi ekran kartlı pc bulamıyorum ve pc fiyatları 1600 tlyi geçiyor. Bunun için amd'de kararsız kaldım, Yaklaşık bir aydan uzun bir süre notebook arıyorum ve hala kararsızım.
ayrıca ürün Vatan bilgisayarda fiyatı 1529 TLdir.
Ürün Kodu SVF15416STW Açıklama Menşei P.R.C. Garanti 24 Özellikler İşlemci Markası AMD İşlemci Ön Bellek 4 MB İşlemci Teknolojisi AMD A10 Serisi İşlemci Hızı 2.1 GHz İşlemci Numarası 5750M Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB Disk Kapasitesi 500 GB Ekran Kartı Markası AMD VGA Chipset Modeli HD 8610G Ekran Kartı Hafızası 2 GB Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza Ekran Boyu (inch) 15.5 inch Çözünürlük 1366 x 768 Bağlantı Özellikleri Bluetooth İşletim Sistemi Windows 8 Optik Sürücü DVD SUPER MULTI Renk Beyaz Multimedya Özellikler Dahili Kamera, Kart Okuyucu Monitör Tipi LED
bu pcyi düşünüyorum ama gerekli bilgiler verilmemiş ve usb 3.0 var mı yok mu oldugu belli degil, ayrıca çoğu şey belirtilmemiş vatan bilgisayar yetkilisine sordugumda ekran kartı 68 bit'miş ve fazla bilgi veremiyorlar ama beni cezbeden şey sony markası. Ben fazla oyun meraklısı degilim cod 4 bunlar için yeterli mi ? bu pcden daha iyisini bulabilir miyim?
asx1453A
kullanıcısına yanıt
Linki yok mu?
link atarsan daha detayli bir inceleme yapilabilir.
asx1453A
kullanıcısına yanıt
onun yerine Lenovo Z500 serisine bak derim. Seçtiğin ürün fiyatına göre pahalı ve özelliği düşük.