Şimdi Ara

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.373
Cevap
0
Favori
146.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biras mola zamanı http://forum.donanimhaber.com/m_8783757/tm.htm :)

Herkesi bekliorum oraya giriş beleşşş
  • arkadaşlar bnde yeni acer almayı düşündüğümü yazmıştım daha once fakat ipleyen olmadı 5112 hakkındakimse bişi yazmamış.... nys ynede herkese teşekür ederim acer kullanıp ii yapıosunuzda neden başkalarıyla tavsiyelerinizi paylaşmıosunuz onu anlamadım..... alacaolan varsa bu moıdeli elimden geldiğince sorularını cevaplıım.... 2 arkadaş aldık fakat soru soracaklarada soliimmmm rütbemden belli olduğu gibi çok fazlaa nete gelemiorum çünkü yatılı okuldayım hafta içi çıkamıom haftasonlarıda çıkamama gibi bi durumum olabilio fakat ilk fırsatta cevap yazarım.... herkese ii günler.....
  • Merhaba arkadslar benım kafama bısey takıldı.
    Bu pc yi ılk acınca bızden ıstenen ve yazdırdıgımız 4 cd varya onların ıcıne baktım ole dosyalar var bunların ıcınde wındıws cd sı yok acaba bunlarala pc yi boot edınce dırek wındows ve suruculer otomatık mı yuklenıyor acaba???

Yardımcı olursanız sevinitrim.

• evet aynen öyle..windows cdsi yk ayrıca ama onu yükleyince windiows xp home yükleniyo sürücülerle beraber
  • Ama içinde hiç bi windows cd sine benzer dosya yoktu.

4 cd dede aynı tur dosyalar.

En iyisi bi pc yi onlarla boot edip bakmak.
  • Arkadaşlar ben cd den boot edip denedim.Acer erecovery ile açılıyor.
    Daha sonra devam etmedim ama sanırm ondan sonra windows ve sürücüler yükleniyor.
  • yani öyle oluyor tabiki ben de bunu demiştim
  • ARKADAŞLAR ÖZELLİKLERİNİ YA DA LİNKİNİ YAZMADAN YORUM İSTMEYİN. HER HAFTA YENİ BİR ÜRÜN ÇIKIYOR NEREDEYSE

Link ya da konfigürasyon yazarsanız bir yorum yazarım

quote:

Orjinalden alıntı: Horienn

quote:

hayırlı işler beyler 2428almak üzereyim yorum getirebilecek varmı?

cafeye yeni müşteri olarak gelebilirim yeterki şu cihaza biraz yorum yapın

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

ARKADAŞLAR ÖZELLİKLERİNİ YA DA LİNKİNİ YAZMADAN YORUM İSTMEYİN. HER HAFTA YENİ BİR ÜRÜN ÇIKIYOR NEREDEYSE

quote:

quote:

istedigin link olsun yeterki yorumlarını yaz arkadasım

ACER 2428

fakat şuanda kafam karısık çünkü
    LG LE-50
    bu model hoşuma gitti arasındaki farklar
    LG de RADEON XPRESS 200M ekran kartı var DVD_RW var ve kart okuyucu var ekran 15
    fakat acerin servisi cok yaygın. ama LGninki nasıl bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horienn -- 19 Ağustos 2006; 18:45:22 >

• $$$
  • quote:

quote:

ARKADAŞLAR ÖZELLİKLERİNİ YA DA LİNKİNİ YAZMADAN YORUM İSTMEYİN. HER HAFTA YENİ BİR ÜRÜN ÇIKIYOR NEREDEYSE

quote:

quote:

istedigin link olsun yeterki yorumlarını yaz arkadasım

ACER 2428

fakat şuanda kafam karısık çünkü
    LG LE-50
    bu model hoşuma gitti arasındaki farklar
    LG de RADEON XPRESS 200M ekran kartı var DVD_RW var ve kart okuyucu var ekran 15
    fakat acerin servisi cok yaygın. ama LGninki nasıl bilmiyorum..

acer al tasarımı falan hoşuna gider....

• lgnin tasarımıda güzel fakat 2428kadar değil. özellik olarak hangisi peki?
  • Bu pil olayı benim canımı sıkmaya başladı, yeni bir pil alsam kaç paradır acaba? Şööyle uzuun uzun gidecek bir pil... En fazla iki saat gidiyo bu pil sinir
    oluyorum.

Laptopun tek kötü yanı bu
  • LG'NİN ÖZELLİKLERİ DAHA İYİ GİBİ

Önce ekran olarak büyük, Sonra İŞLETİM SİSTEMİ XP Acer da ise Linux kullanılmış tasarruflu olsun diye.

Ayrıca Acer'daki 40 gb harddisk günümüz standardının altında !LG 'da 60 Gb harddisk yazıyor.

Yalnız LG'nin bataryası nasıl o konuda bir malumat yok. Bence onu da araştır

Diğer taraftan LG'nin kalitesi ve servis desteği durumu nasıl onu da bir soruştur.(Benim bir bilgim yok)

LG'nin dezavantajı 400 gr daha ağır olması gibi gözüküyor. Ancak o kadar önemli değil gibi :) Tabii sizin için nasıl bilmiyorum.

Ayrıca bunlardan hiçbirinin ekranı parlak ekran değil sanırım.
  • Uyumlu lithium ion batarya için 100 dolar'ın biraz üstü + KDV harcamak gerekiyor. Ben araştırmıştım bir süre önce. Makinanın üstündeki batarya ne marka ?

quote:

Orjinalden alıntı: muratf

Bu pil olayı benim canımı sıkmaya başladı, yeni bir pil alsam kaç paradır acaba? Şööyle uzuun uzun gidecek bir pil... En fazla iki saat gidiyo bu pil sinir
    oluyorum.

• aa bu arada 5602 kullanan biri varsa bana kamerasından memnun olup olmadığını söyleyebilirmi??
  • quote:

Uyumlu lithium ion batarya için 100 dolar'ın biraz üstü + KDV harcamak gerekiyor. Ben araştırmıştım bir süre önce. Makinanın üstündeki batarya ne marka ?

quote:

Orjinalden alıntı: muratf

Bu pil olayı benim canımı sıkmaya başladı, yeni bir pil alsam kaç paradır acaba? Şööyle uzuun uzun gidecek bir pil... En fazla iki saat gidiyo bu pil sinir
    oluyorum.

5602 nin orj bataryası işte baktım üstünde abuk subuk bişiler yazıo marka falan yok yani. sadece for acer inc. yazıo

100$+kdv ye alacağım batarya kaç hücreli olacak, ortalama süresi ne kadar olacak??

• Alacağın batarya çok muhtemel aldığın bataryanın aynısı olacak. Çünkü bataryalar her markanın modeline göre özel tasarlanıyorlar. Sen bataryacıya gidip makinanın marka ve modelini söylersin o da sana o model için üretilmiş yedek bataryayı verir. Yalnız bataryanın voltajı üzerindei Mh değeri vs. dikkate alınarak senin makinaya zarar vermeyecek ve uyumlu ancak daha yüksek hücreli batarya belki bulunur ancak dediğim gibi dizaynları dahi bilgisayarın dizaynına göre olduğundan uygulanabilir mi !? Ben ÖNCELİKLE bu konularda atalete kapılmış olduğunu hissetiğim şu İTHALATÇI FİRMAYI (İnfronic ya da Kont) bir sıkıştırmanı öneriyorum

Ayrıca astech.com.tr diye bir yer var(Astech firması) Istanbul'da oturuyorsan Sirkeci'de merkezlerine de gidebilirsin. Envai çeşit batarya modellerine sahipler ! Her markanın her modeline bir şey bulunuyor. Oraya bizzat gidip makinayı ve bataryayı da götürüp mümkünse daha yüksek hücreli bir batarya iste. Ancak uyumlu olduğundan kesinlikle emin olmaları lazım. Alacağın batarya Kesinlikle Lithium İon batarya olmalı eski tip Nikel cadmium vs. olanlara itibar etme !

Araştırırınca da piyasada ki durumu buraya yaz

• quote:

Alacağın batarya çok muhtemel aldığın bataryanın aynısı olacak. Çünkü bataryalar her markanın modeline göre özel tasarlanıyorlar. Sen bataryacıya gidip makinanın marka ve modelini söylersin o da sana o model için üretilmiş yedek bataryayı verir. Yalnız bataryanın voltajı üzerindei Mh değeri vs. dikkate alınarak senin makinaya zarar vermeyecek ve uyumlu ancak daha yüksek hücreli batarya belki bulunur ancak dediğim gibi dizaynları dahi bilgisayarın dizaynına göre olduğundan uygulanabilir mi !? Ben ÖNCELİKLE bu konularda atalete kapılmış olduğunu hissetiğim şu İTHALATÇI FİRMAYI (İnfronic ya da Kont) bir sıkıştırmanı öneriyorum

Ayrıca astech.com.tr diye bir yer var(Astech firması) Istanbul'da oturuyorsan Sirkeci'de merkezlerine de gidebilirsin. Envai çeşit batarya modellerine sahipler ! Her markanın her modeline bir şey bulunuyor. Oraya bizzat gidip makinayı ve bataryayı da götürüp mümkünse daha yüksek hücreli bir batarya iste. Ancak uyumlu olduğundan kesinlikle emin olmaları lazım. Alacağın batarya Kesinlikle Lithium İon batarya olmalı eski tip Nikel cadmium vs. olanlara itibar etme !

Araştırırınca da piyasada ki durumu buraya yaz

Tamam dostum yarın Sirkecideyim, oraya da gitmişken arka sokaklardan film falan alırım :p Kekillinin yeni Dvd'si çıkmış die duydum, çok sanatsal bi filmmiş ;)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.