Şimdi Ara

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.373
Cevap
0
Favori
146.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar epeydir giremedim foruma yaw.
    Bu arada dün pc ye çanta aldım.Acer ın kendi çantası aldıgım magaza büyük bi ihtimal onu bedava ya alıp bana parayla sattı ama neyse...(çünkü magazadaki bütün laptoplar acer dı )
    Ama çantam çok sağlam her yere goturebilirim artık.
    Bu arada bu topictemiydi bilmiyorum ama bi kaç kişinin acer ının usb sinden ses geliyo deniyordu.
    Evet benimkindende geliyor cart curt bi ses ama duymak için iyi bi kulak gerek.
    Bende sırf geliyomu diye dinlediğim için farkettim.

Neyse bi çay isticem ama sabah sabah kimse vermez şimdi bana cay falan...

• hayırlı olsun arkadaşlar.travelmate 2420
  • arkadaşlar size bir soru sorucam.kulağımı laptobun klavyesine yaklaştırıyorum.çok ince sinek vızıltısı gibi bi ses geliyo cihazın içinden.internetde sayfaları aşağı yukarı kaydırdığımda ses kesiliyor.(yani sayfalar akarken.)sonra yine aynı.gürültülü ortamlarda duymanıza imkan yok ama gece 12-1 de kimsenin olmadığı anlarda sesi duyuyorsunuz sizce sorun nerde?yoksa normal cihazın sesi mi bu???

TEŞEKKÜRLER...
  • Selam arkadaşlar bende ACER 5024 kullanıcısıyım benim sorunum bios update

benim bios sürümüm 1.13 ama sitesinde 1.18 çıkmış onu yüklemek istiyorum ama
    nasıl yapılacağını bilmiyorum başımıza iş almayalım yanlış bişeyler yapıp

bios dosyası bu linkte

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• arkadaşlar ben birazdan gidip alıcağım ama kararsızım

ACER 5102WLMI AMD X2 1.6 512 80 DVDRW 15.4

ACER AS5601AWLMI DUO 1.66 15.4 512MB 80GB 1.3M

Sizce hangisi daha iyi olur. bütçem bunlarıdan birini alıcak kadar ¿

yaptığım işler flash dreamweaver photoshop gibi programlar
    acele cevap lütfen.
  • Arkadaşlar bios dosyasını indirdim zip dosyası içinden bunlar çıktı
    Dosyayı burdan indirdim Dizüstümün modeli 5024

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı)

readme dosyasında yazanlara bakarak BOL118.bat dosyasını çalıştırdım

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı)

resimdeki görüntü geldi ekrana tamama basmadan iptal dedim yanlış bios vb bişey olur dizüstünü kaybetmeyelim

• her iki model de söylediğiniz programları çalıştırır. ancak ileride, özellikle de yaklaşık 1 yıl sonra çıkacak olan microsoft vista'dan sonra çıkacak olan 64 bitlik yazılımları da çalıştırmak isterseniz bugünkü tercihinizi amd işlemcili Acer 5102'den yana kullanmanızda fayda var.

quote:

Orjinalden alıntı: hoja

arkadaşlar ben birazdan gidip alıcağım ama kararsızım

ACER 5102WLMI AMD X2 1.6 512 80 DVDRW 15.4

ACER AS5601AWLMI DUO 1.66 15.4 512MB 80GB 1.3M

Sizce hangisi daha iyi olur. bütçem bunlarıdan birini alıcak kadar ¿

yaptığım işler flash dreamweaver photoshop gibi programlar
    acele cevap lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: örümcek3511

arkadaşlar size bir soru sorucam.kulağımı laptobun klavyesine yaklaştırıyorum.çok ince sinek vızıltısı gibi bi ses geliyo cihazın içinden.internetde sayfaları aşağı yukarı kaydırdığımda ses kesiliyor.(yani sayfalar akarken.)sonra yine aynı.gürültülü ortamlarda duymanıza imkan yok ama gece 12-1 de kimsenin olmadığı anlarda sesi duyuyorsunuz sizce sorun nerde?yoksa normal cihazın sesi mi bu???

TEŞEKKÜRLER...

ALLAH, ALLAH İLGİNÇ ! ÇOK İNCE SESLER YÜKSEK FREKANSLI OLANLARDIR. BAZI İNSANLAR BUNLARI HİÇ DUYAMAZ.(ORTA YAŞ VE ÜSTÜ) BENCE SERVİSE BİR GÖSTER , NETİCEYİ DE BURADA PAYLAŞ

• Neredesiniz Acer Kullanıcıları !! Dünden beri kimse gelip yazmamış

Arkadaşlar böyle giderse kafeyi lağvedeceğiz , lütfen biricik Acer cafenize sahip çıkın
  • ACER 5102WLMI AMD X2 1.6 512 80 DVDRW 15.4
    iyi akşamlar bu makinede ısınma sorunu olurmu? AMD işlemciler için her kes ısınır diyorlar? doğru mudur?
    Benden cafedekilere sıcak çay.....
  • Beyler lütfen aidatlarınızı geciktirmeyin, para lazım pil alıcam :)

• arkadaşlar nasıl gidiyorr birazz uzun oldu gelmiyeli ama en sonunda geldimm maglum askerdeyimm
  • bende bi ugrayayim dedim cafeye
    acer imi degistirdi 5021vardi sattim ve az bi farkla 5673 aldim tabi sansim yardim etti bira zaranizda kullanan varmi hic biraz bilgi daha elimi bile suremedim cunki
    bu arada caylar benden
  • arkadaşlar merhaba...

15 gündür acer 5601 kullanıyorum,düşüncelerimi paylaşmak istedim...

tasarımı gayet güzel ve sade...hoş duruyor yani :)

ekran parlaklığı falan gayet iyi,bi sorunum yok yani memnunum.Ama ekranı kapatınca biraz sallantılı duruyor yani o kapatma işini daha sağlam yapabilirlerdi...

gelelim sese...laptoplardan zaten hayvan gibi ses duyamıyoruz,idare ediyorum bunla...ama sanırım ses çıkışlarında bi sorun var benimkinde,ses sondayken elimi değdirirsem çok hafif güçte bi elektirik çarpar gibi oluyor sanki.devam ederse bu konu için götürcem biyerlere,ama o kadar da rahatsız edici bişey değil....

klavyeden ve touchpadden memnunum bi sorun yok...

kamerayla biraz derdim var,tamam 1.3 çok kaliteli değil ama çok karanlık gösteriyor pek verim alamıyorum,bunun hakkında bilgisi olan var mı?

bataryaya gelince ne yazıkki 6 cell pille bu kadar oluyor,2 saat civarında zor götürüyo...

hız olarak canavar,bu çift işlemci işi çok iyi çalışıyor...

laptop almayı düşünenlere şiddetle tavsiye ediyorum bu bilgisayarı :)

• sayın @ademyesilyurt ,
    kameranın karanlık göstermesi ile ilgili olarak ilgili programın ayarlarında aydınlık ve contrst gibi ayar seçenekleri mevcut. bu ayarları kurcalayarak biraz daha tatmin edici sonuçlar alabilirsiniz.
  • arkadaşlar 2423ün üstünde bluetooth led.i var ama bunun bluetooth özelliği nassı çalışıor..ya da yok mu
  • arkadaşlar ben de pazartesi günü inşallah 5601 alacam. alırken nelere dikkat etmeliyim acaba ? kutunun içinden neler çıkıyor, hangi cd leri veriyorlar, win xp cd'si çıkıyormu kullanım kitapçıkları falan? yardımlarınızı bekliyorum
  • Vatan sağolsun !

quote:

Orjinalden alıntı: DarkDance

arkadaşlar nasıl gidiyorr birazz uzun oldu gelmiyeli ama en sonunda geldimm maglum askerdeyimm
  • ya arkadaşlar dünden beri yokmu bana cwp verecek yahu
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.