arkadaşlar ACER ASPIRE 5602WLMi almayı düşünüyorm ....ancak bi arkadaş yorum olarak hoprlör sesi cılız demişti... sizce de ölemiii ??
LAPTOPLARIN ses çıkış güçleri genellikle 2-3 watt kadardır. Her markada böyledir. Bu durum kapalı mekanda, ev ve ofis ortamında yeterlidir ancak açık bir alanda , sokakta bir cafede otururken, ya da biraz gürültülü ortamda yetersiz kalır. Sesin cılız olması dinlediğiniz ortama göre değişebilir. Aslında bir oda içinde fazlasıyla yeterlidir. Yine de tatmin olmazsanız evde Hi-fi stereo sisteme ya da ev sinema amfisine kulaklık çıkışlarından bağlayıp muazzam ses alabilirsiniz. (Ben öyle yapıyorum ) Acer'ın ses kalitesi iyi, berrak ve canlı bir ses veriyor.
ARkadaslar 5+1 philips imi acer 5602 ye taktım calısmıyor ne yapmam lazım sadece 2ch sound gözüküyor.Realtek in kendi driverinda yardııımmm???lütfennn
arkadaşlar herkese merhaba bende bir acer kullanıcısıyım ve ithalatçı firma dışında (kendisi k.ont computer oluyor) çok memnunum cihazdan
quote:
Orjinalden alıntı: zonemaster
Hangisi doğru? Sanırım nereden baktığına göre cevap değişecek.
quote:
Orjinalden alıntı: AnarKin
Acer 2423 kullanıcısıyım tek kelimeyle geri zekalı bir cihaz ..
quote:
Orjinalden alıntı: hburak
2423 kullanıcısıyım , mükemmel bir makina
doğru olan ne gerizekalı nede mükemmel bir cihaz olduğu
ama kullanılabilecek en iyi notebooklardan birisi olduğunu söyleyebilirim
quote:
Orjinalden alıntı: minf
şimdi teknogaraj diye bi siteden özelliklerini buldum, bir de siz bakın bakalım, 5602 den 20GB dışında bi farkı var mı? Ben göremedim. Fiyatı da 939$+KDV olacakmış, 1.700 ytl olarak hesaplanmış o sitede. Çok iyi mi bana mı öyle geliyo? (ülke sınırları içinde tabi :) )
Chipset / Platform,,Intel® 945PM Express chipset Intel® Centrino® DUO Mobil teknolojisi Desteklenen İşlemciler,,Intel® Core# Duo T2050 işlemci (1.66GHz, 2MB L2 cache, 533MHz FSB) LCD Ekran : 15.4# WXGA Acer CrystalBrite TFT LCD, 1280x800 çözünürlük, 16ms tepki süresi Grafik kartı,,Intel® Graphics (GMA) 950 paylaşımlı maks. 224MB 3D video bellek, PCI Express® Sistem Belleği : 512MB (1*512MB) DDR-II 533MHz (maksimum 4GB, 2 adet bellek yuvası ile) Sabit Disk (HDD) : 80GB 5400rpm Ultra ATA 100 Optik Sürücü,,DVD Super Multi Double Layer sürücü (DVD+/-R, DVD+/-RW, DVD+DL, CD-RW, DVD-RAM) Ses Sistemi (Audio) MS Sound uyumlu S/PDIF ses sistemi, bütünleşik STEREO hoparlör ve mikrofon Acer OrbiCam,,Bütünleşik 1.3M piksel kamera (225o ergonomik hareket)- VVoIP (ses/video) desteği İletişim Arabirimi : Entegre 56K ITU V.92 data/faks modem, Wake-on-Ring Entegre 10/100/1000 Mbps Gigabit fast ethernet, Wake-on-LAN Entegre Intel® PRO/Wireless 3945ABG 802.11a/b/g WLAN ağ desteği, Wi-Fi Entegre kablosuz PAN, Bluetooth® 2.0+EDR desteği ( VoIP ) I/O Arabirimleri : Modele bağlı olarak konfigürasyon değişebilir.Kullanım özelliklerine göre değişebilir. PCMCIA / RJ-45 / RJ-11 / USB 2.0 : 3 ADET Bluetooth : 1 adet WPAN VGA out : 1 adet LINE-IN / Mikrofon IN / LINE-OUT : (kulaklık ve harici hoparlör için) S/PDIF destekli Bellek Kart Okuyucusu :,,5 'li (MMC, SD, xD-Picture, MS ve Memory Stick Pro) kart okuyucu Ebat ve Ağırlık,,G:364 x D:274.75 x Y:28 / 36.3 mm; 2.95kg Güç Kaynağı / Adaptör,,6 cell 44.4W 4400 mAh Li-Ion pil; 3-pin 90W AC adaptör (Acer QuicCharge) PİL Ömrü / Şarj Süresi,,3 saat pil ömrü / 2 saat hızlı şarj ve 2.5 saat çalışırken şarj süresi Klavye / Fare (mouse),,85 tuşlu Türkçe Q klavye / Touchpad ve 4 yollu fonksiyonel scroll mouse Uyumlu İşletim Sistemleri,,Windows XP Home Türkçe (SP2)
şimdi başka bi sitede(arena) 5601 modelini buldum, 1126$ diyo, şaka mı bu :S 200dolar fark olması normal mi :S
Ekran kartı ve 20GB sabitdisk dışında bir diğer fark da 5602'de 667 MHz FSB'li T2300, 5601'de ise 533 MHz FSB'li T2050 Core Duo işlemci bulunması. T2050 hakkında 8/7/2006 itibarıyla Intel'in sitesinde neden hiçbir bilgi bulunmadığı ise ayrı bir konu
Arena'daki eski fiyattır. T2050'li dizüstü bilgisayarlar 1000$'ın altında satılıyor.
arena fiyatları liste fiyatlarıdır, alışveriş sitelerinde piyasa fiyatı denilen muhabbet yani
quote:
Orjinalden alıntı: charpan
Ekran kartı ve 20GB sabitdisk dışında bir diğer fark da 5602'de 667 MHz FSB'li T2300, 5601'de ise 533 MHz FSB'li T2050 Core Duo işlemci bulunması. T2050 hakkında 8/7/2006 itibarıyla Intel'in sitesinde neden hiçbir bilgi bulunmadığı ise ayrı bir konu
Arena'daki eski fiyattır. T2050'li dizüstü bilgisayarlar 1000$'ın altında satılıyor.
up up up cafede işler kesat
Arkadaşlar yardım lazım. İki model arasında sıkıştım... Lütfen Yardım..
her kuruş önemli, para durumları sakat ama benzer laptop tavsiyeniz varsa yazın lütfen. Ankaradayım..
----- bu arada; aynı mesajı birkaç yere yazdık problem olurmu?
Acer 5672wlmi kullanıyorum 7610 telefonumun hafıza kartını okutmam için ne yapmam gerekiyor? Hafıza kartı büyütme diye bir şey varmış sanırım bu nasıl yapılıyor?
MMC kart adaptörü alacaksın ve kartını bu adaptöre taktığında normal MMC kart boyutuna ulaşacak ve bu şekilde kartı okutabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: jrem
Acer 5672wlmi kullanıyorum 7610 telefonumun hafıza kartını okutmam için ne yapmam gerekiyor? Hafıza kartı büyütme diye bir şey varmış sanırım bu nasıl yapılıyor?
Arkadaşlar, çom aradım nette ama Acer notebook lar için batarya satan biyer bulamadım. Bilgisi olan var mı? Acer 5033 kullanıyorum.
her kuruş önemli, para durumları sakat ama benzer laptop tavsiyeniz varsa yazın lütfen. Ankaradayım..
----- bu arada; aynı mesajı birkaç yere yazdık problem olurmu?
bende 2420 var, wireless anteni müthiş, çok rahat çekiyor, tam bir internet makinası,
selamlar
acer aspire 9500 ile ilgili ozellikleri biliyomusunuz
merhaba arkadaşlar, Bende Acer 5601WLMI modeli var. Birşey sormak istiyorum. notebook üzerindeki bluetooth'u, cep telefonlarında kullanılan bluetooth kulaklıklar ile kullanabilir miyiz acaba ? mesela skype görüşmeleri için falan. ben biraz kurcaladım. windows kullaklığı gördü ama bağlantı şifresi istedi. orda tıkandım.
tüm acer kullananlara sesleniyorum forumunuzu beğendim güzel olmuş herşey güzel gidiyo da hiç kimse mi sorun yaşamıyo ya bu aletlerden 6 aydır kullanıyom benimde pek bi sorunum yok tu taki gece kullanmaya başladığım zaman, neden diceksiniz gece ortalık baya sessiz oluyo vede makinenin çıkardığı sesler duyuluyo anlatayım;usb leri kullandıpım zaman kaynağını bulamadığım garip bir ses geliyor, sanırım işlemciden; max performansta oluyor bu nadiren makine çıplakkende oluyor (yani hiç bir şey takılı diilken). bir ikincisi brightnes ı düşürdüğüm zamn da bir ses daha geliyor.
kullanan arkadaşlar bi bakarlarsa sevinirim yoksa servise götürcem
ACER 4104WLMI (PENTIUM M 760 SONOMA 2.0 GHZ)
Acer 5602 kullanan arkadaslara bir sorum daha olacak. Acaba sistem bilgilerinde işlemci modeli ve Ghz değeri ne olarak gozukuyor.
Bende 5601 modeli var. cihazin ustundeki etikette ve her yerde T2050 model 1.66 Ghz işlemci yazıyor ancak sistem bilgilerine ve bios'a bakınca T2250 model 1.73 Ghz olarak çıkıyor. Acaba 5602'de bu bilgiler nasıl ?