MMC kart adaptörü alacaksın ve kartını bu adaptöre taktığında normal MMC kart boyutuna ulaşacak ve bu şekilde kartı okutabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: jrem
Acer 5672wlmi kullanıyorum 7610 telefonumun hafıza kartını okutmam için ne yapmam gerekiyor? Hafıza kartı büyütme diye bir şey varmış sanırım bu nasıl yapılıyor?
quote:
Orjinalden alıntı: melrock
Acer 5602 kullanan arkadaslara bir sorum daha olacak. Acaba sistem bilgilerinde işlemci modeli ve Ghz değeri ne olarak gozukuyor.
Bende 5601 modeli var. cihazin ustundeki etikette ve her yerde T2050 model 1.66 Ghz işlemci yazıyor ancak sistem bilgilerine ve bios'a bakınca T2250 model 1.73 Ghz olarak çıkıyor. Acaba 5602'de bu bilgiler nasıl ?
Bende de aynı şekilde.(5601) Bunlardan hangisi doğru?!
SLM ARKADAŞLAR. BEN 2 HAFTA ÖNCE CASPER 2420 MODELİNİ ALDIM. BUNUN ÖN TARAFINDA BLUETUTH ÖZELLİĞİ VAR KURULUM CD SİNDE BLUETUTH KURULUM LİNKİ DE VAR. AMA BİR TÜRLÜ ÇALIŞTIRAMADIM. BU BİLGİSAYARDA BLUETUTH VARMI BİLEN ARKADAŞLAR CEVAPLARSA SEVİNİRİM.
SELAM ARKADAŞLAR BEN 2 HAFTA ÖNCE CASPER 2420 LEP TOP ALDIM. BU BİLGİSAYARDA BUETUTH' U BULAMADIM YANİ AÇAMADIM. ÖN TARAFINDA ALGILAYICI GİBİ BİR ŞEY VAR, VE AÇMAK İÇİN DÜĞMESİDE VAR. AMA BİR TÜRLÜ AÇAMADIM. BU BİLGİSAYARDA BLUETUTH VARMI ? BİLEN ARKADAŞLAR CEVAPLARLARSA SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER....
sorunum : dvd-rw cihazım cd ve dvd okuyamıyor..Nedeni ne olabilir?ne yapmalıyım??
Teşekkürler
Yok mu 5602 kullanıp da değerlerini yazan ? Kimse 5602 kullanmıyor mu ya?
quote:
Acer 5602 kullanan arkadaslara bir sorum daha olacak. Acaba sistem bilgilerinde işlemci modeli ve Ghz değeri ne olarak gozukuyor.
Bende 5601 modeli var. cihazin ustundeki etikette ve her yerde T2050 model 1.66 Ghz işlemci yazıyor ancak sistem bilgilerine ve bios'a bakınca T2250 model 1.73 Ghz olarak çıkıyor. Acaba 5602'de bu bilgiler nasıl ?
dostum acer 5602 kullananolmazmı yaa bak firmalarda kalmamış bile 1 ay gibi bir sürede tüketildi bende 10gün önce aldım baya memnunum yalnız 1394 olmaymış dört dörtlük olucakmış faazla önemli birşey degil zaten 1394de ama sistem süper ötesi çalışıyor çok memnunum bilgisayardan program yazıyorum derlemesi saniyeler sürüyor ben bide 1gb ram taktırdım tam performans aldı şuanda askerim askerde kullanıyorum
@DarkDance Allah kavustursun dileyelim. Umarim iyi bir sekilde tamamlarsin askerligini. Askerde oldugun halde yazdigin icin tesekkurler. aslinda ben de biliyorum bir cok insanin 5602 kullandigini. zaten hiciv olsun diye yazmistim. yani sonucta bir cok insan almadan once "ne alayim", "şu nasildir", "şunu kullananlar yorum yapabilir mi" gibi sorular soruyorlar. yani daha once alanlarin yardım etmesini bekliyorlar. ama sonra bu insanlarin bir kismi notebook'larini alinca, kendinden sonrakilere yardim etmez oluyor. birden ortadan kayboluveriyorlar. ben biraz da bunu iğnelemek istemistim.
Bu arada bari sen yardimci olabilir misin? 5602'nin sistem bilgilerinde işlemci kodu ve Ghz değeri ne gözüküyor?
quote:
Orjinalden alıntı: DarkDance
dostum acer 5602 kullananolmazmı yaa bak firmalarda kalmamış bile 1 ay gibi bir sürede tüketildi bende 10gün önce aldım baya memnunum yalnız 1394 olmaymış dört dörtlük olucakmış faazla önemli birşey degil zaten 1394de ama sistem süper ötesi çalışıyor çok memnunum bilgisayardan program yazıyorum derlemesi saniyeler sürüyor ben bide 1gb ram taktırdım tam performans aldı şuanda askerim askerde kullanıyorum
dün yazdım bidaha yazıyorum önemseyin yahu!!.. tüm acer kullananlara sesleniyorum forumunuzu beğendim güzel olmuş herşey güzel gidiyo da hiç kimse mi sorun yaşamıyo ya bu aletlerden 6 aydır kullanıyom benimde pek bi sorunum yok tu taki gece kullanmaya başladığım zaman, neden diceksiniz gece ortalık baya sessiz oluyo vede makinenin çıkardığı sesler duyuluyo anlatayım;usb leri kullandıpım zaman kaynağını bulamadığım garip bir ses geliyor, sanırım işlemciden; max performansta oluyor bu nadiren makine çıplakkende oluyor (yani hiç bir şey takılı diilken). bir ikincisi brightnes ı düşürdüğüm zamn da bir ses daha geliyor.
kullanan arkadaşlar bi bakarlarsa sevinirim yoksa servise götürcem
ACER 4104WLMI (PENTIUM M 760 SONOMA 2.0 GHZ)
acer kullananlar bi dikkate alsın sizlerde de var sa normal kabul edecem. zaten varsa ergeç belli olcak
@Sk8ter_Boi, Bende Acer 5601 modeli var ve henuz 3 gün oldu alalı. o yüzden pek bir yorum yapamayacağım. ancak benim kendi makinamda senin bahsettiğin türden sesler şimdilik yok. o seslerin hdd'den gelmediğine emin misin. sonuçta usb bile kullanıyor olsan onun üzerindeki dosyaları hdd'deki programlar açıp yürütüyor. dolayısı ile hdd'den o bildiğimiz hafif tıkırtı sesleri gelmesi normaldir. seninki başka türlü bir ses mi acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: Sk8ter_Boi
dün yazdım bidaha yazıyorum önemseyin yahu!!.. tüm acer kullananlara sesleniyorum forumunuzu beğendim güzel olmuş herşey güzel gidiyo da hiç kimse mi sorun yaşamıyo ya bu aletlerden 6 aydır kullanıyom benimde pek bi sorunum yok tu taki gece kullanmaya başladığım zaman, neden diceksiniz gece ortalık baya sessiz oluyo vede makinenin çıkardığı sesler duyuluyo anlatayım;usb leri kullandıpım zaman kaynağını bulamadığım garip bir ses geliyor, sanırım işlemciden; max performansta oluyor bu nadiren makine çıplakkende oluyor (yani hiç bir şey takılı diilken). bir ikincisi brightnes ı düşürdüğüm zamn da bir ses daha geliyor.
kullanan arkadaşlar bi bakarlarsa sevinirim yoksa servise götürcem
ACER 4104WLMI (PENTIUM M 760 SONOMA 2.0 GHZ)
acer kullananlar bi dikkate alsın sizlerde de var sa normal kabul edecem. zaten varsa ergeç belli olcak
5602 ler kalktı yerine yeni model geldi duyurulur
melrock arkadaşım cevap verdiğin iiçin teşekkürler bilgisayar kullanalı 8 sene oldu ve bu sesin hdd den geldiğini sanmıyorum notbook kullanallı 6 ay oldu ve ilk notebook um bu. sessiz bir mekanda bilgisayar uzun bir süre açık kaldıktan sonra (1-2 saat) usb yi kullanıyorsam gelen ses hiç bir donanım aletinden gelen sese benzemiyor (eğer işlemciler ses çıkarıyorsa başka tabi). çok tiz bi ses duyulması zor( gece farkettim diyom ya:D)
birde brightness ı düşürdüğümde çıkan başka bir ses daha var %100 deyken bişe yok , düşürdüğüm zaman çıkıyor buda çok düşük bir ses (florasan lambaların çıkardığı sese benziyor.)
@Sk8ter_Boi, Bende Acer 5601 modeli var ve henuz 3 gün oldu alalı. o yüzden pek bir yorum yapamayacağım. ancak benim kendi makinamda senin bahsettiğin türden sesler şimdilik yok. o seslerin hdd'den gelmediğine emin misin. sonuçta usb bile kullanıyor olsan onun üzerindeki dosyaları hdd'deki programlar açıp yürütüyor. dolayısı ile hdd'den o bildiğimiz hafif tıkırtı sesleri gelmesi normaldir. seninki başka türlü bir ses mi acaba?
melrock sen bi de everest yüklede orda neler yazıyo bi de orda bak işlemci frekansı değerlerini orda da etiketeki değerlerden farklıysa bilemicem bir de seninkiyle nekadar ilintili bilemicem bazı işlemcileri windows farklı isimde görüyor. sadece yazan isim faklı diye biliyorum.
@Sk8ter_Boi, Acer 5601 topic'inde başka bir arkadaş everest ile bakmış. o da 1.73Ghz core du gösteriyormuş. yani aslında bu durumdan bir şikayetim yok. eğer gerçekten doğruysa 1.73 Ghz 1.66'dan daha iyidir tabi. canımıza millet. ama insanın aklı kalıyor işte niye böyle bir çelişki var diye.
quote:
Orjinalden alıntı: Sk8ter_Boi
melrock sen bi de everest yüklede orda neler yazıyo bi de orda bak işlemci frekansı değerlerini orda da etiketeki değerlerden farklıysa bilemicem bir de seninkiyle nekadar ilintili bilemicem bazı işlemcileri windows farklı isimde görüyor. sadece yazan isim faklı diye biliyorum.
Dostum Allah razıolsun... bende sitem bilgisinde t2300 1.66ghz gözüküyor .. ve bu arada gecende yalnışla backup harddisk sildim şimdi orginal sistemine dönemiyorum teknik servise telefon açtım onlar backup dvd gönderdi ama o da şansa bozuk çıktı sende 5602 varsa bana backup dvdsi gönderebilirmisin. msn : darkdance3@hotmail.com
quote:
@DarkDance Allah kavustursun dileyelim. Umarim iyi bir sekilde tamamlarsin askerligini. Askerde oldugun halde yazdigin icin tesekkurler. aslinda ben de biliyorum bir cok insanin 5602 kullandigini. zaten hiciv olsun diye yazmistim. yani sonucta bir cok insan almadan once "ne alayim", "şu nasildir", "şunu kullananlar yorum yapabilir mi" gibi sorular soruyorlar. yani daha once alanlarin yardım etmesini bekliyorlar. ama sonra bu insanlarin bir kismi notebook'larini alinca, kendinden sonrakilere yardim etmez oluyor. birden ortadan kayboluveriyorlar. ben biraz da bunu iğnelemek istemistim.
Bu arada bari sen yardimci olabilir misin? 5602'nin sistem bilgilerinde işlemci kodu ve Ghz değeri ne gözüküyor?
quote:
@DarkDance dostum, üzüldüm başına gelenlere. ama malesef bende 5601 var. ve ona da format atıp üzerine xp pro'yu sıfırdan kurdum. driverlar ise bu adresten indirilebiliyor http://www.tpmteknoloji.com/wtpmc_default.aspx?Act=3 burasi infronic'in servis hizmetleri şirketi olan tpm'in sitesi. zaten infronic de kendi sitesinden buraya yönlendiriyor. yalnız uyarmalıyım ki 5600 serisi diye indireceğin tüm program ve driverlerın toplamı epey bir büyük. neredeyse bir cd kadar.
quote:
Dostum Allah razıolsun... bende sitem bilgisinde t2300 1.66ghz gözüküyor .. ve bu arada gecende yalnışla backup harddisk sildim şimdi orginal sistemine dönemiyorum teknik servise telefon açtım onlar backup dvd gönderdi ama o da şansa bozuk çıktı sende 5602 varsa bana backup dvdsi gönderebilirmisin. msn : darkdance3@hotmail.com
dostum saol bendede şuanda winxp pro var adamlar dvd gönderdii recovery dvdsi ama recovery yapamıyorum yalnız 5601 in dvdsi ouyormuş ama 5600 serisine bilgin varmı dostum bu dvd den recovery yapma konusunda bir türlü yapamadım yaa
işte bu topici sevdim üst konu olsun bende bi kaç gün icinde katılıorum 5602 ile hepsi buradadan sipariş ettim laptop teslimata hazır ancak hediesi olan cnet wireless modem tedarik sürecinde