Şimdi Ara

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.373
Cevap
0
Favori
146.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerde tutuldugunu biliosan ekran koruyucusu dosyanın yollim

ya arkadasslar bide ben birazdan 512 ram almaya gitcem 5602 me kingston almayı dünüyorum

bunlarda sodim falan bişiler yazıo ne olması lazım bunu?
  • @ChuKu,
    şu anda makinenin üzerindeki 512 Mb ram'inin ne olduğu önemli.
    eğer 533Mhz bir ram var ise 512 Mb 533 Mhz xx marka ram istiyorum demen yeterli.
    yada eğer 667 Mhz bir ram var ise 512 Mb 667 Mhz bir ram istiyorum diyeceksin.
    diğer detaylar çok önemli değil.

quote:

Orjinalden alıntı: ChuKu

nerde tutuldugunu biliosan ekran koruyucusu dosyanın yollim

ya arkadasslar bide ben birazdan 512 ram almaya gitcem 5602 me kingston almayı dünüyorum

bunlarda sodim falan bişiler yazıo ne olması lazım bunu?
  • 533 mhz su an
    sorun yok yani iyi bakalım birazdan gitcem

ya melrock bide ben biosa girdim ekran kartını yükseltiyim die 128 de duruyo su an
    degisime izin vermio direk üstünden atlıo o bölümün

nası artırıcam ben bunu:S
  • şu anda işyerinde olduğum için makinem malesef yanımda değil. o yüzden bakmadan birşey diyemeyeceğim. ama eğer diğer arkadaşlardan bir cevap gelmezse akşama bakabilirim.

quote:

Orjinalden alıntı: ChuKu

533 mhz su an

ya melrock bide ben biosa girdim ekran kartını yükseltiyim die 128 de duruyo su an

• mrb arkadaşlar, artık bende acerliyim.makine ilk dizüstü bilgisayarım, görünüşü ekranı vs süper.İlk açtım ayarlar falan yapıldı, yüklendi yüklenecekler daha sonra benden 4cd yada 1 dvd takmamı istedi yedek için, cd yada dvd taktığımda devam ettirdiğimde etmiyor, dışarı veriyor cd yada dvd yi, niye yazmıyor acaba, yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir Hattab -- 28 Temmuz 2006; 13:18:14 >
  • emir hocam hayırlı olsun uzun zaman oldu görüşmeyeli
    sevindim seni gördügüme

dvd yi bi kontrol et bence daha kullandıysan yanmıs olabilir yada ne biliim hatalı olabilir

yada bos olmaya bilri baska bişi gelmedi aklıma
  • sağolasın,bende sizleri gördüğüme sevindim. cdleride dvdyide yeni almıştım, hadi birinde ikisinde neysede hepsinde böyle olması tuhaf yazmaya hiç başlamıyor, sadece next dediğimde şu uyarı

alert mesaj olarak;

quote:

Please insert a blank CD/DVD into the optical drive

bu arada bikaç cd okuttum sürücüde, sorun yok görünüyor

• normal olarak okuyosa neden böle yapıo acaba?:S

hocam sen bi cdleri aldıgın yerle görüş istersen bende direk baslamıstı dvd yi takınca
  • sağolasın, artık bakacaz
  • Orjinalden alıntı: ChuKu

533 mhz su an

• quote:

Orjinalden alıntı: Emir Hattab

mrb arkadaşlar, artık bende acerliyim.makine ilk dizüstü bilgisayarım, görünüşü ekranı vs süper.İlk açtım ayarlar falan yapıldı, yüklendi yüklenecekler daha sonra benden 4cd yada 1 dvd takmamı istedi yedek için, cd yada dvd taktığımda devam ettirdiğimde etmiyor, dışarı veriyor cd yada dvd yi, niye yazmıyor acaba, yardımcı olursanız sevinirim

çözümü buldum, cdleri takıp, içine girip yeni metin belgesi oluşturdum, sonra sildim... hepinde böyle yaptım ve sorunsuz şekilde yedek aldım tuhaf bi yol, nasıl buldum bende anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir Hattab -- 28 Temmuz 2006; 17:59:10 >

• Bende 17 inç 9502 modeli var ama ben bu bilgisayarı kendi receovery cd leri kurulum yapınca güzelce kurulum yapılıyor herşey tamam yükleniyor ama bilgisayar kurulum bittikten sonra herşey tamam olunca bilgisayar açlmıyor ekran kısa bir çizgi yanıp yanıp sönüyor ama alt+f10 basınca Windows ekranı geliyor Ne yaptısam ilk aldığım hale getirmedim bilgisdayarı.Ama eğer normal bir Xp cd kurulum yaparsam driverleri yüklersem hiç sorrun olmadan bilgisayar açılıyor ama ben Aplitaion cd içinde Acerarcade diye bir program var onu yüklersem gine bilgisayar açılmıyor açmak için gine alt+f10 basıyorum.Bu acerarcade programı sanırım Linux tabanlı bir program ondan sorun oluyor yada bilmiyorum bir yerde sorun var ama ben bir türlü çözemedim
  • ewwwet cefede işler güzel, hep böyle devam edin

• Yaa... Murat.... Şu kafeyi artık ücretli hale getirsek mi diyorum HAA.. NE NERDESİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

Yaa... Murat.... Şu kafeyi artık ücretli hale getirsek mi diyorum HAA.. NE NERDESİN

Walla ii fikir, giriş 15 ilk içki bizden :) damsız da almayalım.. Ya da üyelik sistemi getirelim, herkese Acer Cafe Card çıkaralım (ACC)

Evvet gelsin paralar

• arkadaşlar biizim 5602 dizüstü pc lerde işlemcilerini yükseltme ihtimalimz varmı ram i 1.5gb yaptım işlemciyi ilerde yükselte bilirmiyim bide biz bu ramleri 667 mhz taksak çalışırmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkDance

arkadaşlar biizim 5602 dizüstü pc lerde işlemcilerini yükseltme ihtimalimz varmı ram i 1.5gb yaptım işlemciyi ilerde yükselte bilirmiyim bide biz bu ramleri 667 mhz taksak çalışırmı?

Ewt artık soruları da ücretli yaptık arkadaşlar, önce parayı görelim sonra istediğiniz cevabı alırsınız

yardımlarınız içinwww.denizfeneri.org

• Yav millet bu işi ciddiye aldı galiba, cafenin işler birden kesildi
  • arkadaslar ben bu acer aspire wallpeperını nerden bulabilirim netet baktım bualmadım global.acer.com dada goremedim

• yaa ben dün acer 5601 aldım ama içinde türkçe kullanma kılavuzu yokk...onu nerden bulabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.