Şimdi Ara

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.373
Cevap
0
Favori
146.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tr kullanma klvuzu bendede yok nette bulamadım acer 5033
  • Ben yollarım size
  • arkadaşlar acer 1642 wlmi kullanıyorum malum video out yok video out nasıl bulabilirim ilgilenen arakadaşlara teşekkür ederim.
  • arkadaşlar acer 5602 de bazen dvd flan kopyalarken veya yeniden başlatırken mavi ekran veriyorr Divers hatası diyorr sistemsel birşey tahminimce bunu nasıll giderebiliz
  • video out s video cıkısımı?vga cıkıs varsa donusturuculer var yada tv kartı alırsan onların ustunde oluyor s vidoyu soruosan tabi
    quote:

Orjinalden alıntı: kaya20

arkadaşlar acer 1642 wlmi kullanıyorum malum video out yok video out nasıl bulabilirim ilgilenen arakadaşlara teşekkür ederim.
  • farketmez s-video video bu dönüştürücüleri nerden bulabilirim.
  • yazıcıoglu pasajında bulabilcegini dusunuyorum
  • selamlar.
    acer aspire 1640Z dizüstü aldım fakat özellikle geceleri sessizlikte fazla ses çıkardığını gördüm, bu normal bir durum mudur yoksa servise götürmem gerekir mi? bu markayı kullan arkadaşlardan cevap bekliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenarkilic

selamlar.
    acer aspire 1640Z dizüstü aldım fakat özellikle geceleri sessizlikte fazla ses çıkardığını gördüm, bu normal bir durum mudur yoksa servise götürmem gerekir mi? bu markayı kullan arkadaşlardan cevap bekliyorum..

BİLGİSAYARINIZIN fazla ses çıkarması genellikle fanın fazla çalışmasından kaynaklanır. Bilindiği üzere fan çalışırken biraz uğultu olur. Bence böyle ise cihazınız bir sebepten dolayı fazla ısınıyor olabilir. Bundan emin olmak için makina sıcaklığını kontrol edin. Bu işi bazı yazılımlar (EVerest gibi) marifetiyle de yapabilirsiniz. Şayet ısınma sorunu var ise de bu genellikle cihazlarınızın içinin tozlanmasından kaynaklanıyordur. ANCAK her halukarda servise götürün bence içini açıp temizlerler denerler, donanımsal bir sorun varsa GARANTİ kapsamı dahilinde sorun ücretsiz düzeltilir hatta yenisini talep edebilirsiniz. İyi dileklerimle...

• quote:

selamlar.

BİLGİSAYARINIZIN fazla ses çıkarması genellikle fanın fazla çalışmasından kaynaklanır. Bilindiği üzere fan çalışırken biraz uğultu olur. Bence böyle ise cihazınız bir sebepten dolayı fazla ısınıyor olabilir. Cihazı açık havada yahut güneş ışığında toza maruz kullanmayınız. Bundan emin olmak için makina sıcaklığını kontrol edin. Bu işi bazı yazılımlar (EVerest gibi) marifetiyle de yapabilirsiniz. Şayet ısınma sorunu var ise de bu genellikle cihazlarınızın içinin tozlanmasından kaynaklanıyordur. ANCAK her halukarda servise götürün bence içini açıp temizlerler, denerler, donanımsal bir sorun varsa GARANTİ kapsamı dahilinde sorun ücretsiz düzeltilir hatta yenisini talep edebilirsiniz. İyi dileklerimle...

• quote:

selamlar.

BİLGİSAYARINIZIN fazla ses çıkarması genellikle fanın fazla çalışmasından kaynaklanır. Bilindiği üzere fan çalışırken biraz uğultu olur. Bence böyle ise cihazınız bir sebepten dolayı fazla ısınıyor olabilir. Cihazı açık havada yahut güneş ışığında toza maruz kullanmayınız. Bundan emin olmak için makina sıcaklığını kontrol edin. Bu işi bazı yazılımlar (EVerest gibi) marifetiyle de yapabilirsiniz. Şayet ısınma sorunu var ise de bu genellikle cihazlarınızın içinin tozlanmasından kaynaklanıyordur. ANCAK her halukarda servise götürün bence içini açıp temizlerler, denerler, donanımsal bir sorun varsa GARANTİ kapsamı dahilinde sorun ücretsiz düzeltilir hatta yenisini talep edebilirsiniz. İyi dileklerimle...

• bilgisayarı alalı daha 2 gün oldu, tozdan olduğunu pek sanmıyorum. forumda daha öncede acer'ın bazı modellerinde bu ses sorunundan yakınmışlar, bu arkadaşlar servise götürdüler mi acaba, ne dediler?
    teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

quote:

selamlar.

Yaw tamam anladık nie 3 kere yazıyosun

• Arkadaşlar bende üye olcam buraya.BU akşam aspire 3624 wxci geliyor..Herkese benden çayyyy
  • Arkadaşlar benim makina geldi yanlız bi sorun var.Şarj için adaptorun duvara yani prize takılan kısmı 3 ayaklı sanırım toprak prizi gerekiyormuş.BUnlardan varmıdır elektrikçilerde yada nerde bulabilirim.Y

Yardımcı olursanız sevinirm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uckalkan2

Arkadaşlar benim makina geldi yanlız bi sorun var.Şarj için adaptorun duvara yani prize takılan kısmı 3 ayaklı sanırım toprak prizi gerekiyormuş.BUnlardan varmıdır elektrikçilerde yada nerde bulabilirim.Y

Senin cihaz Amerikadanmı geldi? Bildiğim kadarıyla orda kullanılıyor bu üçlü fişler, normalde kutuların içinde bunların adaptörlerinin çıkması gerekio ama seninki ordan geldiyse olmayabilir. Elektrikçilerde varmıdır.. bence mahalle elektrikçilerinde yoktur ama biraz daha büyük yerlerde bulabilirsin sanırım. Ben burdan almıştım makinayı hem üçlü hem de bizim kullandığımız standart fişlerden vardı içinde.

• Şöyle birşey almanız lazım. Dikkat dandikleri var onları almayın. 3ncü dişi dışarıda bırakan. İstanbul'da iseniz Kadıköy Yazıcıoğlunda bulabilirsiniz.
     Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı)

quote:

Orjinalden alıntı: uckalkan2

Arkadaşlar benim makina geldi yanlız bi sorun var.Şarj için adaptorun duvara yani prize takılan kısmı 3 ayaklı sanırım toprak prizi gerekiyormuş.BUnlardan varmıdır elektrikçilerde yada nerde bulabilirim.Y

• arkadaşlar merhaba. ben laptop almayı düşünüyorum ve acer ın 5601 plus modelini beğendim fakat 5602 modelinden de çok fazla kullanıcı var. sizce biraz daha kasıp (ki zor olur) 5602mi alsam. aralarındaki fark ekran kartında görünüyor. çok fazla etki yapar mı yani hadi ben bi nfs oyniyim dersem çok fazla kalite farkı olur mu? 5601 deki intel ekran kartı kötü müdür?

birde bu payaşımlı paylaşımsız olayını çözemedim. paylaşmak demek rem den mi yemesi demek?

şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfanyus -- 6 Ağustos 2006; 2:43:33 >
  • İmkanınız varsa 5602 almak daha iyi tabiiki. Ekran kartı var ve paylaşımlı olmadığı için sistem ram'ini kullanmayıp daha fazla performans sağlıyor. Eğer 5601 alacaksanız 2-mutlaka 1Gb ram'li yapınç NFS'yi 5601'de de oynayabilirsiniz.

Eevt Paylaşımlı demek gücünü sistem ram'inden alıyor demek

quote:

Orjinalden alıntı: irfanyus

arkadaşlar merhaba. ben laptop almayı düşünüyorum ve acer ın 5601 modelini beğendim fakat 5602 modelinden de çok fazla kullanıcı var. sizce biraz daha kasıp (ki zor olur) 5602mi alsam. aralarındaki fark ekran kartında görünüyor. çok fazla etki yapar mı yani hadi ben bi nfs oyniyim dersem çok fazla kalite farkı olur mu? 5601 deki intel ekran kartı kötü müdür?

birde bu payaşımlı paylaşımsız olayını çözemedim. paylaşmak demek rem den mi yemesi demek?

şimdiden teşekkür ederim

• benim resim noldu yokmu kimsede bu duvar kagıdı olan yollayabilirmi bi zahmet
    quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

arkadaslar ben bu acer aspire wallpeperını nerden bulabilirim netet baktım bualmadım global.acer.com dada goremedim

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.